Бродирана красота - тема 135

• 109 663
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
Зори, аз ,оите Дименшънс гоблени съм ги купувала от чуждестранни сайтове като Ибей, Амазон. Във фейсбук има групи, където също се предлагат гоблени, също се правят общи поръчки.

# 331
Здравейте, поръчах си първия гоблен на Дим - Пеперуди. Днес ще го получа. Реших да пробвам с нещо малко да видя дали ще се справя и после да се хвърля в дълбокото.

# 332
Отдавна не съм шила гоблен и сега си поръчах едно мъничко с коледно настроение. Simple Smile

# 333
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
с радост да го ушиеш и да ни го покажеш Simple Smile

# 334
  • там където има винаги вятър
При тая "хубава" снимка едва ли ще придобиете представа за цвета на рамката, но да я покажа  Embarassed

... по-хубава някой слънчев ден  ooooh!
А ето ги 2-те рамки уж с еднакви размери:

# 335
Гобленарки имам един въпрос. Какво означава това: size: 16 count, 28,10w x 34,45h, т.е. това размер на панама ли е  или размера на бродерията? Друго, което пише за бродерията е следното 177w x 217h stitches=

# 336
  • БЪЛГАРИЯ
Гобленарки имам един въпрос. Какво означава това: size: 16 count, 28,10w x 34,45h, т.е. това размер на панама ли е  или размера на бродерията? Друго, което пише за бродерията е следното 177w x 217h stitches=

size: 16 count- в рамките на 1 инч (2.54см) имаш 16 нишки (при Аида! ако е равномерка, ще са 32 нишки.);
28,10w x 34,45h- ширина и височина на бродерията в см, а ти ще си прибавиш по най-малко 5см резерв от всяка страна;
177w x 217h stitches- брой на бодовете по ширина и височина...
Wink

# 337
Сърдечно благодаря Flowers Hibiscus

# 338
Привет на всички  Flowers Rose
mama iasi, много ми хареса как се е получило с рамчицата,
симпатично и свежо! Зарадва ли се детенце?

Ето етап photo от моите Пеперуди и маргаритки, нямам търпение да свърша кръстчетата
и да видя ще ли ми се опре френския възел, контура е ясен, ще ме измъчи доволно  Sunglasses
Има една лека неточност в пеперудата, поправих я  Rolling Eyes, ще се види като го завърша !
Хубава вечер и приятно бродиране!

# 339
  • там където има винаги вятър
Привет на всички  Flowers Rose
mama iasi, много ми хареса как се е получило с рамчицата,
симпатично и свежо! Зарадва ли се детенце?

Ето етап photo от моите Пеперуди и маргаритки, нямам търпение да свърша кръстчетата
и да видя ще ли ми се опре френския възел, контура е ясен, ще ме измъчи доволно  Sunglasses
Има една лека неточност в пеперудата, поправих я  Rolling Eyes, ще се види като го завърша !
Хубава вечер и приятно бродиране!

Благодаря Mishanta зарадва се, но не можах да я изненадам. Нищо скришно не остава от нея, все ме проверява какво правя - плета, шия... Joy
Много са нежни твоите Пеперуди и маргаритки, и панамата е супер  newsm10 Ей на такава обичам да шия, че с очила и настолната лампа много не помага  Rolling Eyes Така е като шиех все по нощите, до 3 часа сутринта съм стигала, ама пуста краста...

# 340
Момичета от кои сайтове поръчвате гоблени в оригинал?

# 341
Най-лесно е във фейсбук групите. Непрекъснато се предлагат оригинали.

# 342
  • София
Amazon, ebay, crossstitchworld, 123stitch... от много сайтове могат да се поръчат оригинали. Включително и руски и украински такива, като муркините, панна...

# 343
Някой може ли да ми даде схемата за тази красота Simple Smile

# 344
Здравейте Дами,
започнах да шия първият си Дим. Но имам проблем. Как се справяте с бодовете, които са с 3 нишки конец и повече. Счупих вече 3 игли, а съм още в самото начало. Шия на 18 count Аида. Спазвам всички инструкции, но кръстат бод с 3 нишки се оказва предизвикателство за мен. Ще съм Ви благодарна, ако споделите как се справяте с шиенето с повече нишки.

Общи условия

Активация на акаунт