Професионални серии за коса - тема 114

• 117 172
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Привет и от мен Hug Благодаря за новата тема!
По въпросите:
1)Все още не съм била бременна,така че нямам отговор.
2)Сешоарът ми е на Ремингтън,не успявам да го открия,за да дам линк.Ползвам го от няколко години.Като се има предвид,че предишният ми беше един супер малък за няма и 20лв,от този съм много доволна  Laughing Силно мечтая за Парлукс  Heart Eyes
3)Отскоро ползвам профи продукти,затова не мога да изкажа много компетентно мнение,но много харесвам класическата маска на Макадамия и хидратиращата на Тиги  Embarassed

П.С забравих да кажа,че имам и тази четка на Ровента http://www.emag.bg/elektricheska-chetka-za-kosa-rowenta-cf9220-1 … 0d0/pd/EVKV2BBBM/ Много ми е любима!

# 16
lunna pateka  Peace, https://m.lookfantastic.com/grow-gorgeous-11-in-1-cleansing-cond … 0ml/10985298.html  , Много нижно измива, след него не е необходимо да се използва друг продукт, много добро действие само с един продукт, минуса му е че много бързо се изразходва.

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 11:38 от let_it_shine

# 17
Благодаря за темата.  Heart Eyes
1. Започнах с проф. Продукти след бременността.
2. Използвам сешоар изключително рядко и не е професионален. В търсене на хубав сешоар съм.
3. Най-добре ми действат продуктите на Макадамия.

# 18
let_it_shine, благодаря ти, така и предположих за измивен балсам, но да питам все пак... Laughing

Всички хвалите шампоаните на Макадамия, но на дъщеря ми един от новите шампоани й направи проблем на скалпа и започна да й пада косата... Sick И май ще отиде в кофата за боклук...  Mr. Green Сега е минала само на медицински шампоани, за да й оправим скалпа... Такива сърбежи и нещо като пърхот й се появи... ooooh!

# 19
И аз имах сърбежи от новите Макадамии. Лунна, аз и в групата ти писах, и тук да напомня, проверявай съставите за Олефин сулфоната, много по-агресивен от обичайните СЛС и СЛЕС, особено след като спомена че и с Тиги имахте проблем.

# 20
 `Линда`, и Макадамия ли го има този Олефин сулфонат? Макадамия ми е от размяна, отливка е на шампоан и балсам, мисля за плътна коса бяха... Исках да ги пробваме преди да купя големи, но явно не са за нашите скалпове (свръх чувствителни)... Mr. Green

# 21
let_it_shine, благодаря ти, така и предположих за измивен балсам, но да питам все пак... Laughing

Всички хвалите шампоаните на Макадамия, но на дъщеря ми един от новите шампоани й направи проблем на скалпа и започна да й пада косата... Sick И май ще отиде в кофата за боклук...  Mr. Green Сега е минала само на медицински шампоани, за да й оправим скалпа... Такива сърбежи и нещо като пърхот й се появи... ooooh!
от кой на макадемия е станало това  Shocked .Аз го пробвах от мостри и се чудех да го взема ли Simple SmileЯвно обаче ще си стоя и аз на медицинските ,че ми е супер на скалпа с тях (особено рене фюртер и виши)и ще използвам професионални маски ,балсами и финиши.
Моля някой който е със супер права коса да сподели дали е използвал спрея за морски вълни на алтерна.Ще ми на чупи ли косата наистина?  Rolling Eyes

# 22
  Peace Сешоарите Парлукс са уникални!!!!
Керастаз козметика за коса също 👍🏻

# 23
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!
По първи въпрос бях бременна преди да открия профи продукти.
Ударна хидратация от Ф Кингсли екстремно хидратиращия.
Имам от скоро Elchim 2400 вата и малкия Парлукс. Много съм доволна и от двата, на Парлукса средната степен на топлина ми е по-приятна.

# 24
Благодаря за новата тема  bouquet и специално благодаря на Епона, че включи въпросите за бременността. Доста от продуктите съдържат салицилова киселина, етерични масла или други, които са противопоказни в този период и се чудех дали се съобразявате, повечето ми познати дори не четат състава... Изчела съм почти всички теми и сърдечно благодаря на момичетата, които споделят ценен опит.
Използвам сешоар на филипс с йонизация и ми се струва, че прави тънката ми коса някак по-лигава..
Оптимална хидратация получавам от маска и олио макадамия, изключително хидратиращи продукти не ползвам, тъй като не понасят на фината ми коса.
 bouquet

# 25
  • София
Благодаря за поредната прекрасно оформена тема!  bouquet

1. Надявам се отговорите по този въпрос скоро да ми бъдат полезни..  Praynig

2. Използвам https://www.zlatnaribka.com/profesionalni-seshoari/ceriotti-sesh … ti-on-ionic-2500w Все още му свиквам. На ниската скорост се справям задоволително, на високата - изобщо, а и май по-добре да не я ползвам.

3. Екстремна хидратация постигам от комбинацията на еластисайзър с нероли и здравец на Кингсли и хидратиращата маска на Мароканойл с кафявата капачка.

Момичета, моля за съвет! В търсене на подходящо олио финиш съм. В чуденка съм за следните продукти:

https://www.enzo.bg/wella-professionals/sp-luxeoil-olio-za-ukrepvane-na-kosata/

https://www.enzo.bg/kerastase/nutritive-izglazhdassha-finalna-gr … i-nepokorna-kosa/

https://www.arlen.bg/product/1676/parfyum-maslo-za-kosa-kerastas … -huile-120ml.html

Скрит текст:
Ако някоя дама има поглед върху две или и трите олиа нека ме носочи кое би било най-удачен избор. Косата ми е дълга, права, фина, без цъфтежи и накъсване, с леко сухи краища, боядисвам корени с безамонячна боя на 1.5 - 2 месеца.

Имам пълноразмерна опаковка на коприната на Чи, както и мини серума с  арган и този с моринга и макадамия, но нещо не се сработваме.

# 26
  • Varna
Здравейте момичета, отдавна ви чета но се включвам за първи път  bouquet
1.Все още не съм била бременна и нямам отговор.
2.Миналата година си купих Парлукс 385 много съм доволна от него  Heart Eyes
3. Любими хидратиращи продукти са ми серията Олео Релакс на Керастаз и класическата серия на Макадамия bouquet

# 27
Бубанка, Нектар термик пробвала ли? За мен е много силно хидратиращ, откакто изрязах и последните остатъци от руси кичури и косата ми е изцяло естествената не мога да го ползвам вече, наистина е силен за много сухи коси.

Линде, благодаря ти!  bouquet
това имаш предвид, нали?
https://www.zlatnaribka.com/kerastase/nutritive--dalboko-podhran … -thermique-150-ml

Lombardi, олео релакс ми е фаворит  Heart Eyes

# 28
Бубе, него да. Даже и без сешоар или на хладка струя хубаво се усеща подхранването. Hug

Ломбарди, и аз бих избрала Олео релакса от изброените.

# 29
Поздравления за добре оформената тема! bouquet
Когато бях бременна идея си нямах, че съществуват професионални продукти. Ползвала съм дрогерийни марки, като от време на време само се глезех с Клоран и Рене Фуртерер.
В момента ползвам сешоар Ремингтон, доволна съм, но ми е адски тежък. Мечтая за Парлукс, но все още не зная кой модел, затова с интерес ще следя вашите мнения.
Най-хидратиращ продукт за мен е маската на Макадамия Deep Repair и термичния крем Нектар термик на Керастас.

Lombardi , в момента ползвам Лукс олиото на Вела, много ми харесва. За мен е хидратиращо, бързо попива и не оставя мазен филм. Ползвам го и на мокра, и на суха коса. За другите, които си показала нищо не мога да кажа Peace.

Общи условия

Активация на акаунт