Професионални серии за коса - тема 114

• 117 261
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас/Пз
Много сте ужасни да знаете  Mr. Green А и рибата с тази промоция на боята хептен ме зариби  Joy Joy Поръчах две бои, след 10тина дни ще споделя.
Според вас как е по-добре да се процедира - първо боядисване и после постригване или обратното???

# 556
когато са ми правили и двете в салон, първо е боята, после ножицата

# 557
При по-голямо скъсяване първо е играла ножицата при мен, после боя и накрая оформяне пак с ножицата  Peace

# 558
Вземи си Олаплекс от Рибата и си го носи в салона в който ще отидеш. Не се хвърляй на скъпарски салон. Относно засушаването сега лятото и аз мрънках до вчера. Виж по-нагоре ревюто ми на Olioseta Oro Del Marocco . Маската ми реши тоя проблем. За връхчета специално може и някой финиш да добавиш.
Благодаря за съветите, ще погледна марката Simple Smile За плекса не бях се сетила, ще взема да го приложа. Относно финишите слагама олио на Макадамия Nourishing moysture treatment, на Биосилк хидратиращия спрей балсам като го редувам с това https://www.lookfantastic.com/keracare-natural-textures-leave-in … 0ml/10574235.html Като сякаш Keracare балсама ми хидратира повече, дори се чудя сега на 2 продукта от термозащитната им серия (спрея доста обещаващо ми изглежда). Та ако някой е опознал марката ще се радвам да сподели мнение и кои продукти е ползвал.

# 559
  • Бургас
И аз винаги първо ножичката и после боичка.

# 560
  • Бургас/Пз
Благодаря много  Hug

# 561
Привет отново! Искам да се боядисам вкъщи, но откакто използвам проф. козметика не съм го правила това. Преди се боядисвах с боя от магазина и я бях побъркала тази коса, всяка седмица червено.... Сега вече си е моят цвят, но искам промяна и леко искам да я изсветля, в момента е "опушен лешник"-където и да отида казват, че така се води естествения ми цвят. Та мисълта ми е, ако реша да се боядисам в домашни условия, на коя марка боя да се спра и какво още да си взема за да не я окепазя наново? Не съм наясно с тия Олаплекс-и, само в салон са ми го добавяли към боята..

# 562
Имам питанка за шампоаните на Eprouvage безсулфатни ли са и кой е протеинов и кой хидратиращ? Нещо не се ориентирам? newsm78
На всеки шампоан пише хидратира косата... Много ме е яд като и на протеинови шампоани подвеждат с надписа "хидратира косата и я прави мека", а не дават състава да видим има ли протеини или не... Sick
Ето сега гледам за шампоан и направо не мога да разбера от описанието кой какъв е...
Някой да знае във ЗР Варна има ли и дават ли тестери на шампоани и на кои марки?  Rolling Eyes

# 563
  • Варна
 Мелисандра пусни снимка  в темата за блондинките на косата ти в момента и примерно на такава каквато искаш да стане. Опушен лешник си е светло кестеняво пепелно. За да минеш в русата гама да кажем от ниво 8 и нагоре ще трябва поне 9-ка оксидант и то с профи боя. Олаплекса е желателен за боядисване на цялата коса после за корен може и да го пропускаш.

Лунна Епруваж не са безсулфатни/никъде не съм го прочела,но моята коса не харесва безсулфатни  Laughing,а Еоруваж харесва/ и са балансирани и двата като изглаждащия е по-хидратиращ.
 Някак по-особени са тия шампоани. Протеина е мек не е примерно като при Керастазите. Рибите дават тестери ако имат. В момента дават на Мароканското злато каквото си поискаш. На Епруваж имат на шампоана и маската от възстановяващата серия или поне имаха сега не знам.

# 564
когато са ми правили и двете в салон, първо е боята, после ножицата

Точно така. Когато се боядиса косата се вижда точно колко трябва да се отреже.

# 565
Принцесата, окей, така ще направя. Благодаря  bouquet

# 566
Епруваж СА безсулфатни (не са със типичните СЛС и СЛЕС). Ако не се лъжа измивната съставка беше Олефин Сулфонат, която обаче е доста по-агресивна и от класическите сулфати, макар да се води "безсулфатен".

При мен лично премиваха косата, ставаше наистина много хубава след баня, но се омазняваше само за половин ден. Така ми е ставала и с други шампоани с тази съставка и се старая да я избягвам (Тиги например и Чи също използват нея и се наричат безслуфатни).

Последна редакция: нд, 09 юли 2017, 09:51 от Анонимен

# 567
В дрогерия открих шампоан на Insight-Restrucrurising, for damaged hair. Някоя от вас, има ли отзиви? Дали е протеинов? Защото го комбинирах с маската на Chronologiste Kerastase, после кристали на Chi keratin и косата стана мека и лесна за оформяне:) Чуденето ми е, дали да го съчетая с маската на Alterna Fill and fix, искам да й дам шанс Simple Smile

# 568
Епруваж СА безсулфатни (не са със типичните СЛС и СЛЕС). Ако не се лъжа измивната съставка беше Олефин Сулфонат, която обаче е доста по-агресивна и от класическите сулфати, макар да се води "безсулфатен".

Именно поради тази причина си предпочитам козметиката с традиционните химикали - сулфати, амоняк и тн., а не разните му безсулфатни и безамонячни неща, защото се оказва, че заместителите са по-вредни. Даже ме е яд, че новата боя Olioseta Oro del Marocco е безамонячна.

# 569
  • Варна

При мен лично премиваха косата, ставаше наистина много хубава след баня, но се омазняваше само за половин ден. Така ми е ставала и с други шампоани с тази съставка и се старая да я избягвам (Тиги например и Чи също използват нея и се наричат безслуфатни).

Измивната съставка е натриев лауроил саркозинат и си е точно SLS но не е Олефин Сулфонат две различни са и по разните  форуми се твърди,че саркозината е по-щадящата състаква.

Всяка коса е различна. На мен безсулфатните шампоани не ми понасят,но явно Епруваж са изключение. На опаковката си пише,че са безсулфатни извинявам се за подвеждането  bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт