Професионални серии за коса - тема 114

• 117 794
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета, какво ще кажете за тези продукти www.arlen.bg/product/5071/komplekt-arganovo-maslo-i-smetana-za-k … a-milk-shake.html
Заслужава ли си парите и също така подходящи ли са слаба, тънка изрусена коса?
Знаете ли от къде мога да си закупя първата стъпка на Олаплекс ( да си я добавям към боята)

# 61
Момичета, спешно ми трябва балансираща маска за коса, ползвах на Лореал- Интенз, но вече е спряна. Нямам кой знае какви проблеми с косата- нетретирана, фин косъм, със по- сухички краища. Ще ми се да е с насоченост - обем и овлажняване Simple Smile

# 62
Здравейте момичета, какво ще кажете за тези продукти www.arlen.bg/product/5071/komplekt-arganovo-maslo-i-smetana-za-k … a-milk-shake.html
Заслужава ли си парите и също така подходящи ли са слаба, тънка изрусена коса?
Знаете ли от къде мога да си закупя първата стъпка на Олаплекс ( да си я добавям към боята)
Не може само първата, след нея се слага и 2

# 63
Момичета, някой ползвал ли е маската на Керастаз Денсифик и, ако да, доволни ли сте от нея? Гледам я в нашенския Амазон на прилична цена и й се чудя. Моята коса е гъста, но тънка и в момента се боря с последиците от некадърно направени кичури. Трябва ми малко плътност и обем, както и подхранване.

# 64
И на мен ми е интересно за Денсифик

# 65
  • Бургас
Денсифик е добра серия,но имайте предвид ,че малко пресушава косата.Иначе да ,дава плътност,но е добре да се редува с друга маска.

# 66
И на мен Денсифик серията ми идваше доста протеинова и изсушаваща... Шампоана ми дразнеше скалпа и имах сърбежи, маската ако се ползва често прави косата плътна, но краищата сухи.. От серията най-харесвам ампулите за скалп, купувах 2 пъти по 30 ампули и си ги изразходих с кеф..Една ампулка я ползвах за 2 миенета, икономични са... Heart Eyes
Да ви питам на каква слънцезащита за косата ще заложите това лято? Искам някакъв спрей за предпазване от слънцето, но да не се усеща, че има продукт на косата? newsm78 Идеи?

# 67
  • Бургас
О,да определено от Densifique шампоана и аз имах сърбеж и дразнене на скалпа.Иначе добра плътност ,без пресушаване се получава при мен с Kevin Murphy plumping серията,иначе в по-ниския клас John Frieda volume върши чудесна работа.

# 68
Момичета, доволни ли сте от някоя терапия а коса- кератинова ,Олаплекс ....От София съм и ще съм мноого благодарна да ми препоръчате нещо. bouquet

# 69
По въпросите за запис нямам много какво да кажа.

1.   С бременеенето приключих преди 14 години. По време оно всичко си беше в трета глуха, та специални козметики не съм ползвала. Но пък такава коса бях направила в този период, на обратно на по-голямата част от женската популация, въпреки че почти нищо не ядях, та от нутриенти едва ли съм я докарала – то дълга, то гъста, с гора от нови израстъци и по-тъмна. Витамини и суплементи не бях пила, понеже ми беше много лошо до 9 месец. След като родих не загубих и косъм от този буренак. Чаааак след години може би 5-6 почна да изтънява, пооредява, да се къса, но то пък и аз не спрях да се чудя с какво още да я съсипя...
2.   Сушоара ми е за смяна определено, но не знам тук в Щатите към кое да се насоча (приемам предложения). На една почивка в хотел се влюбих в един. Но по магазини не съм го виждала. Най-вероятно е бил като част от оборудване за хотели. За сега карам с въртящата четка, но усещам, че много гори, въпреки термозащити и т.н. мазила.
3.   Най-хидратиращ продукт за моята коса е всеки първи след 3-4 протеинови миенета. Каквото съм грабнала, се ми е харесало – Митик ойл-а, Марокан Ойла, Макадамията, в общи линии всичко ми върши работа, след такъв период.

А да ви попитам знае ли някоя Diamond Dust на Label m, хидратиращи ли са или протеинови? Ето тези
https://s4.thcdn.com/productimg/600/600/11239262-7104361135343159.jpg

Не мога да им намеря съставките, отзад на шишетата писано толкова ситно, размазано нищо не мога да разбера. Масла май има доста в първи позиции и някакъв протеин ли?

# 70
Момичета, много благодаря за отзивите за Денсифик. Моите краища са сухи и май не е за мен. Жалко, цената й беше наистина добра.

По въпросите за запис както следва:

1. По време на бременността и след това нямах никакво време за грижи за косата, ходех само на опашка, нищо специално не съм ползвала и нямах време и да се подстрижа даже. Сега обаче като се гледам на снимки, косата е равна, плътна и гъста. Значи добре й се е отразила бременността.

2. Сешоара ми е куча марка, аз имам прекрасна професионална преса, която допреди няколко месеца ползвах основно и сешоара ми беше почти само да изсушаване, не и за оформяне на косата. Сега съм прибрала пресата в един шкаф да не ми е пред очите и май ще я пусна да се продава, страшно ми увреди косата. Ориентирала съм се към Парлукс, само трябва да си харесам модел и да намеря време да отида да разгледам.

3. Най-хидратиращ продукт за моята коса е домашният еластисайзър, който започнах да правя по препоръка на prinzesata, за което пак й благодаря. bouquet

# 71
1........
2. За сешоара дословно копирам Brie . Моя дори е марка която 10 год.не съществува вече. А има ли всъщност съществена разлика между сешоарите ?
3. Искам много да похваля шампоана Keune care vital nutrition - в бялата опаковка с жълтата лента. Получих го като мостра , иначе никога нямаше да му обърна внимание . За моята коса е просто чудо .Изрусявана , дехидратирана и тънка ..със заплитащи се краища и всичко произхождащо от сухотата. Винаги когато нанеса шампоан(хидратиращ или протеинов) , косата ми някак леко се стяга , попресъхва и повтвърдява . А този шампоан обратно все едно има нещо силно разплитащо в него , още докато нанасям пръстите ми се плъзгат , усещането е много приятно. Съчетавам го със So Pure хидратиращата маска (да е жива и здрава съфорумката която ми я препоръча ) Еластайзера не ми върши работа , предпочитам микса на Принцесата - самостоятелно или смесен

# 72
Здравейте момичета! Hug От отдавна не съм се включвала в темите, останаха ми на заден план след като натрупах толкова много продукти.  Embarassed

1.-----------------------------------------------------------------------------------------
2. Какъв сешоар ползвате в момента? Кой сешоар е вашата мечта и защо?

Наскоро си взех новия Парлукс Адванс и съм супер доволна, страхотен сешоар препоръчвам го с 2 ръце.Косата остава мека и подредена дори без минаване с четка, стои гладка и тежко падаща,усеща се жива,блясъка също е доволен. Няма нищо общо със сешоарите,които съм ползвала до момента,няма база за сравнение.Преди си мислих,че няма голяма разлика в това с какво сушиш косата си,но изобщо не е така.

3. Най-хидратиращият продукт на всички времена за вас е ?

Серията на Джойко Мосчър Риковъри,страхотна серия,с никоя друга не съм получавала такава хидратация на косата, в комбинация с шампоана ми идва малко в повече хидратацията.Комбинирам го с протеинови, балансирани и по-леки хидратации.Когато наистина имам нужда от яка хидратация ползвам го със шампоана,балсама е страхотен, на всичкото отгоре са и бюджетни продукти.

# 73
Не знам дали тук да попитам, но в един магазин за професионална козметика за коса видях боите за коса Inoa  и Majirel доста на сметка, но не виждам окислител да се продава към тях. Всъщност има, но е в големи туби литрови. Бихте ли ми казали в БГ, може ли да се закупи поотделно само окислител? Искам да взема за подарък. Насочила съм се към някой от пепелно русите цветове на тези бои. Но не знам дали ще могат да се ползват ако взема само тях.

# 74
  • Пловдив
Да, окислител може да се купи отделно. В Златна рибка има, в Ензо, както и в останалите магазини за професионални продукти за коса.

Общи условия

Активация на акаунт