Професионални серии за коса - тема 114

• 117 183
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • Някъде там
Към момичета с тънки коси и бързоомазняващ се корен!!!От кой шампоан и маска сте доволни от марката Kerastase i Alterna, тъй като вече ми е на привършване шампоана и трябва в най-скоро време да си поръчам!!!Наистина Вие сте ми надеждата, тъй като няма как да си взема тестери или по-точно нз от къде Simple Smile
Според мен така е трудно да се даде съвет.А и тези марки не са от най-евтините,поне за мен,за да се купят без проба.Мостри можеш да вземеш от златна рибка,Арлен.Също така можеш да питаш в темата за размените за пробички Peace
Пацолина Благодаря Flowers Hibiscus Пуснала съм пост в темата за размени обаче никой нищо Sad

# 706
  • Бургас
Към момичета с тънки коси и бързоомазняващ се корен!!!От кой шампоан и маска сте доволни от марката Kerastase i Alterna, тъй като вече ми е на привършване шампоана и трябва в най-скоро време да си поръчам!!!Наистина Вие сте ми надеждата, тъй като няма как да си взема тестери или по-точно нз от къде Simple Smile

От Kerastase за моята коса,която е сходна на твоята съм доволна от Densifique и Volumifique шампоаните.От Alterna съм ползвала Daily Detox шампоана,който не е нищо особено.Добър шампоан е и Label M уплътняващия https://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoan-za-obem-i-platnos … -300-ml?filter=34.Добре е все пак да се пробват, защото при всеки е индивидуален ефекта,но пък и от едно ползване не е доста показателно как ще се отрази на косата.Kerastase са малко по-агресивни към скалпа и лично на мен са ми докарвали и сърбеж и пърхут при постоянна употреба.Засега в този ценови клас по-добре ми отразяват Kevin Murfy.

# 707
Момичета, моля ви дайте идея за нещо оформящо за къдрици - крем или гел -  да оформя добре къдриците, да не пресушава косъма и да не ми разхвърчава косата на втория ден Simple Smile. Досега по тези критерии само гелчето на Кинки Кърли се справя, но не ми се занимава с доставки от US, митници и т.н.
Иначе съм ползвала какво ли не - на Лейбъл М, Алтерна, Марокан, Ливинг Пруф, последно взех крема за къдрици от серията Дисцциплин на Керастас ... никое от тези не ми допада.

И още нещо, препоръчайте ми серия - шампоан и балсам / маска за коса, която в момента е адски суха и не търпи никакътв протеин.

# 708
Благодаря Harpalike, и аз го направих на око.Hug
Момичета, някоя от Вас, използва ли серията на Керастас, Маджистрал? Какъв е ефекта при вас от шампоана и маската? Бихте ли ги нарекли дълбока хидратация?
Чудя се дали да си ги поръчам, тъй като, ми трябва нова хидратираща серия. Косата ми е силно изрусена, доста третирана и изтощена. По принцип, по-често използвам хидратиращи продукти, отколкото протеинови, но напоследък ми се отразяват еднакво-мека, пухкава косица, прилично разхвърчана с порядъчен фриз JoyJoy
От Керастас съм използвала Олео Релакс и Хрома Рич, не бих казала че са силно напояващи косъма.

# 709
Ани ето тук съм писала надълго и на широко за моята Ровента. Всичките са на един принцип.

http://old.bg-mamma.com/?
topic=978377.15;topicrefid=20
Значии, изключително много мисля за тази четка. Смятам, че тя ще ми реши проблема с пресата.

# 710
Косата ми е силно изрусена, доста третирана и изтощена. По принцип, по-често използвам хидратиращи продукти, отколкото протеинови, но напоследък ми се отразяват еднакво-мека, пухкава косица, прилично разхвърчана с порядъчен фриз JoyJoy
Косата ти има нужда от протеин в такъв случай, трябва да вкараш малко градивни елементи в изтощения косъм и после да огъвкавяваш и омекотяваш с хидратация. Peace

# 711
  • Варна
Благодаря Harpalike, и аз го направих на око.Hug
Момичета, някоя от Вас, използва ли серията на Керастас, Маджистрал? Какъв е ефекта при вас от шампоана и маската? Бихте ли ги нарекли дълбока хидратация?
Чудя се дали да си ги поръчам, тъй като, ми трябва нова хидратираща серия. Косата ми е силно изрусена, доста третирана и изтощена. По принцип, по-често използвам хидратиращи продукти, отколкото протеинови, но напоследък ми се отразяват еднакво-мека, пухкава косица, прилично разхвърчана с порядъчен фриз JoyJoy
От Керастас съм използвала Олео Релакс и Хрома Рич, не бих казала че са силно напояващи косъма.

Имам Мажистрал както и Хрома рич/само маските/ косата ми не се разбира с хидратиращи шампоани/. Мажистрал е две идеи по-балансирана от Хрома рич  в смисъл протеина се усеща повече. Хубава маска е,но най ми допада когато я ползвам с хубав протеинов шампоан примерно Архитект.
 Ако хрома рич не ти е силно хидратираща, а търсиш хидратация изходът е или Марокан с кафявата капачка/това вече е баш корава хидратация с много силикон/ или новата подхранваща Олисета/по-малко силикон и повечко подхранване но не от раз и.....по-прилична цена  Laughing/

За протокола косата ми е същата като твоята-изрусена на ниво 10 от поне 15г.  Бих те посъветвала да погледнеш Олисета сравнително бюджетни са и са точно за коси като нашите.
 ето мнението ми за цялата серия

https://-spam267-.com/2017/07/olioseta-oro-del-marocco.html

# 712
prinzesata, ти по съставите на етикетите ли сравняваш силиконите къде са повече и по-малко?

# 713
  • Варна
 Да ама не съм чак спец  Laughing. Просто гледам къде са по-напред в състава

ето на Олисета

ето и Марокан

Имам ползвам и харесвам и двете маски затова си позволявам да правя сравнение. Марокан е прекрасна маска-тя ми спаси косата навремето когато имах нужда,но цената и пресяда  Joy. Олисета  действа по-бавно/нужни са поне две три ползвания,за да се постигне същия ефект/,но е три пъти по евтина и достъпна.

# 714
Да, вярно е по-напред силикончето в Марокан, но пък в тази другата маска е amodimeticone, за който съм чела, че е най-хард от повечето и най-натрупващ се...но и аз не съм спец де, просто ми стана интересно как ти ги определяш, понеже често оценяваш кое е силиконово повече и кое не, а не че оспорвам сравненията на маските Peace

# 715
  • София
Поръчах си цялата серия Терапист, само преуоша пропуснах. Питането ми е серума според вас трябва ли да го съчетая с друг финиш или термозащота? Оформям с въртяща четка.

И още едно питане... свърши ми Нутри Термик маската и не я откривам в сайтовете, от където поръчвам... Мажистрал  сходна ли е като ефект?

# 716
  • Варна
  Почти същата е с една идея повече протеин. Абе...ако косата не е в състояние да реве за Марокан  Laughing си е страхотен Мажистрала.

# 717
Серума Терапист е много силен като ефект и самостоятелно, и се води с термозащита до 230 градуса, така че не е нужно да се натрупват много продукти.

# 718
  • София
Благодаря ви Flowers Hibiscus

# 719
  • Перник
Привет, момичета!  Минавам да се похваля, че съм много доволна от шампоана на milk shake за боядисана коса. Комбинирах го с маска на Напура за възстановяване на кератина и коприната на Чи. Резултатът е много жива и бляскава коса. Чудя се как толкова време съм подминавала професионалните продукти за коса.

Общи условия

Активация на акаунт