Професионални серии за коса - тема 114

• 117 273
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
В червеното Тиги специално в шампоана има и протеин и не оставя косата прекалено мека или лигава. Балсамът от същата серия обаче при мен утежнява, може би той е чистата хидратация.

prinzesata, шампоанът Nutrifier не съм ползвала само маската в комбинация с Тиги шампоана.
 Не знам с кой Керастас да я сравня, може и повече от Керастас да ми харесва. А преди толкова харесвах Керастас.
Да, в някаква степен мога да кажа като маската Bain Satin. Но Nutrifier е по-икономична и може би по-хубава, дава повече блясък и подхранва.

# 406
# 407
# 408
благодаря!  bouquet

# 409
  • Пловдив
Здравейте!  Simple Smile

Има ли разлика между маската и балсама Тен на Алтерна? Балсама също ли е така богат, като тези от другите серии?

# 410
Дами, аз малко след дъжд качулка, но да питам, ползвали ли сте шампоана на Лореал за косопад Денсити. Взех си него и ампулите на Алфапарф, че ми ги похвалиха.
Доволни ли се от ш-на и ампулите, какъв ефект виждате от тях, и за растежа ме интересува, че съм се засилила да я пускам до кръста. Да поясня,косопад нямам, но очаквам такъв, след раждане и си го взех за всеки случай, като видях,че скоро започнаха да ми падат по няколко, 3-4 косъма в банята  Grinning не са нищо Grinning, знам, но при положение, че косата ми през бременността не й е падал нито един косъм и растеше като луда от витамините, реших да си взема мерки по-отрано,ако ме нападне косопада.
Колко време трябва да използвам ампулите за да има ефект по принцип?
Благодаря ви  Simple Smile

# 411
В червеното Тиги специално в шампоана има и протеин и не оставя косата прекалено мека или лигава. Балсамът от същата серия обаче при мен утежнява, може би той е чистата хидратация.

Ми аз съм в пълна заблуда тогава, редувам червеното Тиги и про кератин на Лореал  ooooh!

# 412
Мис Каролин Бингли, ампулите на Алфапарф не съм ползвала, но ш-на на Лореал съм, 2 опаковки изхабих. За косопада честно казано не мисля че помага особено, а аз имам горе долу постоянен такъв, сякаш по-малко коса ми падаше когато се миех с него, но мисля че при силен косопад няма да е много надежден. Хареваше ми ефекта върху косата от него за това си го ползвах по скоро, балансиран го усещах и се комбинира добре и с хидратация и с протеин. Понеже ти знам косата от другата тема, амии не очаквай нещо особено, може и да ти е слаб, но се надявам да ти допадне, аз си го уважавам.  Laughing
Понеже съм ползвала много неща п/в косопад и те съветвам да наблегнеш по скоро на ампули, тоници без отмиване и продукти от този тип, на шампоаните разчитам най-малко аз. Пий и витамини също така.  Hug

# 413
много благодаря  bouquet и аз не разчитам на шампоани, но тъй като нямам косопад в момента, това е по-лека грижа и по-скоро превантивна, затова го поръчах, а и исках да пробвам и шампоана, надявам се поне добре  да ми се отрази на косата  Simple Smile

# 414
Здрваейте, бих искала да ми препоръчате шампоан за мазни корени и сухи краища и нещо хидратиращо. Шампоаните на Керастаз съдържат ли сулфати? Двоумя се мужду шампоан на Лакме, Керастаз и Филип Кингсли за мазни корени и сухи краища. В много от темите се препоръчва маската на Макадамия, но коя точно маска се има впредвид? Много благодаря предварително!

# 415
похвалихте ш-на и б-ма от серията, с маската дали има опит някой?
https://www.enzo.bg/tigi/bed-head-urban-antidotes-resurrection-s … a-i-krekhka-kosa/
не я виждам в арлен, а в рибата май изобщо не намерих тиги  Crazy

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 15:39 от bubanka

# 416
похвалихте ш-на и б-ма от серията, с маската дали има опит някой?
https://www.enzo.bg/tigi/bed-head-urban-antidotes-resurrection-s … a-i-krekhka-kosa/
не я виждам в арлен, а в рибата май изобщо не намерих тиги  Crazy
На мен много, много ми харесва серията, но маската не съм опитвала, доизразходвам сега една на Лореал, Витамино май се водеше за боядисвана коса. Ще се радвам някой да сподели опит с тигито, аз много се чудих за комбинация и от трите продукта, но тук четох, че това е за много изтощени коси, а моята за щастие не е чак толкова зле и тогава не я взех. Тигито между другото изобщо не ми дразни скалпа, за разлика от Лореал. Техния ДПШ направо ми свали кожата на главата  Sick 
П.П. В златна рибка няма Тиги, но пък ги предлагат в лоокфантастик и фрагрансдайрект и то доста по-изгодно  Peace

# 417
Аз съвсем зарязах грижите по косата  Blush Crazy Надявам се да имам малко повече свободно време занапред, пуснах една поръчка за Eprouvage шампоан и маска и Alfaparf Cristalli Liquidi 50 мл, помня, че преди време бяха много любим продукт в темата и отдавна си чакат реда за поръчка. Исках и Еластисайзъра, но го няма наличен, ако го доставят ще го пробвам и него.

Между другото, косата ми тук, въпреки същите продукти, само вместо маски слагам балсам без изплакване за по-бързо, буквално иска миене всеки ден. На втория вече изглежда клепнала и мръсна. Та явно и водата оказва сериозно влияние. Тамън я бях нацелила значи какво, кога и колко иска значи  Crossing Arms

# 418
Момичета, някоя от Вас да има впечатления за сухия шампоан Caviar на Alterna? Много му се чудя...

# 419
Мария,
Моля те после да дадеш отзив за кристалите на Алфапарф. Нали става дума за тези жълтите с ленено масло? И аз все им се чудя още откакто изчетох първите теми.

Общи условия

Активация на акаунт