Професионални серии за коса - тема 114

• 117 273
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Да, ето тези
Скрит текст:
Ще пиша като ги пробвам  Peace

# 421
  • Варна
 Мацки имам нужда от съвет  newsm78. В тия безумни жеги връхчетата на косата ми безумно изсъхват-стават направо като слама  #Cussing out. Няма опция да я мия всеки ден,защото ще и разкажа играта. Иначе е с маракеш и нектар термик плюс олио на хроноложист,но явно не стигат. Дайте идея с какво да спасявам положението. Мислех си за флорална вода и след това малко олио дали ще има полза?

# 422
това, с което я спасявам ежедневно, е продукт, на който се чудех какво приложение да намеря месеци наред Simple Smile
и е точно "мъгла" - лек двуфазен продукт, наистина много лек, но в момента ефективен
https://www.enzo.bg/matrix/oil-wonders-podkhranvassho-maslo-za-s … igvane-na-kosata/
ароматът му е много силен и тежък за мен и реших да го сменя с друг подобен продукт
https://www.enzo.bg/kallos/lab-35-osvezhavassha-mgla-v-sprej/
изобщо не ми хареса, няма този ефект - заделила съм го за морето /само ухае по-хубаво Simple Smile /
и на следваща поръчка пак ще си взема спрея на мартикс независимо от начина, по който мирише /силно, отровно белоцветно/

# 423
Момичета как точно ползвате продуктите за плажни вълни/къдрици? И какъв е ефектът им? Стават ли за права коса?  newsm78
Нещо сешоара много ме тормози в тези жеги и обмислям варианти, дифузера с пяна ми идва в повече и трябва да я мия всеки ден, искам нещо леко с приличен ефект. Такъв продукт дали ще ми свърши работа?

# 424
продуктите за плажни къдрици няма да начупят една права коса
освен това са със сол и изсушават допълнително
аз се отказах от тях след като пробвах дрогрийни и профи марки, също бях забъркала и домашен спрей

# 425
Мария,
Моля те после да дадеш отзив за кристалите на Алфапарф. Нали става дума за тези жълтите с ленено масло? И аз все им се чудя още откакто изчетох първите теми.
Много харесвам кристалите. Като ходя на фризьор за връхчета тя работи с техните продукти и ми слага винаги от тези кристали.Все се каня да ги купя и не им идва реда Simple Smile

# 426
Някой има ли отзиви за слънцезащитните Ш и Б на keune? Поръчах си ги в комплект с кръглата постелка за плаж.

# 427
Мацки имам нужда от съвет  newsm78. В тия безумни жеги връхчетата на косата ми безумно изсъхват-стават направо като слама  #Cussing out. Няма опция да я мия всеки ден,защото ще и разкажа играта. Иначе е с маракеш и нектар термик плюс олио на хроноложист,но явно не стигат. Дайте идея с какво да спасявам положението. Мислех си за флорална вода и след това малко олио дали ще има полза?

Можеш и хидратиращ спрей да ползваш за коса и след него олео. Аз така - и съм доволна. Запазвам ги що годе хидратирани. Олеото нанасям още преди спрея да се е поел от връхчетата - ако решиш да пробваш Peace
При все, че мия на четвърти ден - три дни връхчетата са ОК

# 428
  • Варна
 Измислих го аз  Laughing благодарение на мнението на  bubanka  bouquet. Сътворих си собствена мъгла  Joy. Дестилирана вода с митично олио,което ми се мота в банята от 200г. Сипах го в шише с пръскалка да кажем 40мл. вода и 10мл. олио. Разклащам и пръскам. Ефекта ми харесва за сега. Вероятно ще се налага да пръскам и през деня и ще се простя с правата коса,защото се начупва от тая пущина,но поне няма да се заплита и да изсъхва така брутално.

Did-ko нямам хидратиращ спрей по принцип единствената хидратация,която косата ми признава е домашния еластисайзър и сриозни хидратиращи маски. Спрейчета просто не и действат.

# 429
Принцеска, ами вече имаш Mr. Green
Това дето си сътворила си е хидратиращо спрейче 2 в 1 Joy
Браво!

# 430
bubanka, навсякъде е свършила тази мъгла на Матрикс, дали може да се купи от някой салон?

И аз в групата със сухи дължини след море и в момента вися с домашния еластисайзър. Въпреки, че се подхранвах с еластисайзъра на ФК на морето, не можах да я опазя.

# 431
bubanka, навсякъде е свършила тази мъгла на Матрикс, дали може да се купи от някой салон?

не зная
спреят не се нарича мъгла, аз го кръстих така  Laughing - води се спрей за по-лесно подстригване
обикновено пазарувам от ензо, защото цените са прилични и рядко преглеждам рибата и арлен, други магазини не следя  Blush
но днес се изкуших от промоцията в рибата, дано хване добре безамонячната боя върху моята бяла коса

# 432
  • Бургас / София
Аз се прибрах от морето и косата ми е в отлично състояние благодарение на шампоанът на Нюкс за след слънце, горещо препоръчвам  Hug

# 433
Аз вчера след плаж изпробвах Ш и Б sun shield на keune. Резултатът добре хидратирана и плътна коса, без да я прави тежка. Очарована съм

# 434
Аз съм като луд с картечница, пуснах още една поръчка точно за този кюн, една серия за слънце на Милк Шейк, голяма и средна четка на Тангъл тийзъра, ДПЧ на Чи, а още предната ми поръчка не е дошла  Crazy
Не си харесвам косата сега и това е! Ще запиша час за фризьор да я скъся, стига да намеря отзиви за читав фризьор във Варна, че при нас не ми направиха хубава формата.

Общи условия

Активация на акаунт