Професионални серии за коса - тема 114

• 117 251
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм много доволна от слънчевото мляко на Милкшейк - и на мокра и на суха коса слагам и ефекта е мека коса с оформени чупки, но не пухеста а плътна. И също като Сити съм с шампоана на Нюкс на морето, хубав е за мен без да е уау. Имам и почти нова серията с бамбук за УВ защита Алтерна, но ми идва много силно хидратираща и не ми пасва. Ако някой я иска разменям.

# 436
Някой опита ли новата боя от рибката?  newsm78 Гледам, че сега са пуснали промоция 1+1 и мнооого се изкушавам  Laughing

# 437
поръчах, но ще й дойде ред за проба след около 2 месеца

# 438
  • Варна
 Ходих,но мацките ме разубедиха. Не била за моята коса  Sad. В смисъл,че аз гоня изсветляване от основа 5 до 10.а тая боя сваля 3-4 тона максимум. Хубава била,но не за толкова висока летва  Joy.

Друго да питам аз....Загледала съм съм се в шампоаните на Лабел. Ще ми се малко да сменя Керастазите,че нещо ми идват хард на скалпа напоследък. Знам,че отзивите са добри,но някой може ли да ги сравни с протеиновите керастази?
 Косата ми не се разбира с хидратиращите тъй,че съм се спряла на възстановяващия и тоя за боядисана коса.

Ползвам ДПШ техен чат пат и е супер

# 439
Аз ще поръчам то е ясно  Mr. Green обаче много се чудя сега кой цвят да взема, дали 7.3 или 8.3  newsm78
И с какъв оксидант, с 6% или с 9%, моля дайте напътствия на една боса "колежка"  Hug

# 440
може би зависи от какъв изходен цвят какъв резултат искаш да получиш
преди съм поръчвала бои от рибата - имам преобладаващо бели косми и гоня наситен черен цвят - консултантите ме посъветваха 6% - сега отново взех толкова

# 441
Аз също поръчах и ще дам мнение до седмица. Аз се спрях на супер изсветляващите 😁 и да не е само боя, поръчах маска и шампоан на марката.

# 442
може би зависи от какъв изходен цвят какъв резултат искаш да получиш
преди съм поръчвала бои от рибата - имам преобладаващо бели косми и гоня наситен черен цвят - консултантите ме посъветваха 6% - сега отново взех толкова
Хмм значи и аз съм за 6%, не искам някаква голяма промяна, сегашният ми цвят е 8.33

а естественият ми цвят е едно пепелно кестеняво, не много тъмно. Бели косми имам 5-6 ама всичките отгоре и са едни дебели, твърди и тлъсти и ги скубя  Laughing

JLo супер, ще чакам отзиви!  Peace

# 443
Момичета поради липса на време не мога да изчета всичко написано от вас, но от толкова много положителни коментари за продуктите на Joico и Керастаз ще трябва да ги пробвам. Косата ми е много суха и обемна, не я боядисвам, но и не намирам продукта, който да постигне така желанатата "тежест" Наскоро си правих бамбукова терапия с инфраред преса и професионални продукти на Schwarzkopf и стана страхотна, но не мога постоянно да ходя по салоните. Някой има ли някакви отзиви и за инфраред пресите? Не намирам кой знае какво предлагане в нета, а и незнам дали помага при продължително използване.

# 444
Ходих,но мацките ме разубедиха. Не била за моята коса  Sad. В смисъл,че аз гоня изсветляване от основа 5 до 10.а тая боя сваля 3-4 тона максимум. Хубава била,но не за толкова висока летва  Joy.

Друго да питам аз....Загледала съм съм се в шампоаните на Лабел. Ще ми се малко да сменя Керастазите,че нещо ми идват хард на скалпа напоследък. Знам,че отзивите са добри,но някой може ли да ги сравни с протеиновите керастази?
 Косата ми не се разбира с хидратиращите тъй,че съм се спряла на възстановяващия и тоя за боядисана коса.

Ползвам ДПШ техен чат пат и е супер
Искаш да кажеш, че от 5-ца, мога да стана 7-ца  newsm78 И предполагам с 12% оксидант?

# 445
Ензо не слагат ли някакви мостри при по-големи поръчки.
Направих за над 100лв, но нямаше нищо в кашона

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/19265269_1021033 … 0&oe=595D118A

# 446
  • Бургас
Никога нищо не са ми слагали,а не е като да не съм поръчвала продукти за коса и не само.

# 447
  • Варна

Искаш да кажеш, че от 5-ца, мога да стана 7-ца  newsm78 И предполагам с 12% оксидант?

Не смея да кажа ДА защото боядисвам само корен. Дължините само ги тонирам и така.....За подобна интервенция само читав колорист особено на дълга коса,но два тона не са проблем по принцип и няма да трябва чак 12-ка.

# 448
  • Някъде там
Момичета препоръчайте ми някакъв шампоан и балсам за блясък !!!Искам да ми е лъскава косицата Simple Smile

# 449
Вчера бях на косъм да си поръчам TIGI S Factor Celebrity Shine. Четох доста добри отзиви. В крайна сметка се отказах зарази цената и поръчах от Енцо червеното Twin Duo Antidotes.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт