Професионални серии за коса - тема 114

• 117 235
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • На ръба..
Момичета препоръчайте ми някакъв шампоан и балсам за блясък !!!Искам да ми е лъскава косицата Simple Smile
Ако може и балансиран състав да имат  Blush

# 451
  • Бургас/Пз
Момичета, ако смеся 7.31 със 6.3 дали ще покрие ръждиви червиникави оттенъци. Или пък направо да стрелям в 8.31??
Скрит текст:
Искам ето такъв цвят
Скрит текст:

Сега съм така
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 14:42 от ani_d

# 452
Момичета, каква беше рецептата за домашния еластисайзър? Бях извън града и понеже бях на плаж косата ми имаше спешна нужда от освежаване на косата след това. Но къде я намерих тая "фризьорка" направо не знам. Съсипа ми косичката  Cry накълца я и я проскуба, изгори я със сешоар и преса и Без да сложи никаква термо защита, нито балсам, маска... Сега се чудя как да я съживя. Дано тоя еластисайзър да помогне.   Praynig

# 453
Здравейте!Четох много от миналите теми,но искам да прочета какъв е вашият опит.Косата ми е изправяна с преса години наред,може и да са станали десетина.Реших да я оставя вече намира след толкова голям тормоз,защото рискувам да остана с изгоряла перушина или съвсем без нормална коса.Естествената ми коса е къдрава,но както се досещате в момента състоянието и не е много добро.Суха,увредена,но все пак след такова опустошаване не съм я унищожила съвсем.Та каква грижа бихте препоръчали?Чудя се на този комплект на CHI :
Скрит текст:
или направо да минавам на Kerastase Resistance Bain Therapiste?Чета,че много харесвате коприната на CHI,тя подходяща ли е за такава коса?Не знам все още какви са и нуждите-протеин ли,подхранване ли?
Знам,че сигурно да давате такива консултации е доста досадно,но ще бъда благодарна на всеки отговор.

# 454
Здравейте!Четох много от миналите теми,но искам да прочета какъв е вашият опит.Косата ми е изправяна с преса години наред,може и да са станали десетина.Реших да я оставя вече намира след толкова голям тормоз,защото рискувам да остана с изгоряла перушина или съвсем без нормална коса.Естествената ми коса е къдрава,но както се досещате в момента състоянието и не е много добро.Суха,увредена,но все пак след такова опустошаване не съм я унищожила съвсем.Та каква грижа бихте препоръчали?Чудя се на този комплект на CHI :
Скрит текст:
или направо да минавам на Kerastase Resistance Bain Therapiste?Чета,че много харесвате коприната на CHI,тя подходяща ли е за такава коса?Не знам все още какви са и нуждите-протеин ли,подхранване ли?
Знам,че сигурно да давате такива консултации е доста досадно,но ще бъда благодарна на всеки отговор.
Този комплект не е на CHI а на TIGI. Ползвам го от около месец, харесва ми, но не прави чудеса. За изтормозена коса си трябват маски и терапии, Ш+Б няма как да я "излекува" Peace

# 455
Да,извинявам се,гледах толкова много марки,че се обърках вече.То е ясно,че с шампоан няма как да стане,но поне да е подходящ за случая,а за маски и терапии ще чета пак по-назад..

# 456
Хубав е, а и цената е мнооого изгодна. Моята коса не в много изтощена, но добре ми се отразява. Няма да сгрешиш ако го вземеш Simple Smile

# 457
  • Някъде там
Никой ли от форума няма да де похвали с лъскава коса  Rolling Eyes  Simple Smile

# 458
  • Бургас/Пз
Никой ли от форума няма да де похвали с лъскава коса  Rolling Eyes  Simple Smile
За да имаш лъскава коса, тя трябва преди всичко да е здрава. Коса, която е накъсана, нацъфтяла или порьозна, трудно ще стане лъскава с козметичен продукт. Има спрей на Кюн , който може да се пръска като финален щрих и дава определена лъскавина. Момичетата тук са споделяли, че розовата серия на Чи дава лъскава и гладка коса. Върни се назад в темите и прочети. Може да потърсиш мненията на Дяволски чаровна, тя има много хубава, гладка и лъскава коса, но полага много грижи да я поддържа такав и има невероятен резултат.

# 459
За лъскавина според мен най-хубав огледален ефект дават продуктите от розовите серии на Керастаз за боядисана коса. Плюс според мен хубава боя. Една небоядисана или рядко боядисвана коса трудно може да докара лъскавото от боята. И най-вече да е поддържана самата коса, както се спомена от дамата по-горе.

# 460
  • Пловдив
Влизам да споделя очарованието си от маската на Маракеш.  Имах мостри от много време, но все ги игнорирах заради предубеждението,  че няма да ми хареса.  Имах пътуване и за да не нося кутии си взех мостри. И водата в Бургас е много хубава. Та маската ми направи косата страхотна, всичко което искам - добре хидратирана, усещане за здравина и плътност, без четката сешоар е добре изправена и много  блясък   Heart Eyes
Самоснимах се

https://postimg.org/image/fo0utaexv/   

https://postimg.org/image/3y6awojej/

# 461
  • София
И на мен от ензо нищо не ми слагат в кашончето при поръчка на козметика, единствено са ми слагали при поръчка на парфюми..

# 462
  • Варна
Никой ли от форума няма да де похвали с лъскава коса  Rolling Eyes  Simple Smile

Хаха тая достатъчно лъскава ли е  Joy

Скрит текст:

Даже и кичури съм и докара при последното боядисване  Joy/белите ми коси,които са цял кичур са обикновено със собствено мнение за боята  Laughing

Много ме мъчи това изсъхване на косата в тая жега......Днес от зор направих нещо,което никога не съм правила. ДПШ,на Медисютикълс,маска Хроноложист и след нея хидратиращия балсам на марокан. Павя го защото в неделя се боядисвах и в момента косата ми крещи хем за протеин хем за хидратация  newsm78. Това,което се получи ми харесва определено. Не казвам,че съм открила топлата вода,но винаги съм се чудила на тия препоръки за ползване на хидратиращ балсам след протеинова маска.  newsm78.

Скрит текст:

Терапист на суха коса малтретирана с преса години наред,че и къдрава  newsm78...задължително с тяхната преуош терапия или поне домашен еластисайзър. Това е най-коравия протеин и рискуваш после да не можеш да се срешеш и с 3 тона финиш.

Според мен тая коса има нужда първо от ударна хидратация и след това балансирана маска от сорта на Епруваж. Виж тяхната възстановяваща серия шампоан и маска-хубави са.
  Отзивите на Рускините за новата серия в Рибата мароканската също са хубави за малтретирани коси. Даже се влачих днес  за шампоан ама естествено сте го изкупили  Sad

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 21:05 от prinzesata

# 463
*dreamer*, много дълга коса  имаш, браво... Peace

ani_d, много хубава идея имаш за косата си, дали ще хване боята? Аз за сега се разколебах за русото, боядисах се с боя, но пак медена... Кажи после ако се боядисаш дали се е покрила добре... Защото на мен си ми е едно да ум да се върна към естествения си цвят по някое време... Mr. Green

Момичета, търся си хубав шампоан, безсулфатен, нежен към скалпа, че ми е чувствителен и от повечето шампоани имам сърбежи... Но не искам да вземам тези специализираните за пърхот, сърбежи и чувствителен скалп... Пробвах такива, не ми измиват добре и не си харесвам косата... Просто искам професионален шампоан, но с по-нежен състав... Сега което ми хрумва, но не съм ползвала е Аура ботаника на Керастаз, на Милк шейк шампоана с лайка, има сигурно и други... Моля идеи и отзиви за тези двата горе... Praynig newsm78

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 22:17 от lunna pateka

# 464
Каква е тази нова серия на Loreal professional - inforcer? Няма я още онлайн в ЗР и енцо. Днес прочетох за нея в новият брой на едно списание, имало и персонализирани добавки за маската като терапия за салон, според нуждите на косата. Power mix.

Общи условия

Активация на акаунт