Професионални серии за коса - тема 114

• 117 200
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Лили78, можеш ли да сравниш сериите на Алтерна - Тен и RepairX
Да не би нещо от жегите да е  newsm78

# 481
  • Пловдив
Ами и двете ми се отразяваха страхотно. Това са ми любимите серии. Косата ми става мека,с лек обем,без да е разхвърчана или втвърдена. Разресва се лесно. Повече харесвам шампоана Теn, но и Repair ми е любим. Маските (всъщност е балсам) са ми идеални-нито утежняват,нито са прекалено леки. Абе страшно балансирано ми действат. Сега не знам какво се случи.

# 482
Косата ти се е наситила на тези продукти... Като гледам са главно балансирани, с доста протеини... Може косата ти да се е наситила на протеин... Нямаш ли хидратиращ шампоан да пробваш как ще ти подейства? Кой ти е ДПШ? Ползваш ли стилизиращи продукти, понякога става наслагване и някои шампоани нямат възможността да ги измият...Например безсулфатните, Алтерна са такива... Хронолоджист на мен въобще не ми хареса, Кюн витал нутришън - също... При мен имаха същия резултат - вяла, матирана и фризи коса... Mr. Green

# 483
  • Пловдив
Имам хидр.ш-н на Алтерна и хидр.маска на Мороканойл. Имах и хидр.ш-н на Мороканойл,но ми свърши.Редувам ги с другите серии. Дпш е на Лейбъл М. Стилизиращи продукти не използвам,единствено финиши-олио, термокрем или сметаната. Отдавна спрях и ампулите на Напура.Но олиото и сметаната не ги слагам всеки път. И аз не знам какво се случва. Да не би жегите наистина да оказват влияние? Макар да си мисля,че от топлото косата по-скоро се изсушава.

# 484
Някой използвал ли е този продукт КЕРАТИНОВ СПРЕЙ ЗА ИЗПРАВЯНЕ НА КОСАТА LISCIO PUNTO? Някакви отзиви, звучи добре понеже си изправям косата всяка седмица.

# 485
 lili_78, хидратиращия шампоан на Алтерна не е чиста хидратация, има хайверен протеин... На мен Алтерните много ми харесват, но при поредни ползвания изсушават дължините... Аз също съм имала периоди когато косата ми става една никаква, не смятам, че е от жегите.. Но всяка коса си е различна... Сега ползвам и аз хидратиращия шампоан на Марокан ойл, страхотен аромат, действието в началото повече ми харесваше... Когато прекаля с него, получавам някакъв дискомфорт на скалпа, но скалпа ми е много чувствителен и с доста шампоани не се разбира... Laughing И също косата ми на втория ден стои като немита с него, не знам защо... Може би зависи с каква маска го комбинирам, защото не винаги го ползвам с маската от серията...

# 486
  • Пловдив
Моята коса стои като немита още докато е мокра и прясно измита  Simple Smile Усещането,когато я разресвам,е все едно е мазна в корените,а аз съм я измила прекрасно. Имам други серии все още неотворени,ще пробвам с тях.

# 487
  • Бургас / София
Момичета възможно ли е от сух шампоан да нацъфтява косата?

# 488
  • Русе
lili_78,според мен ти утежняват шампоаните или не успяват да измият добре с времето,защото са безсулфатни!
Аз не харесвам ДПШ,но при мен в такива ситуации върши страхотна работа шампоана на Афоджи за изтощена коса.Комбинирам го с обичайните си маски и след 2-3 измивания всичко е наред.Пазя си го за "рестарт". Grinning

# 489
Поръчах и аз 1000 мл. балсам на Алтерна. Тази серия и още не повече от 2 ще поддържам в наличност.  Не искам да трупам.
Откъде поръча? Hug bouquet
и аз ще помоля да споделиш от къде ги поръча?
 bouquet

Намерих.
Слагам линк, защото и други питаха.  Peace

И един малко нелеп въпрос ( Blush). Някой дали има за изхвърляне опаковки на 250мл шампоан и балсам на Alterna RepairX. Запазила съм си страницата и след време ще си взема еднолитровите ш-н и балсам, но нямам място в банята и ми се иска да си ги наливам в малките шишенца.
Ще съм много благодарна ако някой ми ги изпрати когато му свършат.  Hug Peace Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 09:04 от medissa

# 490
  • Пловдив
 Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 09:29 от lili_78

# 491
Здравейте, вчера за първи път изпозлвах по-хубави продукти от край до край (ако може така да се нарече) и резултата ми хареса.
Косата ми е като на дете-много тънка и мека. В момента е и доста изтощена, има да се отрежат към 3-4 пръста  Cry

# 492

Много хубава коса и още по-хубав цвят  Heart Eyes bouquet

Сподели по-подробно какви продукти ползваш?

Аз след червеното Тиджи, и Лореал про кератин съм в търсене на още нещо, тука Алтерна много хвалите ама коя серия да взема  newsm78 Чудя и за Филип КИнгсли, че с моя чувствителен скалп все нещо ми дразни. #Cussing out

# 493
В момента съм с Moisture Intense на Алтерна и ми понася добре, но ми свършва скоро и искам да сменя малко... Според вас към Repair или Intense да се насоча? bouquet

# 494
  • Пловдив
В момента съм с Moisture Intense на Алтерна и ми понася добре, но ми свършва скоро и искам да сменя малко... Според вас към Repair или Intense да се насоча? bouquet

За моята коса  Repair  е по-добрата серия  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт