Професионални серии за коса - тема 114

• 117 273
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
DqVoLsKi_ChArOvNa, с маската или балсама? Аз все им се каня, но се бях разочаровала от една тяхна серия Joico Smooth и не ми се пробва друго от тях сякаш... Grinning
С маската Simple SmileНямам опит много с хидратиращи  продукти.Повечето са ми балансирани.

# 586
  • София
Здравейте, препоръчайте ми нещо за обем  bouquet

# 587
  • Бургас/Пз
Здравейте, препоръчайте ми нещо за обем  bouquet
Аз съм доволна от серията Full на Ливинг прууф. Също така и сушене на корените с главата на долу до пълно изсъхване.

# 588
Здравейте, и аз да помоля за съвет. Оказа се че косата ми има нужда от хидратация. Осигурих си я с Joico, но се оказа, че нямам подходяща термозащита. В момента редувам Дисциплин термик на Керастаз и синьо-зеления серум на Лореал. Търся хидратираща термозащита, суша със сешоар на всяко миене.

# 589
  • Варна
 Нектар термик,а как ви понасят дисциплин след Джойковците?

# 590
Първия ден е добре, но на втория краищата ми са сухи. Самостоятелно Джойковците са супер- ползвам шампоан и маска. Първия път като си ги купих беше с балсам-той беше гола вода за изрусената ми коса. Но след толкова хвалби тук, реших да им дам втори шанс, но този път с маската-разликата е огромна  Peace

# 591
Косата ми е тънка и я боядисвам на 4 -6 месеца.Използвам бои с амоняк и без амоняк.Редувам ги.Сините джойко маската ми е о.к.Мислех ,че балсама ще ми е о.к а маската ще е тежка.Оказа се ,че маската ми е достатъчна Simple Smile

# 592
  • Бургас
Влизам да похваля това-https://www.arlen.bg/product/269/izglazhdashta-maska-sas-zazdrav … mited-200-ml.html Хора,тази маска е уникално добра за мен,чак учудващо добра!Изглади ми косата,почти я изправи без преси и четки!Съжалявам,че поръчах 200мл,другият път направо 500.Косата ми стана уникално мека и гладка без грам разхвърчаване.Маската е доста гъста,но не ми омазнява косата,а как ухае,нямам думи как по-рано не съм я открила незнам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 593
Здравейте, и аз да помоля за съвет. Оказа се че косата ми има нужда от хидратация. Осигурих си я с Joico, но се оказа, че нямам подходяща термозащита. В момента редувам Дисциплин термик на Керастаз и синьо-зеления серум на Лореал. Търся хидратираща термозащита, суша със сешоар на всяко миене.
На мен хидратиращо ми действа термото на секси хеар за сешоар.Прекрасно е Simple Smile

# 594
  • Бургас/Пз
Влизам да похваля това-https://www.arlen.bg/product/269/izglazhdashta-maska-sas-zazdrav … mited-200-ml.html Хора,тази маска е уникално добра за мен,чак учудващо добра!Изглади ми косата,почти я изправи без преси и четки!Съжалявам,че поръчах 200мл,другият път направо 500.Косата ми стана уникално мека и гладка без грам разхвърчаване.Маската е доста гъста,но не ми омазнява косата,а как ухае,нямам думи как по-рано не съм я открила незнам. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Каква е косата ти? Моята е права и със сравнително тънък косъм. Тази маска ми е едно от най-лошите попадения. Направо ми залепва косата за скалпа, а ако съм се измила сутринта вечерта вече съм с мазни корени. Компромисен вариант ми е с някакъв силно протеинов шампоан или след къна, но и тогава косата ми се омазнява по-бързо от обичайното на 3-4 дни.

# 595
  • Бургас
О,моята коса е чуплива,дълга и неконтролируема,с тази маска става изгладена и жива.Страхотно попадение,но аз търся предимно изглаждане. Heart Eyes Мих я вчера,нямам никакво омазняване,разликите от коса до коса са огромни.Радвам се,че намерих моята маска след толкова опити.

# 596
  • Бургас/Пз
О,моята коса е чуплива,дълга и неконтролируема,с тази маска става изгладена и жива.Страхотно попадение,но аз търся предимно изглаждане. Heart Eyes Мих я вчера,нямам никакво омазняване,разликите от коса до коса са огромни.Радвам се,че намерих моята маска след толкова опити.

О, да, това е най-важното, радвам се, че си намерила твоя продукт.  Hug А ти с шампоана от серията ли я ползваш?

# 597
  • Бургас
Благодаря ти, Hug не,шампоана не го поръчах.Но май ще го и без това мисля да пускам поръчка за боя за коса. Heart Eyes

# 598
https://www.arlen.bg/product/1910/serum-za-suha-i-iztoshtena-kos … nga-oil-89ml.html
Това олио пише, че има някаква термо защита. Трябва ли да слагам и друга или тази е достатъчна? Само сешоар използвам.

# 599
https://www.arlen.bg/product/1910/serum-za-suha-i-iztoshtena-kos … nga-oil-89ml.html
Това олио пише, че има някаква термо защита. Трябва ли да слагам и друга или тази е достатъчна? Само сешоар използвам.
Аз бих слагала. Според мен не е достатъчна тази защита.

Общи условия

Активация на акаунт