Кога усетихте за пръв път бебко?

• 3 921
  • 138
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз в 18г.с. усетих нещо като сърцебиене в корема и туптене - беше невероятно! HugА сега вече я усещам много често и ясно

# 76
  • София
В началото на четвъртия месец, но аз нее бях качила много килограми. Ако се напълнее повече е нормално да се усети по-късно!

# 77
  • София
в четвъртия мсец - първа бременност ми е и до колкото зная това е нормално... при следващи бременности се усещало и по-рано Simple Smile

# 78
вече усетих бебко:) а кога започва да раздава ритници:)

# 79
Кога усетихте за пръв път бебко? Аз съм в края на 16-та седмица и не съм го усетила..нормално ли е? Simple Smile Пишете ми вие..Хайде  Hug
В 4-я месец Mr. Green

# 80
Аз го усетих в началото на 5 месец но тогава ня бех сигерно че е то.... Много странно щото всички ми казваха че няма как да го сбъркам но не бях сигурна. А и тогава много повече риткаше а сега по малко незнам на какво се дължи.

# 81
  • софия
20г.с.

# 82
Истинските ритниси не само ще ги усещаш, ами ще ги виждаш. Много е забавно когато започне да се движи и корема ти да променя формата си. Гадничко е само, когато цели пикочния ти мехур, но като цяло за мен си бяха приятни изживявания. С всеки изминал ден усещанията ти ще стават по-ясни.  Hug

# 83
Усетих я в края на четвърти-началото на пети месец.Казваха ми,че щом по-късно е почнало да рита значи щяло да е момче.Да ама си имам момиченце Simple Smile.

# 84
С каката не си спомням много добре, но сега го усетих 14-15г.с. четох , че било нормално при втора бременност да се усети по-рано. В момента в корема ми е голям купон- яко ритници newsm32

# 85
Здравейте, мами.. кажете кога започват ритниците на малкото човече? аз съм в 19 седмица..вече усетих бебко, но кога да чакам ритничета Wink)

# 86
  • ГО
Аз усетих истинските ритници някъде към 5 месец и то към края.А иначе ми промърда в 4 месец.

# 87
  • София
Аз го усетих 18та седмица, а 22-23та вече стана  по-силничка

# 88
  • някъде
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=61036.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=97883.0;topicseen -тази тема пак е твоя
аз го усетих в края на 4-ти месец Peace

# 89
Различно.Мен ме зарита в началото на 4.месец.

Общи условия

Активация на акаунт