Токуда Болница София - тема 25

• 99 282
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Двама специализанти са, има ги на сайта. Ами не знам в Токуда дали се попълва някаква декларация, за Шейново знам, че ти дават декларация, обаче и да отбележиш "не", никой изобщо не ги гледа тези декларации и ходи се оплачи после на арменския поп. Предполагам в Токуда затова и не дават декларации, положението е такова по подразбиране. 

# 241
  • София
Хора, наистина ли ви притеснява белега? Крив, прав - голяма работа. И моят не е особено прав. При мен анестезиоложката беше млада жена, бях изключително притеснена да не е стажантка, но пък си свърши работата отлично. Страшно съм доволна. Не и знам името, но беше руса и по време на операцията през цялото време си гледаше нещо на телефона  Mr. Green Само по някое време, към края ли да е било, дойде да ми сложи някаква маска с кислород (или не знам какво).

# 242
В една от декларациите имаше точка за участието/присъствието на специализанти...

# 243
Белегът изобщо не ме смущава...той е страшно ниско и не си представям да е още по-ниско... Но не ми допада идеята -в платена болница да се учат върху мен.

# 244
И аз мога да разкажа за моя анестезиолог.. май се казваше Петелов или Петелков....първо си мислехме че ще раждам нормално и реших да си сложа епидорална уп-ка ...няма да ви казвам какви мъки бяха да ми нацели отзад по гръбначния стълб нещо си....държа ме сумати време в поза цитирам " разгневена котка" и с контракциите аз трябваше да се свивам като гъсеница...през цялото време разправяше че нещо ми било 8 мм...а нормалното е 6 мм ( не мога да обясня подробно защото вече 2 не виждах )
След часове напъни стана ясно че няма да ме огрее норм раждане и пристъпихме към секцио...там не ме хвана месната упойка и ме потопиха в пълна 😕
След 2 дни ми направи впечатление , че ми виси отзад контейнерчето от така и неизползваната упойка( господина така и не го беше махнал) ...и трябваше да ходя да казвам да ми го махнат, ако не бях сигурно щях да си тръгна с него
И така...от лекарката съм си доволна обаче анестезиолога беше ужас....
И да добавя с влизането в стаята се обърна към мъжа ми с думите: " охооо вие ли сте предполагаемия баща" 😃😃😃 много професионално нали

# 245
  • София
Здравейте, относно анестезиолога, който поставя упойките, може ли да се избира или те си работят в екип със съответния доктор.

# 246
Здравейте, относно анестезиолога, който поставя упойките, може ли да се избира или те си работят в екип със съответния доктор.

Не се избира.

# 247
Мисля, че е който се падне на смяна.

# 248
  • София
Искам да питам колко струва месечния преглед при АГ за проследяване на бременност? През 2013 мисля, че плащах към 30 лв, но сега нямам идея колко е.

# 249
  • София
Момичета, позволяват ли таткото да присъства по време на раждането, ако е секцио?  newsm78

# 250
Не, това е операционна. Едвам сестра ми пуснаха, която беше хирург в същата болница.

# 251
  • София
Ех жалко..и аз така предполагах, но ми се искаше да си имам морална подкрепа Wink  Wink

# 252
На мен анестезиолог ми беше д-р Ганчев и съм изключително доволна. Не съм усетила нито слагането на упойката, а даже и на локалната, която е преди слагането на самата спинална. Беше и много внимателен, обясняваше ми изключително много и дори обръщаше внимание на всичките ми реакции, въпроси и т.н. защото както споменахте по-нагоре останалите в операционната имат навика да си лафят всякакви работи.  Joy

# 253
  • София
Здравейте, аз отново се включвам с въпрос Simple Smile При тези от вас,които сте минали секциото, дават ли бебенцето за първи контакт? Нали напоследък се тръби че бил изключително важен.  Thinking Simple Smile

# 254
  • Калифорния
Доближават го до лицето ти, за да го цункаш и го отнасят. Няма как да ти го сложат на корема докато е отворен Wink

Общи условия

Активация на акаунт