Токуда Болница София - тема 25

• 99 238
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Аз съм впечатлена от д-р. Богданова. Когато раждах я видях! Такова внимание и грижи не бях виждала! Колева дори не дойде да види нейната пациентка, докато Богданова идваше нон стоп, дори питаше по вайбъра жената как е Grinning

# 661
Раждах при Колева. Секцио. Никакви забележки, а така ме заши, че и белег нямам

# 662
Раждах при Димитров секцио, в стаята ми имаше пациентка на д-р Колева. Минаваше всеки ден поне по веднъж при нея, при което се интересуваше и от останалите, отговаряше на въпроси, помогна с кърменето на всички в стаята. Накрая др Димитров беше в отпуска и тя минаваше от негово име и държеше връзка с него за моето състояние. Направи ми прекрасно впечатление.

# 663
Здравейте, след няколко месеца ми предстои раждане и събирам мнения за д-р Колева и д-р Богданова. Моля, ако има следяли се и раждали при тях, нека изкажат впечатления. Благодаря!
Здравей , с две ръце за д-р Богданова ☺ следих се при нея и раждах при нея. Много добра, внимателна, успокояваща и позитивна. Голям професионалист и обича работата си което е мн важно според мен! Успех!

# 664
Наблюдавах отношението на Богданова към пациентите й - изключително внимателна и отделяща време за тях. Определено професионалист и човек.
Д-р Колева е внимателна и с голям опит и познания за бременност съпроводена с тромбофилия. Следи си пациентите и винаги е на разположение при проблем. Ако имате проблем с тромбофилия ви съветвам да раждате при нея, защото д-р Богданова няма познания в тази област. Усетих го в момента, в който ме разпитваше за документите за постъпване за раждане.
Но която и да изберете няма да сбъркате.

# 665
  • София, България
Здравейте! Моят въпрос е "след дъжд качулка", понеже вече се уговорих с лекарката, но все пак: някоя от вас може ли да сподели мнение за (естествено) раждане при д-р. Апостолова? Или въобще някакви впечатления от работата й. Не намерих нищо по темата с търсачката на форума, затова и си позволявам да питам тук.
Като държание и отношение е супер, лично се убедих в това, когато в началото на бременността се наложи да отида по спешност в Токуда и попаднах точно на нея по случайност. Затова всъщност я помолих и да води раждането, което ми предстои скоро.  

Предварително благодаря и весело посрещане на 2018! Champagne

# 666
Здравейте! Моят въпрос е "след дъжд качулка", понеже вече се уговорих с лекарката, но все пак: някоя от вас може ли да сподели мнение за (естествено) раждане при д-р. Апостолова? Или въобще някакви впечатления от работата й. Не намерих нищо по темата с търсачката на форума, затова и си позволявам да питам тук.
Като държание и отношение е супер, лично се убедих в това, когато в началото на бременността се наложи да отида по спешност в Токуда и попаднах точно на нея по случайност. Затова всъщност я помолих и да води раждането, което ми предстои скоро.  

Предварително благодаря и весело посрещане на 2018! Champagne

Здравей,

Аз родих преди два месеца при нея. Раждането протече много лесно,  без усложнения. Имах няколко шева, които тя ми направи и вече няма помун от тях. Цялата бременност тя ми я проследи. Нямам нито едно оплакване. Мога да кажа само хубави неща - добър специалист, винаги е ведра и усмихната,  отговоря на всякакви въпроси. Няма от какво да се притесняваш,  в добри ръце си според мен.

# 667
  • София
Аз съм попадала при Апостолова веднъж, когато ходих за извънреден преглед заради болки. Останах с много добро впечатление - направи ми подробен преглед, пита, обяснява, беше спокойна, подробна и внимателна.

# 668
Здравейте, някой водил ли е детето си в спешното на Токуда. Сина ми е на 11 месеца и много дълбоко кашля, педиатърката ни изписа някакви капки за нос и калциев глюконат и каза че ако през почивните дни се притесня мога да го заведа там....вече и аз не знам да изчакам ли да го заведа да го преслушат отново ли....егати новата година 😢

# 669
  • София, България
Нямам дете, но на твое място бих го завела още сега, за да ми е мирна главата на НГ. Знам от приятелка с дете, че реагират много адекватно в спешното. Може и да не сте за там, но винаги първо идва медицинско лице, което диагностицира и ви насочва накъде да отидете.

Иначе, чувам чудесни отзиви и за тази специализирана деткса клиника, която пак е в същия район.

# 670
Не препоръчвам Токуда за спешен преглед на малко дете. ПДКК е много добро предложение, бих предложила и Детска пулмология до Майчин дом, която е държавна болница с добри специалисти и спешен кабинет. ИСУЛ също има спешен кабинет и добри лекари.

# 671
Аз също не мога да кажа нищо хубаво за спешните прегледи на малки деца в Токуда.

# 672
Благодаря ви мами , ще изчакам мъжа да се върне от работа и ще преценим какво да предприемем.

# 673
  • София
Два пъти съм лежала със сина ми, който имаше бронхеолит, в Токуда. Изключително съм доволна! Страхотна грижа, много внимание и адекватни съвети и лечение.

# 674
Преди Коледа ходихме до спешното с малката. Имаше сигурно 30 децаи само един педиатър....

Общи условия

Активация на акаунт