Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 55

• 122 480
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, имам нужда от помощ - нали това е темата за общи въпроси, които май не заслужават отделна тема. Макар че като нищо ще пусна, в голяма чуденка съм.

Значи. Ново жилище. Хол с паркет. Среднотъмен, жълтав доста, абе, стандартен паркет. Според интернет е манна небесна, аз нещо хич не мисля така. Под наем сме, така че опция за шлайфане и боядисване не съществува. Идея нямам как да обзаведа. Имаме мебели, но лека-полека всичко ще се смени, тоест направо си започвам от нулата - поле за действие имам. Искам да имам някаква идея в главата, когато избирам новите.
Искам да включа вариация - харесвам тъмен метал, стъкло, искам да е уютно помещение, голям диван, пухкави уютни възглавнички, много източници на светлина, свещи; но това са все детайли, не мога да се спра на главен материал/цвят. Eто ми и точките на мрънкане  Mr. Green
Бялото ми е студентско и леко ми е писнало от него.

В спалнята, също паркет, се оказах с голям скрин от много тъмнокафяво дърво, почти черно, доста добре стои, но холът е с тераса, вратата е отворена нонстоп и повърхностите се прашат. Мебели от тъмно дърво се намират трудно или са доста скъпи (живея в чужбина).
Ако е дърво, трябва да се съобрази с паркета. Аз съм страшна консерва, всичко трябва да ми е еднакво и да ми пасва. Не харесвам твърде алтернативни обзавеждания, циментова оптика, винтидж... Не съм креативна, така че докато не видя нещо конкретно, не мога да го направя подобно.

В момента имам 1 бяла стена, две светлосиви и една, която спешно трябва да се боядиса, и нямам идея в какъв цвят. Чудех се за тапет с десен камъни, изглежда доста реалистично.

Стаята е доста голяма, светла, квадратна, абе, страхотна е за обзавеждане, само идеи да има човек.
На някого да му хрумва нещо? Всичко е добре дошло  Hug

Последна редакция: сб, 03 юни 2017, 01:19 от bambinnah

# 166
  • срещу двата комина :)))
някой търсеше лампа на триножник - https://www.vivre.bg/c-12958/%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D1%81_%D0%BE%D1% … D0%B8%D0%BD%D0%B8. има доста други лампи също

# 167
Аз имам нужда от идеи за обзавеждане на спалня, която е лилава? Ако изключим бяло, какъв друг цвят мебели е подходящ?

# 168
  • In the shadows of my mind
някой търсеше лампа на триножник - https://www.vivre.bg/c-12958/%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D1%81_%D0%BE%D1% … D0%B8%D0%BD%D0%B8. има доста други лампи също

Аз! Аз! Аз!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Иначе да ви кажа, че се спрях на модел нa Feydom с лежанка 135см, около месец е доставката на цвета, които искахме, тъй като го нямаха на склад (естествено, каръщина...) и като оформя холнята ще кача снимки Simple Smile

# 169
Barbabelle аз харесвам виолетово в комбинацията със сиво 1,2, Хладно лилаво добре се комбинира с дървесно кафяво

# 170
На лилаво дървят нюанси на сивото и също на синьото.

Защо не сложиш фототапет с камъни? Ще е интересно.
Не бъди консерва, разглеждай идеи в нета, има определено много какво да се направи.
На тъмен под отива абсолютно всичко.

# 171
  • Бургас
Моля ви посъветвайте ме откъде да купим диван. Където ходих, все ми изглеждаха долнопробни...

# 172

Защо не сложиш фототапет с камъни? Ще е интересно.
Не бъди консерва, разглеждай идеи в нета, има определено много какво да се направи.
На тъмен под отива абсолютно всичко.

Това към мен ли е?
Не е тъмен, там ми е мъката! Черен да беше, щеше да ми е далеч по-лесно.
http://img.freepik.com/free-photo/wooden-parquet-floor_1219-22.j … e=338&ext=jpg
Eй такова е като "модел" и като цвят, може би една идея по-оранжевеещо.

# 173
Chuby, pep_sy, мерси за идеите.  bouquet
Наситено лилаво си е. Може би светло дърво? Или светло сиво?
Супер сложно ми е с гардероба, който искам да е до тавана, да е с огледало и опр. дължина, та определено ще е по поръчка и в комплект със спалня и шкаф под нея. И го мисля, освен всички останали стаи и задачи.

# 174
  • Beyond the stars
Chuby, pep_sy, мерси за идеите.  bouquet
Супер сложно ми е с гардероба, който искам да е до тавана, да е с огледало и опр. дължина, та определено ще е по поръчка и в комплект със спалня и шкаф под нея. И го мисля, освен всички останали стаи и задачи.
Ние гардеробът сме го харесали в Икеа - PAX - сам си го "проектираш" от отделни модули и си избираш врати,дръжки,разпределение вътре  Wink

# 175
Ние гардеробът сме го харесали в Икеа - PAX - сам си го "проектираш" от отделни модули и си избираш врати,дръжки,разпределение вътре  Wink
Аха, но само с 2 крила. А на мен ми трябва с 3.

# 176
  • Beyond the stars
Аха, но само с 2 крила. А на мен ми трябва с 3.
Има единични и двойни модули по принцип т.е. за три крила са три единични модули или двоен и единичен   Wink Е стига да ви устройват като размери  Peace

# 177
  • най-шареното място
Привет! Записвам се да търся идеи.

PAX като търсех имаха и вариант за 75 cm ширина мисля, т.е. може и две тела с равна ширина за гардероб 150cm.огледални врати има, но не е до тавана. Остава място над него, но нищо по поръчка не може да го надмине псоред мен.

# 178
Ще ги видя пак, но тези плъзгащите не могат да станат тройни, заради релсата, която е двойна. А при мен не е удачно да е с отваряеми врати.

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 09:38 от Barbabelle

# 179
Мисля, че с двойна релса лесно можеш да имаш 3 врати, поне аз съм го виждала направено, друг е въпроса дали Икеа са се сетили.

Общи условия

Активация на акаунт