Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 55

• 121 074
  • 782
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
И аз наскоро разглеждах даваните им. Не видях такъв .

# 121
  • Варна
И аз наскоро разглеждах даваните им. Не видях такъв .

По скоро тук  newsm78

# 122
Планините и кухнята са страхотни Peace много харесвам бели кухни, но ми липсва смелост Mr. Green
И мен ме беше страх, не съм от най-примерните домакини, но реших по-добре да рискувам отколкото следващите десет години да се чудя дали нямаше повече да ми харесва, ако неше бяла. А и фирмата ми даде толкова добра цена, че изобщо не се колебах. Другия ми вариант беше гланц Simple Smile
Ще мисля още няколко дена, че после почват да я правят и до месец трябва да е готова и монтирана. Ще покажа снимки после

# 123
Пижамка , огромно благодаря за красиво оформената нова тема  bouquet Бях се заплеснала в текущи проблеми и пропуснах началото. С изненада изчетох словесната блиц дискусия. Мисля, че индивидуалността на всички ни е неповторима, а опита, който споделяме е безценен. Всеки от нас имя винаги какво да научи от другите, които споделят и дават съвети. Разбира се крайният избор остава личен, без да имаме самочувствието, че той е най-доброто, но за нас често е най-практичното, Титина с прекрасния басейн и подтерасие, както и полярното мече с чудния интериор и великолепен нов полюлей са едни не по-малко успели хора с опит и добри съвети, без да ги натрапват. Маделийн има отлични попадения в избора си и като се има предвид, че не е професионален интериорен архитект, с такова впечатление съм останала поне, се справя превъзходно. Е, малко по-неотразимо индивидуална е, но не е болка за умиране. В крайна сметка, за да върви темата трябва да не забравяме, че тона прави песента.
Ч.С. , анонимността в БГ, където половината сме рода, а другата половина познати, е нещо много относително понятие. Между другото ме изненада с полЮлея, защото разтърси моето неповторимо самочувствие за прилична грамотност.  Joy
Водолей, извини ме, но разгледах и другия ти албум и се възхитих на мъките през които сте минали, за да стигнете до етап вратите. Сами по себе си са много хубави, но е важно как ще паснат на визията на къшата.
Mrs.Turner / Samberg, честито жилище и кухня - прекрасни са.Не се бой белите кухни в известен аспект са и по-лесни за поддържане, защото налагат ежедневно такова и не ги оставяме да се замръчкат, както по-тъмните. Интересна е идеята с планините - на мен ми хареса много, но ще е интересен крайния резултат на обзавеждането. Столовете са също голяма закачка. Цветовете на стените на стаята много ми харесват, но на моя монитор не ми изглеждат като охра, а ми розовеят особено по-тъмната.
Аз пък съм в дилема да сменя дивана,който е почти нов ъглов с дамаска - алкантара, защото имам трудности как да аранжирам хола. Преди 1 година го купихме малко прибързано, а сега искам да оформя кът с камина и той няма как да се вмести в тази картинка.
Както и да е поста ми стана доста дълъг.

# 124
  • срещу двата комина :)))
Ето за този диван говорех : http://m.ikea.bg/living-room/Sofas-and-armchairs/Sofa-beds/Sofa- … d-58586/29140627/

# 125
  • По света и у нас
   Здравей mumbas! Нямам претенции на разбирач в стиловете, ориентираме се по снимки, статии и подсказки на вътрешния глас. Mr. Green Мъжът ми е против наемане на дизайнер, защото не се знае, дали ние ще останем доволни от резултата. Ще се ръководим от дървениите, на които наблегнахме. Подът ще е предимно дървен, ще има и малко камък. Стълбите-вътре и вън, също ще са дървени. Кухненските шкафове и всички врати ще ги прави един и същи човек. Надяваме се да се получи симпатична и уютна къщичка. Времето ще покаже. Simple Smile
    Аз съм много благодарна на този форум, с интерес чета споделената информация! Пожелавам на всички, занимаващи се с ремонти и всякакъв вид обновяване на дома, успешно постигане на мечтаната визия! Simple Smile

# 126
Водолей, много ми харесва и ще ми е интересно да видя и останалите неща като напреднете.

# 127
  • Варна
Vodoley54 уникална ще стане къщата! В нея виждам възрожденски традиции пренесени в съвремието, създават чувството на дълговечност и стабилност.

# 128
Полар Беър - обожавам секцията ти и кръглото кресло.

Тези ретро врати са едно към едно с тези, които са на къщата ни от село. Срахотна визия създават и атмосфера.

Благодаря за идеите за антре  bouquet

# 129
  • София
Имаме да измислим осветление за две стаи. Едната сега ще е спалня, след време детска, някакви идеи за допълнително осветление освен лампата в средата? Другата стая ще е спалня и също освен лампата в средата нещо друго.. Мислех си или за лунички, или за две нощни лампи над леглото, предлагат ли се такива и не изглежда ли много като в хотел..

# 130
Имаме да измислим осветление за две стаи. Едната сега ще е спалня, след време детска, някакви идеи за допълнително осветление освен лампата в средата? Другата стая ще е спалня и също освен лампата в средата нещо друго.. Мислех си или за лунички, или за две нощни лампи над леглото, предлагат ли се такива и не изглежда ли много като в хотел..

Според предпочитания от теб стил:

http://lightluxury.bg/wa-2-1228-1-patina-1xe14.html

http://www.ideal-lux.com/en/products/wall_lamps/tender_ap1/

Удобни са, защото нямат шнур и прекъсвачут е вграден в тях. Модрените ги има в няколко цвята - син, червен, жълт, или прозрачен/бял.

# 131
ЧС ти е дала много добри варианти. Ето и още идеи, които може а осъществиш с осветителни тела подходящи за вашето обзавеждане:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 132
От гледна точка на естетика и "Уау ефект" тези предложения са супер. Но за мен нощната лампа трябва преди всичко да осигурява фокусирана насочена светлина, позволяваща да се чете в леглото без да се смущава другия спящ (т.е. да не свети много интензивно настрани) както и да позволява настройване на спота (да има шарнири с достатъчна степен на свбода или да е на гъвкаво стъбло). Естетиката за мен е на второ място. Аз лично мразя и лампи с шнур и ключ на шнура - неудобно ми е да го търся по шнура за да загася и особено да запаля.

# 133
  • София
Много благодаря за предложенията, искам ги тези лампи най-вече за четене. Тези, които са отстрани на шкафчетата мисля, че не вършат тази работа. Постът на Черна станция - вторите лампи ми изглежда да са с гъвкава връзка, ако е така са направо чудесни. Мислех си и за някакви лунички на тавана над леглото, но светлината им няма да е достатъчна за четене..
Черна станция, кое е прекъсвачът?

# 134
Много благодаря за предложенията, искам ги тези лампи най-вече за четене. Тези, които са отстрани на шкафчетата мисля, че не вършат тази работа. Първия пост с предложение, вторите лампи ми изглежда да са с гъвкава връзка, ако е така са направо чудесни. Мислех си и за някакви лунички на тавана над леглото, но светлината им няма да е достатъчна за четене..
Черна станция, какъв шнур нямат? Шнурът не е ли това, което се дърпа, за да светне?
А кое е прекъсвачът?

И първите се нагласят - не са с гъвкаво стъбло, но са на шарнир и се мърдат в четири направления, просто стилът е различен.

Ей това имам предвид под шнур на лампа - шнурът, който се включва в контакта и на него има прекъсвач.

А това дето се дърпа е просто вариация на вграден прекъсвач.

Общи условия

Активация на акаунт