Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 55

• 120 852
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Бърз въпрос -идея за маса за кухня в такава гама.

Искам нещо модерно Mr. Green не дървени грамадни маси нещо по-разчупено. Пространството е малко.
 П.С.
Отдавна не съм писала, но няма какво да кажа, нашия полу ремонт приключи, макар, че има още какво да се желае, но ще е по-натам.

Маса Дони на Виденов е най-бюджетно решение има я във венге като долния ред, не мога да преценя горната плоскост какъв декор е, може да предлгат и такава.

Скрит текст:

# 721
  • Бургас, София
Бърз въпрос -идея за маса за кухня в такава гама.

Искам нещо модерно Mr. Green не дървени грамадни маси нещо по-разчупено. Пространството е малко.
 П.С.
Отдавна не съм писала, но няма какво да кажа, нашия полу ремонт приключи, макар, че има още какво да се желае, но ще е по-натам.

Какви са ви столчетата, ако имате или гръбчето. Може да е съчетана цветово с някое от тях. Моята маса е дървена бял лак, примерно. Но може да е и в цвят по RAL - както с мдф вратичките.

# 722
Може би стъклена маса. Така няма да се търси повторение на цветовете на кухнята.
4

Не искам стъклена,защото много се цапа и всичко остава  по нея.В хоря е стъклена и беше голяма грешка.Оснен това и мъжа ми не иска,и дума не дава да се каже за такава,а трябва все пак и с него да се съобразя.

# 723
Момичета, да сте виждали или да ви е попадало в полезрението хубав килим с жълти шарки?
Избрах за хола ето тоези завеси:
,
стените са цвях ванилия, подовата настилка - естествен паркет, секцията бял глан, а дивана сив и си представям килима в жълто. Отначало започнах търсенето на тюркоазен, но сега като че ли в светло жълто ми се вижда по-подходящо. Приемам и съвети, разбира се. Благодаря Ви Simple Smile

# 724
Май тази ще да е

Гръбчето е същия цвят като основния на масата и другите цветове се съчетават.Столове нямаме още, имаме ъглов диван, но ще вземаме и столове като тези,ако изберем тази маса,защото са много хубави,щорите са подобен цвят, ако не същия и ще ми се вържат идеално. Идеята за съчетаване на цвета на масата с гръбчето е добра Hug
Само малко не ми харесва "версаче декорацията" ама ще я преживея, защото пък като цяло масата ми допада много и изглежда баш като за мойта кухня  Mr. Green Силно се надявам да не се окаже супер голяма, защото нямаме място.

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 21:21 от Мис Каролин Бингли

# 725
Харесват ми пердетата Simple Smile Обачр тъй като са шарени, можи би килимът трябва да е едноцветен? Понеже аз съм много в съчетанията и от страх да не изглежда грозно, претеупано, кичозно, залитвам в другата крайност - прекалена семплост. Ще ми е интересно какво ще предложат момичетата Simple Smile

# 726
  • Sofia
Дай,моля линк...каква е масата и столовете ?

# 727
Момичета, да сте виждали или да ви е попадало в полезрението хубав килим с жълти шарки?
https://www.vivre.bg/p-568804/%D0%BA%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BC_kot … 621&ch_type=1
http://www.ikea.bg/textiles/rugs/Large-and-medium-rugs/stockholm-9312/10229035/

# 728
Дай,моля линк...каква е масата и столовете ?

мебели Банко, маса Елада  Simple Smile

# 729
  • при моите любими
И аз съм за този килим, страхотен е.
http://www.ikea.bg/textiles/rugs/Large-and-medium-rugs/stockholm-9312/10229035/

# 730
Килима според мен да е жълт или тюркоаз, но задължително изчестен, а комбинацията ще е много свежа.

# 731
Queen, а завесите откъде са? Много ми харесват. Аз също съм замислила хола ни да е в сиво, жълто и тюркоаз, но още сме далеч от обзавеждането.

# 732
Икейският килим и аз смятам, че ще стои добре. Макар да не е дюс, шарката е деликатна и като цяло си стои като жълто петно.

# 733
  • Австрия
Избрах за хола ето тоези завеси:
,
стените са цвях ванилия, подовата настилка - естествен паркет, секцията бял глан, а дивана сив и си представям килима в жълто. Отначало започнах търсенето на тюркоазен, но сега като че ли в светло жълто ми се вижда по-подходящо. Приемам и съвети, разбира се. Благодаря Ви Simple Smile

Тез пердета ми напомниха веднага този килим (от ikea)  Grinning

Но не знам в действителност да не стои много петнисто  Laughing
Аз бих избрала едноцветен килим, но не в жълто. Сиво?

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 00:54 от DimS.

# 734
Аз също бих избрала едноцветен килим, мек, пухкав. Тоя от Икея е в съвсем друг стил, а ще дойдат много формите, цветя, геометрия.

Общи условия

Активация на акаунт