Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 55

• 120 861
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Един бърз въпрос. За гранитогрес тип дървесен какви первази да се сложат? Ние си мислихме от плочката да се сложи, но било отживелица и грозно?
Предлагат да сложат первази като за ламинат?

# 706
  • София
Един бърз въпрос. За гранитогрес тип дървесен какви первази да се сложат? Ние си мислихме от плочката да се сложи, но било отживелица и грозно?
Глупости. Майсторите ги мързи. Ама ако искаш сложи си грозната пластмаса де.

# 707
  • Street of Dreams
Благодаря ви много, момичета! Правиха го майстори, избирах от техен каталог и не знам кой номер е.  Наистина не синее, нещо от сорта на ral 7040 е, но имаше лилав оттенък в каталога. Стаята е 30 кв. м и се получи много симетрично с белите первази.

БЮТИ, и аз си мисля, че ги мързи. На мен за белите первази ми отказаха, че АБСУРД нямало да стане, защото изисквали идеално прави стени и било ужасно трудно. ММ ги сложи за няколко часа. Аз също не харесвам пластмасови первази.

# 708

Значи да си сложиш на масивния паркет масивни первази не е грозно и отживяло, ама да сложиш на гранитогрес, който изглежда като дърво, первази, които изглеждат като дърво, е грозно и отживелица? newsm78  Странно и нелогично звучи. Естествено, за вкусовете не се спори, но первазите от плочки са много здрави и много практични - не ги е страх от миене и от удари с прахосмукачката, не се разклащат с времето, по тях не остават следи от обувки и подметки...

# 709
Хах-ха. И нашия майстор така се пробва да мине с пласмасови первази, но не му се получи.
Сложи от самия гранитогрес; това за мен и ММ е идеално добре изглеждащо.

# 710
Преди няколко месеца някой беше споделил мнение за пазаруване от xalia, но не мога да го намеря. Дали някой има спомен, или пък пресни впечатления? Цените са много примамливи, но не ми става ясна схемата с доставката...Flushed

# 711
  • Варна
Благодаря ви много, момичета! Правиха го майстори, избирах от техен каталог и не знам кой номер е.  Наистина не синее, нещо от сорта на ral 7040 е, но имаше лилав оттенък в каталога. Стаята е 30 кв. м и се получи много симетрично с белите первази.

БЮТИ, и аз си мисля, че ги мързи. На мен за белите первази ми отказаха, че АБСУРД нямало да стане, защото изисквали идеално прави стени и било ужасно трудно. ММ ги сложи за няколко часа. Аз също не харесвам пластмасови первази.

А какви са ти белите первази? На мен ми се сториха от тип полиуретан/пвц или  мдф?

Корнизите ако може също инфо.

# 712
Ти на това уникално сиво ли искаше да слагаш тапетите? Dizzy Face Аз изобщо не харесвам сиво, но този цвят е някакъв мек и ...уникален... В момента е толкова стилно с пердетата... и всичко... Тапет в онзи стил никак не ми се връзва с това Rolling Eyes

# 713
  • Street of Dreams
Това ми е българския апартамент:grinning:. Живея в чужбина и тук ми е новото жилище, което сега ми прави главоблъсканица. Още не съм решила за фона на тапета със статията - дали мраморни тапети, или примерно тъмносин латекс. Не съм решила и за втория тапет, с арките.
Первазите ги взех от Пракрикер, не знам точното им наименование, нещо като пресовани дървени стърготини, извинявам се за непрофесионалното изказване. Rolling Eyes

# 714
Момичета, дайте идеи за по-интересни повърхности за стени. Освен мазилка и някои интересни тапети? Не говоя за неща тип имитация, а за някаква текстурa. Може би по-скъпите тапети са такива, на 1 стена ли е добре?

# 715
  • Русе, България
Освен мазилка и тапети, голямо завръщане направи ламперията от дърво (или ламинат като по-бюджетен вариант). Ето няколко картинки с ламперия:
Скрит текст:

# 716
Бърз въпрос -идея за маса за кухня в такава гама.

Искам нещо модерно Mr. Green не дървени грамадни маси нещо по-разчупено. Пространството е малко.
 П.С.
Отдавна не съм писала, но няма какво да кажа, нашия полу ремонт приключи, макар, че има още какво да се желае, но ще е по-натам.

# 717
  • Варна
Аз харесвам стени с различна текстура и мисля, че една активна стена е достатъчна, особено за спалня.

# 718
Може би стъклена маса. Така няма да се търси повторение на цветовете на кухнята.

# 719
  • Бургас, София
Има и някакви 3D стенни панели. Изглеждат доста интересни на снимка, но не съм виждала на живо. Смятам в близко бъдеще да ги видя, евентуално за акцентна стена ги мислим.

Общи условия

Активация на акаунт