SUPERNATURAL: Летен прочит на класиките - "Отнесени от кайсиите"

• 28 826
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Е, яд ме е, щяхме да си спретнем страхотен купон по женски с някоя и друга кайсийка. Crossing Arms

# 166
Представям си ако се съберем в някое заведение. Хората и персоналът ще са - Shocked
 Joy Joy

# 167
Да! Ама ще е купон, а на Елора ще турим една шапка от кайсии и по средата физиономията на Джефри, мъжете няма да ги взимаме, че ще избягат. Mr. Green

# 168
  • Вестерос
 Joy Joy Импалко, ти в чужбина май беше нали?

# 169
Да, от 2007 г.

# 170
Много време, 10 години не са малко, късмет занапред. Hug
Елорка, утре ще гледаме ли Джефри? Joy baby_neutral

# 171
Благодаря, мила, желая същото и на вас Hug .

Подкосяваща краката снимка:

smile3544

# 172
 Hug

Колко коса има, бащичко. Crazy

# 173
  • Вестерос
И от мен ксъмет  Hug

Ойй че сладка снимка, ама то не е ли по-големичко? Как с еказваше, да не е с ужасно име като Стрела и какво беше на Дженсън  ooooh!

# 174
  • Buffyworld
Много са сладички !!!  Heart Eyes

Тифани, аз също не харесвам Данийл , заради Трий Хил. Но Дори и да не я бях гледала в Трий Хил, пак нямаше да я харесам. На Джаред жена му ми е по- симпатична.

Тифани, аз бих искала да видя и мястото , където са снимани Дневниците - Мистик Фолс, но така и не разбрах кой е действителният град на снимките.  Sad

Импалка, благодаря ! Значи първо трябва да разбера кога ще има конвенция и тогава да планираме пътуването.  Hug Моите кумуве от 10 години живеят в Лос Анжелис, но не са и чували за Супернечъръл. Не са го гледали за съжаление, но пък това , което ме учуди беше, че са гледали Здрач.  Mr. Green Mr. Green Joy Аз също харесвам Здрач, но много повече книгите, отколкото филма. Филмът го гледах само заради книгите. Както и Троновете. Ако не бяха книгите, едва ли щях да гледам. Е, ако някой публикува книги Супернечъръл по филма, веднага  ще си ги купя и изчета !  Mr. Green

# 175
Тиф,
Одет Елиът е името на бебето. Роди се през март.

Buffy,
Проверих, тази година няма да има конвенция в Лос Анджелис. Учудих се, защото е традиционна, от 2010 г.
Има много книги, свързани със сериала: романи, използващи образите, и разни колекционерско-информативни (ма как го измислих Joy ). Честно казано от романите не съм се интересувала. От другите имам "The Essential Supernatural" (разкошна книга-албум) и т.нар. "official companions" за сезони 1-7, които ми бяха супер интересни.

# 176
  • Вестерос
Бъфи , за дневниците май нямаше град, а е в студио  Blush

# 177
Да, декор е.

И пари да ми даваш не отивам там, виж в Ню Орлиънс съм първа писта. Joy

# 178
  • Вестерос
Там ще е яко  hahaha

# 179
Да, Клаус, Марсел и Илайджа. Heart Eyes
Бая брулене ще пада. Joy