SUPERNATURAL: Летен прочит на класиките - "Отнесени от кайсиите"

• 28 926
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Аха, и аз наскоро научих.

Елорка Joy

# 256
Дали като порасне това момченце ще прилича на Тате?  Laughing
Жалко, че жена му не го е снесла по-рано. Например преди 20-30 години. Тамън щеше да ми е.  Joy
А ако пленя примерно сина, ще имам достъп и до бащата  Twisted Evil Joy
Някъде четох, че имал и второ дете, по-голямо. Имал връзка с някаква актриса, но тя не му казала, че е родила от него и наскоро разбрал. Колко е вярно не знам.  newsm78

# 257
Ако е вярно и е син си се уредила.

Иначе:
А ако пленя примерно сина, ще имам достъп и до бащата  Twisted Evil Joy
Joy Joy

# 258
# 259
  • Вестерос
Тя Хилърито е 84 май какви преди 30 години  hahaha

# 260
Хилъри е 82  Thinking
А иначе можеше за някоя друга да опраши. От много по-рано. Да намажа и аз. Mr. Green

# 261
  • Вестерос
Може и 82 да е, сещам се ,че над 80 бяха повечето от сериала.

# 262
# 263
 newsm35 nuts
Хубаво се посмях, благодаря. Joy Но си го бива. Mr. Green
Скрит текст:
Досега поръчвах храна за котката и трябва да гледам за 200 неща, чета съдържанието все едно за нас, ей така съм:  #Shocked

# 264
Доколкото разбрах, това е танцът на "ябълковия сок" Wink .
Ритъмът е доооста интересен, кара ме да се загледам за известно време Flutter .
Скрит текст:
Приготвям храната за кучетата ни, купешка им даваме изключително рядко. Основно е месо, кокали и зеленчуци. С котките сигурно е по-различно, защото повечето ни познати с мъркащи използват именно готови храни.

# 265
Бавно, но славно, от ябълки ще минат на кайсии. Mr. Green
Добре се кърши, а и знае как се държи микрофон, муцките също ги бива, сега ще се пробвам и аз така. tooth
Скрит текст:
На котките също може да се приготвя домашна храна, адмирирам стопаните, които хранят по този начин животните си, независимо дали са котки или кучета, при нас случая е по-особен, котарака е със заболяване и трябва да се храни само с котешка храна, най-високия клас, който Бога ми е адски трудно да намеря у нас, но ветеринарите му държат на това.

# 266
О, съжалявам да го науча Sad . Милата животинка. Важното е, че си има добри стопани, които да се грижат както трябва за него Hug .

Още красота от римската конвенция:

# 267
Уууу, красота, след дългия ден изпълнен с емоции, това ме довърши.  Mr. Green Joy

Скрит текст:
Импалка, благодаря, не е сериозно, но цял живот ще си живее с него, надяваме се да успеем да овладеем положението и да влезе в ремисия.

# 268
Това пусто езиче  Mr. Green
Скрит текст:
Дано Топчо се оправи. Не знаех, че е болен.

# 269
Грехота, срам нямаш, това е доведения ти син..... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт