Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 271
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 110
Зависи на каква възраст е.
Според мен лично (за двата пола се отнася) към 30 години бройка около 10 е нормално (и невежите ученически и университетски опити се броят  Laughing)
За 40-50 години бройка от около 15-20 секс. партньора, айде и 30-40 да ги сложим, ако някой е свръх активен и сексуален.
Разни бройки от 50 партньора и нагоре -  Sick

# 1 111
Защото качествените жени за семейство няма да погледнат мъже от 'твоя' тип.  Stop

Ако той не търси "качествена жена за семейство", това знание не му е особено потребно.

Двете цитирани неща не са конфликтни и според мен, ама си го нарочихте момъка нещо  Grinning

# 1 112
Защото качествените жени за семейство няма да погледнат мъже от 'твоя' тип.  Stop

Ако той не търси "качествена жена за семейство", това знание не му е особено потребно.

Двете цитирани неща не са конфликтни и според мен, ама си го нарочихте момъка нещо  Grinning
Не. И пак не. Никого не съм нарочила.
Просто се отвращавам от такъв тип мъже. И бягах далече от тях.  Peace

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 19:09 от Анонимен

# 1 113
Защото качествените жени за семейство няма да погледнат мъже от 'твоя' тип.  Stop
Защо смяташ, че всеки търси качествени жени за семейство. Има мъже, които цял живот си хойкат, неженени, но с деца от 2-3 жени и т.н. Свят шарен, хора всякакви.
Преди години, моя позната - от много добро семейство, с магистратура от БГ и една от чужбина се омъжи за набор на родителите си, много богат с хотели по морето и т.н. Роди му две деца и го "върза" за да си обезпечи финансово живота. С какво една такава жена е по-различна от един мъж женкар....

# 1 114
Скрит текст:
Защо смяташ, че всеки търси качествени жени за семейство. Има мъже, които цял живот си хойкат, неженени, но с деца от 2-3 жени и т.н. Свят шарен, хора всякакви.
Преди години, моя позната - от много добро семейство, с магистратура от БГ и една от чужбина се омъжи за набор на родителите си, много богат с хотели по морето и т.н. Роди му две деца и го "върза" за да си обезпечи финансово живота. С какво една такава жена е по-различна от един мъж женкар....
По - смислен й е живота, оттам и тя като личност е по-различна от въпросния женкар. Peace

# 1 115
Жената е различна, защото има skin in the game. Все едно раждането на 2 деца е като да изкараш настинка...нищо работа...

# 1 116
Нищо работа я, а това, че тя го разведе с жена му и настрои дъщеря му от първия брак срещу него, предполагам не е нищо. Въпросната дъщеря на бизнесмена от първия брак е 1г. по-голяма от сегашната му съпруга.
Ей има си хас да не защитите жената, гарван гарвано око не вади  hahaha

# 1 117
  • София
Роди му две деца и го "върза" за да си обезпечи финансово живота. С какво една такава жена е по-различна от един мъж женкар....
С това, че тя се връзва да ги гледа? Laughing
С какво го е вързала newsm78 Би ли обяснил?

Едит: Прочетох последния пост. Подобно поведение не одобрявам, курвенско ми е. Но въпросът ми беше за "връзването"

# 1 118
Нищо работа я, а това, че тя го разведе с жена му и настрои дъщеря му от първия брак срещу него, предполагам не е нищо. Въпросната дъщеря на бизнесмена от първия брак е 1г. по-голяма от сегашната му съпруга.
И такава жена също не бих защитила. Но всеки с изборите и лимитациите си.
 Peace

# 1 119
Контесо, как ще разбереш един мъж с колко жени е бил ако сам не ти каже? Откъде знаеш, че не си била в леглото на някой женкар?

# 1 120
  • София
Аз лично бих разбрала по поведението, защото за мен "женкар" невинаги е обвързано с бройка жени, а е по- скоро типаж и дали е решил да вкара в леглото си 10 или 50, това не променя особено нещата. И с 5 бройки може да си женкар. То си е почти вродено,
Скрит текст:
като курвенската жилка.

# 1 121
Моля? Тя го развела? Как стават тия работи- той е голям възрастен човек, да не го е поставила под хипноза или с пищов да го е заплашвала?

А жените за брак са всъщност много готини. Последния път като бях в родилното, забелязах какви хубави и расови жени ходят да раждат. Високи, хубави, направени- и това в държавната болница, в частните нивото беше още по-високо. Така че качествените жени са качествени по всички начини.

Женкарите си имат определен вид, още като дете ги разпознавах.

# 1 122
1.  А той къде е блял докато тя го е развеждала ?
2.  Тя го е изнасилила ли ?
3.  Той защо залита по наборки на дъщеря си ?
Много антисекси е мъж да оплюва жената в тази ситуация.  Peace Все жените са ви виновни. Погледнете първо себе си. Peace
4.  Ако тя е боклук и ужасен, гаден , долен човек, той защо си е избрал точно нея за секс ?
Ако може и да ми отговориш на въпросите, ама знам че излишно се хабя.
Богатите не би ли следвало да се контролират и да вземат мерки на де правят деца на разни девойки ?

# 1 123
Аз лично бих разбрала по поведението, защото за мен "женкар" невинаги е обвързано с бройка жени, а е по- скоро типаж и дали е решил да вкара в леглото си 10 или 50, това не променя особено нещата. И с 5 бройки може да си женкар.
+1

Няма какво да обяснявам.

Имам нюх за такъв тип мъже и ги усещам още по погледа, по жестовете, по разговорите, по подхода към срещите и въобще. Ако чакам някой да ми каже и да си признае нещо сам, ще има да си чакам до 2рото пришествие.

# 1 124
Освен това в тая тема вече обясниха, че с деца не се "връзва" мъж, защото утре може да полудее, да ти посочи врата и да си останеш сама с децата, евентуално с мижава издръжка.

В една друга тема жена обяснява, че прави секс веднъж на 1-2 седмици. Това за мен не е нормално- е, оказа се, че и за нея не е нормално, говори за проблеми. И то истински проблеми, а не "уморени сме от децата".

Общи условия

Активация на акаунт