Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 280
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 140
Сега пък цинизъм... Какво общо има цинизма с това човек да обича секса и да му се получава с отсрещния пол?
Не е ли кофти да скачаш от тяло на тяло ? Това ако не е цинизъм не знам какво е, ако бройката 100 е реална де...
И защо ги сменяш ? Това пак не е романтика и страст, а цинизъм. Peace

Може ми е с високо либидо и лятото работи в заведение на морето  Rolling Eyes

# 1 141
  • София
Сега пък, цинизъм... Какво общо има цинизма с това човек да обича секса и да му се получава с отсрещния пол?

Нищо, но скачането от жена на жена до достигане на бройките, размахвани тук, говори че не ти се получава особено добре.
Никой не бяга от хубавото.

# 1 142
Има, има. Абсолютно непредубедена съм към теб, впрочем, и не говоря непременно за теб.

Но действително такива мъже стават циници. Понякога са изтъкани от клишета.
Не че непременно не са стока, не ме разбирай погрешно. Аз лично познавам такива - от интелигентния тип, от който си мисля, че си и ти, няма да пояснявам, разбираш ме. Ми, не сте лоши, да ти кажа, действате на подсъзнателно ниво, удряте някакви струнки на първична страст.
Ама сте тегави за връзка, мамка му. Точно заради цинизма и клишираните вярвания и очаквания към жените.

И мнението на НСЧ е страшно вярно, според мен.
Цитат
Проблемът е, че многото връзки по-скоро имат обратен ефект. Не научаваш нищо. Просто защото при еднократните преспивания или кратки срещи за по няколко месеца, повечето хора осланят поведението си на клишета, а те нямат нищо общо с реалността.

Научаваш много повече, когато изминеш няколко стъпала/етапа в една връзка с една жена, отколкото да стигаш до едно определено ниво с много жени.

Отделно: Сирената го беше споменала в друга тема и се съгласявам с нея - действително след определена възраст притегателната сила на мъжа се увеличава от други неща - стабилност, определени приоритети, желание да се погрижи за жената - ама за нещо повече от приятно прекарване и един-два оргазма, нали.
Мъж с богат сексуален опит на около 30 действа по един начин. Мъж, който на 40 няма една-две по-сериозни и отдадени връзки зад гърба си, вече повдига няколко въпроса.

Едит: "С малко късмет попадащ на подходящ партньор..." - именно. Ако за 50 жени все още не си попаднал на подходяща, значи нещо куца в нещата. Или преценката, или несъответствието между типа жени, които определяш като подходящи партньорки и типа жени, с които си го правиш забавно между чаршафите.

# 1 143
С последното съм съгласен. Законите на привличането работят по различен начин в различни възрасти.

И да, тегави сме за връзки, две мнения няма.

# 1 144
[
Скрит текст:
quote author=Sladka-rosichka link=topic=979033.msg35105149#msg35105149 date=1496514558]
Fire_life , това изобщо не звучи като обвинение, нееееее, хич !

Цитат
Нищо работа я, а това, че тя го разведе с жена му и настрои дъщеря му от първия брак срещу него, предполагам не е нищо. Въпросната дъщеря на бизнесмена от първия брак е 1г. по-голяма от сегашната му съпруга.

Горкият мъж, Тя го е развела, ТЯ  е настроила дъщеря му против него. Как така една дъщеря ще се настрои против добрият си баща ?? Явно просто не е струвал като баща , не че някой външен човек може да развали прекрасните роднински отношения ... И какъв баща е този, който прави секс с наборки на дъщеря си ?  Sick
Пак от мъж съм чувала "Не мога дори да си помисля за секс с толкова млада жена, все едно е дъщеря ми. " - това от баща на дъщеря и още: "Става ми гадно като видя младо момиче и възрастен мъж, сещам се за дъщерите ми" - това пак от баща на дъщери. Wink Ето това за мен са качествени мъже.
[/spoiler]
.........
И да тя го разведе, след завършването на магистратурата си в чужбина заяви, че не иска беден живот, каквото и да значи това, раздели се с гаджето си набор и започна да излиза по заведения, където се срещат заможни господа. Въпросният явно е имал криза в брака или не знам какво. Та тя бе на 24-25г. без 1 ден стаж в живота. Разведе го, ожени се за него, роди му две деца, всички имоти и бизнес са на двамата на името. А го настрои срещу дъщеря му, за да може всичко де що има да бъде за моята позната и децата и. Въпросния чичик тотално игнорира предходното си семейство ... .
..........
[/quote]
Добре де, ти нали си баща ? Ще допуснеш ли някой да те настройва против твоето дете, ако ще и Памела Андерсон да е ? Ако да, то не си читав баща .  Peace
Ще допуснеш ли  някоя да те развежда ?
Човек като има кризи в брака , задължително ли ходи по заведенията , пълни с млади златотърсачки?  Thinking
Разсъждавам си само ...
Той сам си е игнорирал семейството , сам си е виновен , а не златотърсачката. Че тя не е стока, не е според мен. Но не можем да хвърлим вината за провален брак върху трети човек. Само той и бившата му жена знаят защо брака им е имал криза , само той и дъщеря му знаят защо са им били толкова крехки отношенията, че една златотърсачка да ги настрои един срещу друг.
И умните мъже изневеряват умно без да ръсят деца.  Peace

# 1 145
  • Сф
Цитат
Нищо, но скачането от жена на жена до достигане на бройките, размахвани тук, говори че не ти се получава особено добре.
Никой не бяга от хубавото.   
Винаги има по- хубаво.Въпрос на усъвършенстване, търсене.За мен, не само от тази тема, BCN. не е типичния мъжкар/ шопар.Прекалено е изтънчен в предпочитанията си.Стила на изказа говори много за притежателя.

# 1 146
Big City Nights изтънчен? Моля ти се...откога търсенето на малко по-лъскави коври е изтънченост...

Точно с него и ти сте типажите "отракана кака" и "махленски батка", ама поизлъскани.

# 1 147
Ето, Тороманова се ориентира правилно.

# 1 148
Не е шопар, но е малко по-интелигентен, нарцистичен сексуален хищник.

# 1 149
Сирен, правиш му незаслужени комплименти.
Човек на 35 с 4 годишен брак и 100ина бройки? И всеки пост където съм го засичала все е за секс.
Дефицити и развинтено въображение.

Бях писала преди време покрай Сандоканчевите изяви, че ако мм си губи времето вечер в женски форуми обяснявайки как и кога си го слага Много ще ми падне в очите.  Peace

# 1 150
Какъв брак, наскоро се похвали, че има гадже. За въображението може и да си права.

# 1 151
Нарцис съм, вярно е. Като се видя гол в огледалото ми иде сам да си посегна. В тоя ред на мисли с лъскавите коври нямам много общо. Дори само заради това, че интелектуалната бездна помежду ни е точно това - бездна. И малките зелени човечета знаят, че мозъкът е върховният афродизиак. Но имам няколко златотърсачки в хисторито, признавам си.

# 1 152

И един мармот..

Последна редакция: нд, 04 юни 2017, 19:08 от Анонимен

# 1 153
Какъв брак, наскоро се похвали, че има гадже. За въображението може и да си права.
Ох, помня доста какво съм чела и някъде го бях засичала да обяснява, че е имал 4 годишен брак преди време и някаква лелка с 25 години по-голяма когато е бил 20 годишен за 6 месеца. А уж учил режисура на 35 и снимал филми.

И един мармот..

По принцип едното не пречи на другото, разни хора - разни житейски истории.

# 1 154
Единственото невярно е, че съм учил режисура на 35. Започнах да преподавам на тази възраст.

Общи условия

Активация на акаунт