Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 100
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 45
   Връзката преспокойно може да се заздравява и със секс 2-3 седмично. Peace

Абсолютно  Peace

# 46
Имайки предвид различното либидо у различни хора, при някои натискането за секс всеки ден, че и по два-три пъти, може вместо заздравяване да доведе до събран багаж.

Извинявай, Мамасита, ама не обясняваше ли точно ти как оргазмът изхабявал не знам си какво на мозъка и че тази енергия трябвало да се пести?

# 47
Питате за секс всеки ден, не за оргазъм всеки ден. Особено при мъжа, ако жената толкова много иска, би трябвало да може да я задоволи, без да свършва. Ако е грамотен де.

Да, вярно е, при мъжа особено настъпва умора, и при жената може и да е така. Обаче за някои хора и в някои случаи секс всеки ден въобще не е много. Но иначе е вярно, сексът хаби мозъчен ресурс. Въпросът е, че има дейности като цъкане на телефона, които постигат същото, ама не е толкова приятно. Та винаги може да се намери енергия, ако не се пилее за глупости.

# 48
Питате за секс всеки ден, не за оргазъм всеки ден.

Е, не може така, тук във форума всички жени оргазмират всеки път с 2-3 вида оргазъм едновременно, ако не - има им нещо. Сега пък се смени плочата и секс и оргазъм били различни неща.

Всъщност права си, тъй погледнато може и по 10 пъти на ден секс - само си лежиш и си джиткаш на телефона, докато партньорът не свърши. Много сплотява двойката. Peace

# 49
  • София
А защо трябва да се прави секс по някакъв бг-мама норматив въобще? Защо трябва да е всеки ден? Да не тренирате за някакво секс-състезание?  Thinking

Защо пак намесваме бг мама?
Имаме авторка, която всъщност пита, нормално ли е гаджето ѝ, под 30г. здрав и прав мъж, не работещ, да не може да прави секс 2 пъти на ден, а тя- хем да бачка по 10 часа, хем да ѝ се иска?

Не знам кой на колко години е от пишещите тук, в защита на секса от дъжд на вятър, ама ако сте с гаджета и сте под 30, не ви е светло бъдещето. Peace

# 50
  • София
Питате за секс всеки ден, не за оргазъм всеки ден. Особено при мъжа, ако жената толкова много иска, би трябвало да може да я задоволи, без да свършва. Ако е грамотен де.

Добре звучи!

искам да те прочета в някоя от следващите/бъдещи теми, в които мъжете се оплакват от липса на секс, или обратно - жени се оплакват, че мъжете им искат всеки ден секс, как даваш съвет на авторката в стил да е Грамотна и да му врътне една свирка, а не да се прави на ощипана кокона  hahaha hahaha

# 51
За жената е по-различно, зависи в кой ден от цикъла е. Има дни, в които мога всеки ден, че и повече от 1 път, ако може. Ако нямам ангажименти и ми е широко около врата, въобще не е проблем. Ама и за мъжа не би трябвало да е проблем при тия условия.

Ние сме над 30 и с 3 деца и пак 2 пъти седмично го броим за санитарен минимум, ако ни се падне, всеки ден си става без проблем- ама няма:)

Свирките са друго нещо, тук уж са отворени, ама явно се смятат за някаква невероятна екзотика.

# 52
  • София
Ок, а защо за мъжа да не би трябвало да е проблем и защо той вечно да може (нищо че няма цикъл), аргументирай се, плс

# 53
1. Мъжът би следвало да има по-голям сексуален опит, съответно да може да си контролира сексуалната функция и да прави секс по поръчка- просто така, заради практика.
2. Няма цикъл, има тестостерон, произвеждан всеки ден. Ако е здрав, хормонално няма пречки над либидото, докато при жената действието на прогестерона във втората част на цикъла пречи на секса. Да не говорим за дните на ПМС, когато изцяло падат нивата на хормоните.
3. При мъжа чисто физически е по-лесно да се получи възбуда, освен това мъжете са по-скоро визуални типове, при жената сексуалният отговор е по-сложен.
4. Мъжът не се притеснява, че ще забременее, съответно няма негативно влияние върху либидото само от мисълта.

Та така, сексът е лесен за мъжете, изключвам болести и депресия, но при нормални условия би трябвало като жената каже искам- мъжът да е готов. Обратното обаче не важи. Биология, какво да се прави.

# 54

проста женица съм явно и си харесвам оргазмите ... как ще ме задоволи без тях?  Rolling Eyes
като ми направи шоколадова торта, разбирам ... ама сексът къде е във всичко това?  Thinking

# 55
Ама що глупости се изписаха....  Laughing
Разбра ли, Роналде, истинският мъж всеки ден клати, нема 6-5. Че и повтаря.  Laughing
Тя пък свършва по 3 пъти на всяко клатене.
И един мармот увива шоколада в станьол....

# 56
  • Sofia
   За мен по-важен е оргазмът, отколкото сексът сам по себе си. Simple Smile За какво ще се потим и лигавим, ако няма кулминация накрая? Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 25 май 2017, 19:38 от The Black Cat

# 57

Що, ти не свършваш ли поне 2-3 пъти?

Въобще не са глупости, съвсем нормални неща, ама младите в 21 век нещо са повредени.

# 58
Сирено, ама съм стара  Laughing
и пак не го разбирам  Mr. Green

# 59
  • София
Ама що глупости се изписаха....  Laughing
Разбра ли, Роналде, истинският мъж всеки ден клати, нема 6-5. Че и повтаря.  Laughing
И трябва да е "визуален" тип! Т.е. - Сирената да се надява, че мъжът й след 40 години,  щом я види, веднага изправя перката от раз! Ама щом я види, щото е лесно сенситивен.
Дооообре! Joy

Общи условия

Активация на акаунт