Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 542
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 900
В момента гледам 'Смени жената' и там още опознали се не-опознали и веднага с започна с въпросите как се прави секс с по-възрастна жена? Хората са все любопитни в тези сфери и питат ли питат.

Нещо интересно:
http://www.bgbible.sdabg.net/semeistvo/s-8.htm

Tука някои вКупом карат ПМС  Laughing
или па подранил  климакс   Thinking Laughing
Party

Нали си чела за синхронизирана менструация? Та така.

# 901
Уф, трябва да си синхронизирам ап-а на телефона с някаква лентичка във форума, за да е ясно в коя фаза от цикъла съм. Още се чудя защо я няма тази опция към самия форум, да не гадаят хората.

Контеса, откъде го изкопа тоя линк...

# 902
Интересно обаче, ако решите да се захванете със спорт или фитнес, няма ли да седнете да попрочетете нещо или направо с блъскане, проба и грешка ще се учите?

Същото и със секса- има си някои подходи.

Има само един начин да скочиш 209 см. И безброй много начини да накараш една жена да свърши.

# 903
Сирен, ей това е идея. Направо да се знае кой какво и защо го е прихванало. дАВАЙ Апп-а.

Линкът беше уникално попадение след като търсех нещо друго по повод темата Simple Smile

# 904
Да, някакъв деветдесетарски сайт, със стил на писане, от който получих морска болест...с правопис от 60-та година...

# 905
  • София
Да, някакъв деветдесетарски сайт, със стил на писане, от който получих морска болест...с правопис от 60-та година...

Всъщност, те наливат вода в твоята воденица, ама нали си велика, не можа да го сФанеш.

Нужно е време, за да се приспособите един към друг сексуално след сватбата. Понякога младите се шокират, защото мислят, че тази хармония настъпва от само себе си, едва ли не автоматично. Научни проучвания показват, че повечето съпруги и съпрузи, встъпвайки в брак имат твърде малко, даже недостатъчно специфична информация отнасяща се до физиологията на секса и до емоционалните фактори, които въздействат на противоположния пол. Нужно е време за разбиране, търпение, изучаване, експериментиране, свободно обсъждане на проблемите, преди двойката в края на краищата да може да изпита пълноценно удовлетворение от своето сексуално общуване.

И да, много остарял правопис- без нито едно дума или израз на английски.
Потресаващо! Mr. Green

# 906
Схванах и прочетох по диагонал, въпреки главоболието от лилавото. Това са си нормални неща и съвсем стандартни съвети, мислех, че всички ги знаят.

Тая статия съм я чела някъде на  английски, много познато ми звучи.

Но правописът е стар- кой пише "възбуждение" и "оргазъмът"...

# 907
Напоследък много често те хваща морска болест от нечии речници. И все в розово и лилаво ти се вижда всичко. Да не би да имаме новина? Mr. Green

Аз се зачетох пък го оставих, че смените на съпругите ми бяха по-интересни. Значи все едно гледам/слушам/чета Сирен като гледах младата Агнес. Много се забавлявах.

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 00:19 от Анонимен

# 908
Не, това лилаво си го спомням още от курса по графичен дизайн в университета, прогорило ми е ретината, беше модно по едно време. Сега ще видите като ви сервират новия сайт на Бг-Мама в още по-студени оттенъци на синкавото. Има си моди и в дизайна. Тоя, дето е правил Дневник, май ще разчисти и Бг-Мама по същия шаблон.

Та има някои цветове и дизайни, в които се вижда, че е творил аматьор и сигурно много си харесва творението, обаче си личи, че не е дизайнер и не знае правилата. Но за него сигурно цветовата схема е Уау!, разчупенко и шареничко. И въобще не се усеща, че има още много да учи...та така за графичния дизайн и секса.

А морска болест от стил ме обхваща, защото все пак с писане и редактиране си изкарвам хляба.

# 909
.

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 15:23 от Анонимен

# 910
На хора, като Сирената в наше "село" казват:"Хем шуто, хем боде".
Дали се усеща какви ги дрънка, явно не, като гледам още колко философстване е изписала.

# 911
Докато има кой да ѝ отговаря, тя ще философства още поне 100 страници. На мен ми е забавна темата. Mr. Green

# 912
Скрит текст:
За теб какъв би бил критерият?

За мен е обща виталност и способности, като базово ниво- не може някой да е нездрав и слабоват и да е силен в секса. После идва критерият Good, Giving and Game, тоест- да има някакви технически способности(Good), да се грижи за удоволствието на партньора (Giving) и да пробва нови неща поне по 2 пъти, преди да реши, че не са за него (Game).

И след това- сексуалността да е интегрирана с цялостната личност, да има някакъв личен почерк, а не да е просто задоволяване на нужди.

Плюс някои съвсем физически измерения като подвижност, гъвкавост, физическа сила и танцьорска грация, а не все едно си легнала с морж. Въпреки че на женските моржове може и да им харесва, знам ли...

Сирено, ако ще акробат, плувец, световен шампион по самба+ гениален програмист в едно да си намериш, все същия незадоволен философ ще си останеш.
Имаш проблем със сексуалността, както сама си призна, но с четене на книги за сексуални техники, няма да си го решиш.
Върви на доктор, лягай на диванчето, за да ти намерят корена на бъга, че ще изпушиш и язък първо за теб, после за децата ти. Peace
Ами, просто няма как да не се съглася с теб.     Grinning
След всичките "бисери", дето наръси в темата, почвам да се чудя как точно е заченала децата си....    newsm78   щото, нали, Дева Мария е една.
Мамасито, под секрет:още милион секс-книги да прочетеш, ще си все толкова "близо" до оргазъмЪ.   Laughing

Докато има кой да ѝ отговаря, тя ще философства още поне 100 страници. На мен ми е забавна темата. Mr. Green
И на мен.     Laughing
Не всеки ден се намира някой .........т, да ти направи деня весел.     Joy

# 913
  • в кукувиче гнездо
Въпросът ми е малко по-различен - ненормално ли е според вас да се прави секс всеки ден или 2 пъти на ден? Има ли мъж, който не би искал?
Не, не е ненормално да се прави секс всеки ден, при дадени обстоятелства.
Да, има мъж който не би искал, пак при дадени причини. Peace

И какви биха били причините? Че не желае жената достатъчно? Друга причина аз лично не намирам. Simple Smile
здравословни причини...
Какви са тия глупости? Кой мъж прави секс по 11 пъти на ден? Не е нормално това. Два-три пъти седмично е нормално.

# 914
Amour обаче от много четене между редовете твърдо е решила, че аз правя секс само веднъж на 6 месеца, с писмено разрешение. Оргазъм не знам що е то, изобщо даже...но в същото време съм лоша и нераздаваща се, защото държа да изпитам оргазъм 2-3 пъти, преди мъжа и минимум 2-3 пъти седмично.

Като четете между редовете и си давате заключенията на врели и кипели 50+ годишни, поне следете за някаква базова логика...щото не знам кой точно ги ръси бисерите. От много врели и кипели- само врели-некипели...

Общи условия

Активация на акаунт