Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 106
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 15
Има значение възрастта, както е писала Мамасита, под 30г, мъжа не му е проблем всеки ден, ако е наближил 40ската, и има кръвно, и други болежки и веднъж седмично трябва да е радост у дома.

Не възрастта пречи, а разните заболявания, лошият начин на живот (много алкохол, цигари, наднормено тегло), стресът и преумората. А също така и запускането - много хора не осъзнават колко е важен сексът за поддържането на една връзка и понеже вече нагонът не е толкова силен почват да пропускат от мързел и така лека полека почват през ден, после през два, после веднъж седмично, после през седмица и накрая стават като брат и сестра.

Иначе ако ги няма горецитираните фактори и над 50 годишни мъже си правят секс вечерта и псоле сутринта без проблем. И честотата хайде да не е всеки ден, ама 4-5 пъти седмично без проблем.

# 16
Съвсем нормално. Освен при връзка на 1-2 месеца или при сексуален проблем /зависимост от секса/.

# 17
Сексът също така е вид навик- ако човек е с правилна настройка, всеки ден няма да е проблем.

# 18
  • София

Златната среда е 2-3 пъти седмично, но нека приемем че има и хиперсексуални хора, и ако се срещнат 2-ма такива, нормално е да правят секс всеки ден.
Има значение възрастта, както е писала Мамасита, под 30г, мъжа не му е проблем всеки ден, ако е наближил 40ската, и има кръвно, и други болежки и веднъж седмично трябва да е радост у дома.

Отчайвате ме, честно!
Хора под 30г., гаджета, с осигурен терен, да се водят хиперсексуални, ако правят секс всеки ден!? #Crazy

А, това че като наближиш 40, заради високото кръвно веднъж седмично е радост вкъщи, няма и да коментирам.

# 19
Нещо са пръскали или нещо има във водата. Ама май е мода хората да НЕ се занимават със секс. Щом и най-младите двойки вече тестват овулацията, да не се минат с някой акт повече в "опитите за бебче", смятай...

# 20
Не мисля, че това, че на мъжът не му се прави секс всеки ден или по няколко пъти на ден е признак, че не желае жената. Ако прави секс с нея през ден не я желае достатъчно така ли?  newsm78

Всеки е с различна сексуалност. Не мога да кажа че е чак "ненормално" да се прави секс всеки ден, но съвсем не е задължително и си е напълно в реда на нещата понякога да не му се прави на човек...

Авторката излишно се притеснява според мен  Simple Smile

Макар че ако продължи да чете темата туко виж след няколко страници я посъветвали и да го разкара  Rolling Eyes и да вземе наистина да повярва, че има проблем...

# 21
Нещо са пръскали или нещо има във водата. Ама май е мода хората да НЕ се занимават със секс. Щом и най-младите двойки вече тестват овулацията, да не се минат с някой акт повече в "опитите за бебче", смятай...

Толкова тежко отвсякъде е залят човек от реклами със секс, полуголи жени по улицата, статии, книги, филми, съвети, че идва един момент на прегаряне... Laughing

# 22
  • Sofia
Нещо са пръскали или нещо има във водата. Ама май е мода хората да НЕ се занимават със секс.

Не е от химиите, нито е някакъв чалнат тренд. Grinning Просто в днешно време светът ни предлага много други удоволствия и предизвикателства, които убедително се нареждат пред сексенето в priority list-а на някои хора.

Това е, елементарна човешка психология. Sunglasses

# 23
Грамотният човек трябва да може да започне да прави секс по всяко време. От една възраст нататък сексуалният отговор е навик и подлежи на контрол. И за мъжа, и за жената.

# 24
  • Sofia
   Стига, деее. Възбудата не идва "по поръчка". Peace

# 25
Кой е казал, че за секса трябва възбуда? Като бягаш за здраве, трябва ли някой да те гони?

# 26
колко хора са с високо кръвно на 40 г. Rolling Eyes

# 27
В повечето случаи не е кръвно, а нервна преумора и напрежение. Както и навик, или по-точно липса на такъв.

# 28
  • Sofia
Кой е казал, че за секса трябва възбуда? Като бягаш за здраве, трябва ли някой да те гони?
  Абе, аз без апетит не обичам да ям. Wink Пък и съм от тия особняци, дето апетитът не им идва с яденето.

колко хора са с високо кръвно на 40 г. Rolling Eyes
  Шегата настрана, ама ако знаеш колко хора около мен са със сериозни здравословни проблеми, а са около 30-годишни... Мисля си, че моето поколение ще мрем около 55. Laughing

# 29
приятелите ми са 40-55 г. - да, всеки има нещо не наред, но чак пък толкова сериозни проблеми  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт