Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 590
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 615
Моето малко е точно на 7 и вече е отпратено в стаята си, не очаквам повече набези, нито ходене напред-назад из стаите. Защо трябва да му вися на главата и да се грижа за него, какво точно трябва да правим заедно, докато стане време за сън? Има си батко, могат да си общуват ако им е рано за лягане. Като си дете, компанията на брат ти със сигурност е за предпочитане пред тази на майка ти. И приказките сам си ги чете, нали затова ходи и на училище, няма да му чета до гимназията.

# 616
Янечек, у нас са същите правила, но с дете под 5 нямах грижи, защото си лягаше в 7.30 и аз не работех на пълна седмица. Сега в 8 се връща от тренировки и лягането е изместено до 9, че и по- късно когато и ние сме уморени и я чакаме да се натутка и легне най- накрая Simple Smile

У нас детето си спи в обезопасена стая с камера от новородена и знае от 4 годишна, че на затворена врата на спалнята се почуква и в спалнята ни освен гушене то друга работа няма.

На Сирен не знам какво да й кажа.. Супер странно ми е описаното от нея като часове, заетост и логистика.

# 617
Е стига де, в къща с колко там бяха, 10 стаи ли, да няма къде да се скриете от дете на 10-ина години...освен това защо трябва да я чакаш да заспи? Нали няма да подпали къщата, ако я оставиш сама?

Контеса, може да ти е странно, но има и такива часове. За щастие не целият свят се движи по канадско разписание.

Пък и като легне в 9, възрастните по принцип лягат в диапазона 10:30 докъм 12, има време.

Въпросът е, че щом при 3 деца може да се намери начин за 2-3 пъти седмично, то ако са гаджета и само ходят на работа, всеки ден въобще може да не е проблем.

# 618
Сирен, тръгни на работа на пълен работен ден и ще си поговорим пак за умората.
 Не си правя енперименти за оставане сама в къщи.

Иначе децата в България са оставяните в ясли и градини по 11 часа дневно. Чети  из темите и извън СО и Клюкарника.

# 619
Което е кофти за децата, но за жалост масово майките не могат да си позволят непълен работен ден, та да си ги взимат в 15:00 ч, когато е нормално.

# 620
Което е кофти за децата, но за жалост масово майките не могат да си позволят непълен работен ден, та да си ги взимат в 15:00 ч, когато е нормално.
Много даже и именно затова и писах, че описаните часове и заетост са странни.

# 621
Ама задължително ли е да тръгна на работа на пълен работен ден? Пък и да тръгна, вече съм го правила и умората е от съвсем различен вид. Особено ако е някаква приятна работа като за майки, да си разходя дрешките до офиса. Направо си е като на почивка.

Моите деца не са "децата в България", те са си мои и имат точно това разписание, което описах. Има различни видове заетост, различни професии.

Какви експерименти, това е дете на 10, наистина ли я чакаш да заспи? Сериозно питам, към този момент не е ли вече обучена как да не причини пожар или наводнение, ако остане сама за час, а вие сте в другата стая? Да не са ви тънки стените между спалните?

# 622
Не живеем на друга вселена все пак.
С такава работа ли ще изкарваш 2000+ месечно? Питам за една приятелка само ..

# 623
  • София
Богиноподобните не се изтъкват като такива и нямат нужда да окачествяват другите като изтривалки и дупки за семенна течност, за да се издигнат в своите очи. По богините всичко трепери- от жестове, през изказ до поведение и реакции. Всичко им е божествено, не само изискванията и комедиите.

# 624

Стига де, ясно е, че всички, които имаме време и за форум, не сме се скършили от работа, така че и децата живеят по-свободно.

# 625

С такава работа максимум 1500, признавам си без бой. Докато децата са сравнително малки, опитвала съм и не мога да мина на пълен форсаж или по-отговорна работа.

Но наистина- с дете на десет и само едно...защо изобщо повдигаш въпроса? На практика сте все едно без деца.

Колкото до богините- то е главно въпрос на отношение. Има жени, които за мъжете си са богини, дори да не пасват на критериите на ССФ. Има и такива, които външно отговарят на критерии като за богиня, но всъщност са изтривалки. Компенсират с вид и показност дори.

# 626
  • София
Знам, че е въпрос на отношение, намекнах за критериите и те нямат нищо общо със ССФ поне за мен. Просто ми е интересно що за човек е този мъж, който ще смята мрънкотеща жена, с претенции, хулеща чат пат, изискваща и т.н. за Богиня. Излиза, че неговите критерии за отношение са много ниски.

# 627
Защо реши, че жената е мрънкотеща и неприятна? Има си и други начини да покажеш, че имаш високи изисквания. Най-вече, като за начало да си вземеш мъж, който е склонен да има високи изисквания към себе си.

# 628
  • София
Честно казано, защото изписа над 200 поста в темата кое как се прави, какви са санкциите при неправенето, какво трябва, какво не трябва, кое е червена, зелена или лилава точка и още много. Има и възможност тук да си изливаш тези неща, а с мъжа ти да го даваш по- кротко. Би било супер, иначе не мога да си представя някой цял ден да върви подире ми с изисквания и обяснения кое как, да ме възпитава как да чета мисли, за да не сгафя, защото иначе ще имам две черни точки в тефтера Grinning

# 629
Деца на 7, 8 и 9 заминават на училище в ранни зори...
Сериозно? При нас пък има 2 смяна. Греда. Започват в 13:30 и свършват в 18:30 ч. Извънкласни към 11 ч. Събота и неделя са дни за почивка, абсолютно сме забранили друго, освен учене за училище и излизане с приятели.
От друга страна никога не бих правила секс при будно дете на възраст 10+ в съседната стая. Колкото и да е тих човек, колкото и съм откровени на тази тема (а сме откровени до крайност), но всяко нещо има граници.
Ако някой ме събуди в 4 сутрин, за да си говорим, защото трябва да запълним 2 часа, със сигурност ще чуят съседите, но не и секс.

П.П. Не се оплаквам, има си време за всичко, само подчертавам колко различни са хората и че всичко е индивидуално.

Общи условия

Активация на акаунт