Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 419
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 705
  • София

Голямо контролиране при тези вашите мъже...Имам чувството, че и команда "Спри да кървиш!" ще им подейства, ако нещо се наранят.

Не е коректно да слагаш всички под общ знаменател.
Всеки нормален мъж би трябвало да умее да се контролира, ако иска да свърши след жена си, нали?
Е, дали ще го направи в презерватива или извън влагалището, контрол си трябва.
Просто тия, без презерватив трябва да са по- майстори от другите.
Твоят не те ли изчаква поне?

# 706
Голяма жена си, не момиче, което не знае елементарни неща за секса. Пак ще повторим - въобще не говорим за контрол и свършване, сперматозоиди се отделят не само тогава.
На следващия контролен преглед при гинеколог задай въпроса, за да ти обясни и той и да не заблуждаваш младите момчета и момичета, че забременяването става само със свършване.

# 707
Оф, Мамасита, след всичко прочетено по темата, не искам да кажа, че си фригидна, но определено не си особено сексуална. Написаното от теб е като от някой, който цял живот е пил вода, но смело дава акъл на енолози как се пие вино.

# 708
Ами не знам много ли е, малко ли е. Сам по себе си сексът може да се каже, че ми е скучен- интересна е драмата около него, ако човек има енергия и време за това. Иначе като усещане...аз съм от това поколение, за което има и по-силни и интересни усещания.

Та не знам на кое му се вика сексуален- и къде вече е границата на невротичното, на правенето на интересен...защото съм срещала хора с претенции да са сексуални, а всъщност са по-скоро комични. Обратно, със сегашния си мъж може да минем за скучни, но нещата са на съвсем друго ниво, ако и да не стават за приключенски разкази.

# 709
Не е до поколение, Мамасита. Но не зная как да обясня на човек, пил само вода, какъв е вкусът на виното.

# 710
А как ще ми обясниш тогава вкуса на водата? и откъде го познаваш?

# 711
Голяма жена си, не момиче, което не знае елементарни неща за секса. Пак ще повторим - въобще не говорим за контрол и свършване, сперматозоиди се отделят не само тогава.
На следващия контролен преглед при гинеколог задай въпроса, за да ти обясни и той и да не заблуждаваш младите момчета и момичета, че забременяването става само със свършване.
Направо не знам как трябва да се обясняват такива елементарни неща?!
НСЧ, как имаш търпението, не знам. Hug

Аз съм консерва и определено съм далече от ССФ образа, но понякога се дивя и се червя като прочета какви ги пишат някои по-отракани каки  Blush

# 712
А как ще ми обясниш тогава вкуса на водата? и откъде го познаваш?
О, аз не пия само вино. И вода пия.

# 713
А знаеш ли, Уиш, че най-добрите парфюмери живеят в среда без мирис, не ползват силни миризми, подправки...та така, чистият въздух ти помага по-добре да подушиш парфюмите. Много по-добре от потребителите, които може да се гордеят, че разбират от парфюми.

В крайна сметка едва ли всяка двойка има 100% успеваемост с невероятен секс, за да кажем, че винаги "пият вино". Аз лично съм доволна от простичката "вода", 2-3 обикновени до интензивни оргазма на сеанс. Но ако го кажеш на някоя девойка, дето още се чуди защо не й се получава да стигне докрай, може да звучи като постижение, не знам.

Пак ще кажа, хората с претенции за сексуални, които съм срещала, в повечето случаи са били комични.

# 714
Може, Мамсита, може. Просто писанията за часовете секс и за нелесното постигане на удоволствие от жената ме наведоха на мисълта, че сексът не е точно твоята територия.

# 715
А че можело и без оргазми на каква мисъл навежда?

# 716
Може, Мамсита, може. Просто писанията за часовете секс и за нелесното постигане на удоволствие от жената ме наведоха на мисълта, че сексът не е точно твоята територия.
  Party

Както се оказа и време и внимание към децата и удоволствието на мъжа до нея също! Тъжна работа.

# 717
Към Сирената:
Комична си ти, защото от пиедестала на фригидността и крайният егоизъм надуваш с брътвежите си  главите на бедните потребителки вече 48 страници.
Поне си призна, че сексът не те вълнува, децата те дразнят за повече от 15 минути, не готвиш, не чистиш, мъжът ти гледаш да го държиш в тъмната стаичка да програмира и да не се сеща да си поставя някои въпроси. Мислиш си, че си ударила джакпота - някой да те хрантути, а ти нищо да не даваш в замяна - ще се учудиш как всичко ще ти се сгромоляса на главата. Само че тогава съм сигурна, че няма да пуснеш тема.

# 718
  • София

Хайде да кажем така- цели 30 години съм се предпазвала от бременност така.
Не съм имала проблем.
Не съм стерилна- 2 деца имам.
Един аборт имам- от скъсан презерватив.

Не виждам какво мога да попитам гинеколога, но ти като се запънеш, цена нямаш. Mr. Green

ПП. На теб ще обясня, за да кажеш на мъжа ти, ако иска да си направи суха тренировка, пък ти да наблюдаваш как е със самоконтрола- преди свършването се отделя течност, в която може и да има сперматозоиди, затова тези, които го умеят задържането на 100%, напускат бойното поле преди отделянето на течността.

# 719
А че можело и без оргазми на каква мисъл навежда?
Това безоргазмие не го схващам. Аз да не съм дърво, че да ме сполети такова нещо с любим и желан мъж?

Общи условия

Активация на акаунт