Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 412
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Поне се вижда, че снаха ти няма да има проблем със свекървата Laughing

# 751
Не знам дали ще ми остане време да го играя свекърва с тия ангажименти на тъща, дето ме чакат:)

Синът ми ще се оправи, не го грижа. На мъжете работата им е ясна и лесна.

# 752
Имала съм 1  година редовно студентстване, но сега говорим за други години.

Не съм убедена за сина, нито за мъжа ти как биха реагирали ако се/те разпознаят.

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 23:38 от Анонимен

# 753
Е то вече един път се опитаха и пред съда да ми представят писанията.

Кой каквото иска да прави с информацията- топката е в неговата половина, но ако клюкари и разнася, си е за негова сметка.

# 754
Влизам за да ви кажа, че тази вечер се обясних в любов и правих разкошен секс. Завиждайте ми.

# 755
ОК, разбрах.

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 18:45 от Анонимен

# 756
Имам си гадже. Три месеца се трудих неуморно.

# 757
  • София

Да ти е честито! Hug
Само запомни като какъв си се представял през тези 3 месеца и да се придържаш към версията си, ако искаш хубавото да продължи.

# 758
Голяма жена си, не момиче, което не знае елементарни неща за секса. Пак ще повторим - въобще не говорим за контрол и свършване, сперматозоиди се отделят не само тогава.
На следващия контролен преглед при гинеколог задай въпроса, за да ти обясни и той и да не заблуждаваш младите момчета и момичета, че забременяването става само със свършване.
Направо не знам как трябва да се обясняват такива елементарни неща?!
НСЧ, как имаш търпението, не знам. Hug

Заради това,че форумът се чете от всякакви, включително от неориентирани тийнейджърки, обясняването на елементарни неща по много пъти си заслужава. Надали човечето обяснява на absurt, по-скоро обяснява за тези, които ще прочетат тази глупост, ще помислят, че е въпрос на майсторлък и ще решат, че няма да заделят от джобните за контрацептиви.
И уж всички много ожалиха лишения от десерт мъж, ама да го изпъдиш в коридора да си го яде, пак не звучи като най-големия кеф, който може да изпита.

# 759
  • Tам през Атлантическия океан

Браво !
Време е да спреш да се подвизаваш тук .

# 760
Аз ако ти кажа за какво говорим на маса, хептен ще се изчервиш:) за съжаление по-скоро е геополитика, Брекзит, Тръмп, соросоиди, мурзилки и други подобни.

Възрастни сме, има си компании за всякакви теми. Тази тема и по този начин мога да я коментирам на маса и съм я коментирала без притеснения, интелигенто и нормално.

Ако в парка много ти се говори на тази тема, ще говоря, ще ти обясня и за Мастърс и Джонсън, и за Фелденкрайс, и за каквото попиташ. И без това като тръгна с трите деца, сигурно над 20 жени без подканяне са ми разправили историите си как точно са се разкъсали при раждане и къде по колко шева имат. Не знам, жените обичат да разправят такива неща.

Та за мен например е нормално да се събере женска компания и ако има малко алкохол, да си сравнят бележките какви семейни съкровища имат у дома.
Мъжа ти списва ли тук? Много познати ми звучат темите ви за разговори  Grinning

http://hardwarebg.com/forum/forumdisplay.php/7-%D0%9E%D0%B1%D1%8 … D0%B7%D0%BA%D0%B8

# 761
Вижте ся, ако някой се напъва да ме разпознава в реала по някакви си негови причини, гледайте да е акуратно, щото може да стане голям конфуз. Ако толкова много се интересувате, питайте директно на лични.

Относно разговорите- много зависи от количеството алкохол и лекари на масата. При повече от 2 медицински лица не остава незасегнат орган от човешкото тяло.

Голяма работа- както казах, за една част от жените, които срещам всеки ден, имам в главата си картинна история за епизиотомии и какво ли не. Не е нещо невероятно- всички сме хора, ясно е откъде идваме и как стават нещата, но не знам, може между нас вече да има такива, сглобени някъде в Китай и със софтуер в главата, писан някъде в Източна Европа...

Изобщо запитахте ли се днес- аз направих ли си теста на Тюринг и преминах ли го успешно?

# 762
  • София
Луда работа, Сирен, какви вибрации излъчваш, че жените идват да ти разказват за епизотомиите си  Crazy

# 763
Нищо особено, то е като изториите в казармата, всеки ги разказва. По принцип с едно-две раждания се губи известно количество свян.

# 764
Ами не знам много ли е, малко ли е. Сам по себе си сексът може да се каже, че ми е скучен- интересна е драмата около него, ако човек има енергия и време за това.
Скрит текст:
Иначе като усещане...аз съм от това поколение, за което има и по-силни и интересни усещания.

Та не знам на кое му се вика сексуален- и къде вече е границата на невротичното, на правенето на интересен...защото съм срещала хора с претенции да са сексуални, а всъщност са по-скоро комични. Обратно, със сегашния си мъж може да минем за скучни, но нещата са на съвсем друго ниво, ако и да не стават за приключенски разкази.

Joy Joy Joy
Боже, колко философски тъпотии, за да се стигне до същината....че всъщност не си пада по секса...    Joy
Ами от тук трябваше да започнеш, а не да обясняваш милион страници кой е най-добрия секс и как се прави.
Уиш се оказа права, не обичаш секса, не правиш секс, ама се имаш за най-голям разбирач относно секса.     Mr. Green
Ш'умрЪ!     rotfImao rotfImao

Общи условия

Активация на акаунт