Да, признавам си, стандартният секс сам по себе си не ми е интересен. За да ми е интересен и приятен, трябва да е нещо много повече, за да ме впечатли и да има смисъл да се занимавам. Нивото на отракана кака и махленски батка ми е бездънно скучно, ако и физически да има някаква тръпка.
Точно както евтинджос водката не ми е интересна, нито пък обичам да се тъпча с въглехидрати. Но това не значи, че съм сухар, който не оценява храната и алкохола.
И понеже не обичам секса, но го правя, имам някои постижения и прозрения- това е.
Ти всъщност как реши, че не правя секс? Някак логически не се връзва с идеята, че имам изискване и график за правене на секс и смятам 2-3 пъти седмично за минимум, под който не е добре да се допуска да падат двойки под 50г.
Нали се сещаш, че when you assume, you make an ass out of you and me. Доста трудно е да НЕ правиш секс в нормална, здрава моногамна двойка- че това е най-достъпното, безплатно забавление, което не иска специално да се обличаш и да излизаш навън с грим и токчета:)