Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 391
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 765
Не обичам секса по същата логика, по която някои хора могат да кажат, че не обичам алкохол или не обичам храна.

Да, признавам си, стандартният секс сам по себе си не ми е интересен. За да ми е интересен и приятен, трябва да е нещо много повече, за да ме впечатли и да има смисъл да се занимавам. Нивото на отракана кака и махленски батка ми е бездънно скучно, ако и физически да има някаква тръпка.

Точно както евтинджос водката не ми е интересна, нито пък обичам да се тъпча с въглехидрати. Но това не значи, че съм сухар, който не оценява храната и алкохола.

И понеже не обичам секса, но го правя, имам някои постижения и прозрения- това е.

Ти всъщност как реши, че не правя секс? Някак логически не се връзва с идеята, че имам изискване и график за правене на секс и смятам 2-3 пъти седмично за минимум, под който не е добре да се допуска да падат двойки под 50г.

Нали се сещаш, че when you assume, you make an ass out of you and me. Доста трудно е да НЕ правиш секс в нормална, здрава моногамна двойка- че това е най-достъпното, безплатно забавление, което не иска специално да се обличаш и да излизаш навън с грим и токчета:)

# 766
Скрит текст:
Не обичам секса по същата логика, по която някои хора могат да кажат, че не обичам алкохол или не обичам храна.

Да, признавам си, стандартният секс сам по себе си не ми е интересен. За да ми е интересен и приятен, трябва да е нещо много повече, за да ме впечатли и да има смисъл да се занимавам. Нивото на отракана кака и махленски батка ми е бездънно скучно, ако и физически да има някаква тръпка.

Точно както евтинджос водката не ми е интересна, нито пък обичам да се тъпча с въглехидрати. Но това не значи, че съм сухар, който не оценява храната и алкохола.
И понеже не обичам секса, но го правя, имам някои постижения ..............

Скрит текст:
Ти всъщност как реши, че не правя секс? Някак логически не се връзва с идеята, че имам изискване и график за правене на секс и смятам 2-3 пъти седмично за минимум, под който не е добре да се допуска да падат двойки под 50г.

Нали се сещаш, че when you assume, you make an ass out of you and me. Доста трудно е да НЕ правиш секс в нормална, здрава моногамна двойка- че това е най-достъпното, безплатно забавление, което не иска специално да се обличаш и да излизаш навън с грим и токчета:)
Това звучи като
"Не обичам да готвя, но го правя по принуда, все пак трябва да се яде.И, о, виж ти, станах Мастър шеф!".    Joy
или
"Не обичам да шофирам, взех книжка колкото да водя детето на училище, но ....станах пилот от Ф1.".

Нали се сещаш, че това е невъзможно?    Laughing

# 767
Точно така. Мразех да шофирам. Заставих се. Сега съм добра. Във всеки случай стигам леко и безаварийно от т. А до т. Б. В пъти по-добре, отколкото да гриза нокти и да се зарека, че не обичам да шофирам и няма пък да го правя.

Животът е за живеене и понякога се налага да се помъчиш, за да станат нещата точно както искаш. Иначе ще станат лаишки. Просто урок, който съм научила, важи за всички области. Например човек с талант за писане, който обаче не сяда и не пише под час и график, накрая ще е доникъде, а тоя, дето сяда и пише, накрая ще стигне до съвсем четимо и продаваемо ниво с много ценни проблясъци и постижения. При лаика всичко ще се омеси в една боза, защото може да е имало данни, но като няма подход и идея каква е целта- накрая нивото си остава "каквото дал Господ". В секса- мачо-батка или отракана кака. Има някакво ниво, ама...

# 768
Joy Интересна концепция за стандартен секс. Отраканата кака и махленският батка били стандартен секс. ЖДНБ! Joy

# 769
Уиш, къде се буташ, много добре знаеш, че си от съвсем различен свят, в който доста неща, вкл. и сексът, се случват по-интелигентно по дифолт.

Пак твърдя, че в много масовия случай в България се получава една токсична сексуалност, с микс от неграмотност и промискуитет. Съответно тоя тип хора се смятат за голямата работа с големите постижения, че и любов и романтика, но всъщност е голяма скука.

# 770
Точно така. Мразех да шофирам. Заставих се. Сега съм добра. Във всеки случай стигам леко и безаварийно от т. А до т. Б. В пъти по-добре, отколкото да гриза нокти и да се зарека, че не обичам да шофирам и няма пък да го правя.
Да, така е по-добре. Разбирам, че и сексът при теб е така. Няма проблем. Но има не малко хора, при които не е нещо, което не им идва отвътре и се налага да се помъчат специално. И точно на тези хора да даваш акъл за секса не е добра идея.

А да, бе. "От други свят съм аз, дете на прах земя, на прашните мечти..." го изкара. Laughing

# 771
Нищо особено, то е като изториите в казармата, всеки ги разказва. По принцип с едно-две раждания се губи известно количество свян.
Абе то много хора се смятат за голяма работа, ама като станат историите им изтории...

# 772
"Отвътре" може да ти идва до едно ниво, оттам нататък е по-вероятно постиженията и усещанията да са някъде по средата, стандартни. Просто така са устроени хората.

Относно даването на акъл- аз не го давам на тия хора, много добре знаеш, че в подобни теми пиша заради идеята. Трето лице може да прочете и да намери нещо ценно. Именно затова обяснявам надълго и нашироко, не е лично, за да дразня дежурния тим от тетки-разбирачки.

Обикновено хората, на които нещо им идва лесно, не могат да обяснят и не казват нищо ценно. Казват- то или го имаш, или го нямаш. А в доста случаи не е така, има си подход и метод, така че тия, дето уж "нямат", накрая да се окажат в по-добра ситуация от тия, на които уж им идва лесно и отгоре. Не е рядкост в живота тоя, дето с мъки постига нещата, накрая да има повече постижения, именно защото е свикнал да решава проблеми и разбира стъпките, по които се стига от точка А до точка Б.

В такъв смисъл ако си "натурален талант", не знам какво ценно може да споделиш, защото "или го имаш, или го нямаш" е клише, не развива човека, сдухващо е и в доста случаи- невярно.

# 773

Животът е за живеене и понякога се налага да се помъчиш, за да станат нещата точно както искаш.
Скрит текст:
Иначе ще станат лаишки. Просто урок, който съм научила, важи за всички области. Например човек с талант за писане, който обаче не сяда и не пише под час и график, накрая ще е доникъде, а тоя, дето сяда и пише, накрая ще стигне до съвсем четимо и продаваемо ниво с много ценни проблясъци и постижения. При лаика всичко ще се омеси в една боза, защото може да е имало данни, но като няма подход и идея каква е целта- накрая нивото си остава "каквото дал Господ". В секса- мачо-батка или отракана кака. Има някакво ниво, ама...
Накрая ще се окаже, че си посредствена и в секса, и като шофьор, и като майка, и като партньор (предвид егоизма ти и нежеланието ти да "даваш" във връзката), и като готвачка....и като цяло, живееш един посредствен живот.Защото нищо не ти се получава с лекота, а се налага все да се мъчиш нещата да се случват....
Ами, приеми, че има и друга порода хора, на които не им се налага да се мъчат и пънат за всяко нещо.Не знам до късмет ли е, до интуиция ли е, до можене ли е, но факт, има доста хора, които получават с пълни шепи от живота, включително и в секса, без да полагат неистови усилия за това.

Теорията ти, че за да живее човек добре, качествено и интелигентно, трябва да "се трепе от зор" всеки ден, а този, който не се мъчи като дявол, живее елементарно и в стил "чалга" е доста .....тъпа, меко казано, и издиша отвсякъде.    Joy

# 774
Нищо особено, то е като изториите в казармата, всеки ги разказва. По принцип с едно-две раждания се губи известно количество свян.
Абе то много хора се смятат за голяма работа, ама като станат историите им изтории...

Има примери за неволни грешки, има и такива, които преднамерено и гордо изтипосват каква генерална грешка са...

# 775
  • София
Siren of Titan, вън от темата за секса, но по темата с децата.
Днес първолаците приключват. Няма ли да ходиш на тържество или си над тези неща? Simple Smile

# 776
Моят приключва на 1 юни, тържеството е за утре, за да е по-спокойно. На 1 юни вечерта. Така си избраха родителите, за да няма тичане напред-назад. Между другото, на първолака му е все тая, питаше дали може да не ходи. И аз се зачудих, може просто да му взема свидетелството, ама викам дай да отчетем дейност.

# 777

Накрая ще се окаже, че си посредствена и в секса, и като шофьор, и като майка, и като партньор (предвид егоизма ти и нежеланието ти да "даваш" във връзката), и като готвачка....и като цяло, живееш един посредствен живот.Защото нищо не ти се получава с лекота, а се налага все да се мъчиш нещата да се случват....
Ами, приеми, че има и друга порода хора, на които не им се налага да се мъчат и пънат за всяко нещо.Не знам до късмет ли е, до интуиция ли е, до можене ли е, но факт, има доста хора, които получават с пълни шепи от живота, включително и в секса, без да полагат неистови усилия за това.

Попаднах ти на 2-3 поста в тоя стил днес и изобщо не ми се връзват с онази дискусия за флирта. Някак ми е много трудно да повярвам, защото просто не съм срещала човек/жена, който да владее тънкото изкуство на флирта, пък в същото време изказването му да е толкова нефино/неженствено.
Тоест и на теб май хич не ти идва отвътре, а всичко е игричка и стратегия с цел да ти се получи нещото - в онази тема - мъжът. (това е и връзката с тази тема)

# 778
Попаднах ти на 2-3 поста в тоя стил днес и изобщо не ми се връзват с онази дискусия за флирта. Някак ми е много трудно да повярвам, защото просто не съм срещала човек/жена, който да владее тънкото изкуство на флирта, пък в същото време изказването му да е толкова нефино/неженствено.
Тоест и на теб май хич не ти идва отвътре, а всичко е игричка и стратегия с цел да ти се получи нещото - в онази тема - мъжът.
Ако щеш вярвай, ама нищичко не ти разбрах....    Joy
Кое не ти се връзва?    Thinking
Кое не ми идва отвътре?И кое е игра?    newsm78
Ако искаш разясняване, питай направо.

Ако все пак съм вдянала (за което не съм сигурна, повтарям), не намирам кой знае колко общо между флирта с мъж и изричането на нещата с истинските им имена.

# 779
А има и една порода, която пък си мисли, че всичко му е дадено свише и няма нужда да се помъчи малко. Ама отстрани не се вижда, че всъщност т. нар. "таланти" не са го докарали особено далеч.

И аз имам подобни дефекти, мисля си, че съм много добра. И затова редовно си организирам екскурзии извън зоната на комфорта, за да видя дали наистина съм добра или само си мисля, че съм добра. В някои случаи се оказвам права, в други се издънвам и след това полагам усилия, за да си вдигна нивото.

Всъщност по доста обективни критерии съм по-добра майка от 99% от жените в България. Кърмих по-дълго, знам, че Монтесори не е вид пица, няма да ме видите на опашка пред детска кухня.

Аз пък почвам да си мисля, че Amour е от ония театрални хора, които наистина си вярват, че са супер във всичко. Сигурно пуска във Фейса meme-та с лилаво-розови цветя...

В интерес на истината, повечето хора живеят нормален живот- по средата на нормалната дистрибуция. Просто математически няма как всички да са над средното ниво:)

Но си се смея, защото наистина става все по-абсурдно- доколко хептен не ставам за нищо. Все едно отсреща са само перфектно изглеждащи, атлетични, многодетни жени с по няколко образования, доход в 99-я персентил за съответната държава и омъжени за клонинг на Брад Пит със сексуалните данни на Джеймс Дийн.

Общи условия

Активация на акаунт