Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 369
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 975
Хич не е насила, напротив, лесно и леко е, но има моменти, в които идват много.

Е какво сега, обичаме се, човек е готов на жертви за другия. Значи при толкоз любоффф и страст никой не се е бъцкал с милото, докато се поболее, дето се вика?

Само да напомня, че по принцип това е начин да си убиеш жената- секс до смърт.

Иначе е ясно, че нямаме време за 2 часа всеки ден, по-скоро е по час 2-3 пъти седмично. Обаче ако има време, 2 часа е интересна продължителност.

Има и виц за честия секс:

Скрит текст:
Един мъж искал да убие жена си и му дали акъл всеки ден
да прави секс с нея по три пъти- нямало да издържи и след 6 мес. щяла да умре.
Почнал оня по програмата...по едно време вече едвам издържа, отслабнал с 20 килограма.
А жената цъфти и се смее. Смей се, смей се, мисли си ТОЙ, още 3 седмици живот ти остават...

Ето и калкулатор за сравнение, с данни, събирани 14 години. През 90-те хората са правили секс с 9 пъти повече годишно, отколкото след 2000г.

http://www.slate.com/articles/technology/moneybox/2017/05/sex_fr … other_people.html

Последна редакция: чт, 01 юни 2017, 21:05 от The Siren of Titan

# 976
Под насила имам предвид неохотно, без особено желание, а не трудно.
И вместо всеки от вас да е накрая с един оргазъм, и да се свършва тази мъка, вие го приемате като голямо постижение.

# 977
Не е и неохотно. То е като да ти се случи да пиеш повече от разумното, защото на момента е весело. И след това- махмурлук.

# 978
Не е и неохотно. То е като да ти се случи да пиеш повече от разумното, защото на момента е весело. И след това- махмурлук.
OK. След като ти е кофти, никой не те кара насила. Нямаш норма за постигане.

# 979
  • у дома...
OK. След като ти е кофти, никой не те кара насила. Нямаш норма за постигане.

Е как да няма норма? Нали следим последните модни течения в правенето на секс? Казано е там колко често, кога, с каква продължителност и колко оргазма трябва да има, че да се брои за секс!

# 980
Значи, имаме мъж, който насила не свършва, заради удоволствието на жена си, тя пък насила достига 2-3 оргазма, заради които получава главоболие, меланхолия и депресия, пие Неолексани, кафета и хапчета за глава, за да се освести, но също заради удоволствието на половинката. И губите по два часа, заради този резултат? Ама пък как сте се намерили...
Joy Joy
Мъкаааааа, мъка.......
Затова писах назад, че ако АЗ трябваше да се мъча така всеки път, особено ако съм чела и пречела книги, вместо да получавам това, което носи секса-удоволствие, сигурно щях да си остана девствена...     Mr. Green
Ама аз съм мързелива, хич не си падам по трудности и гонене на Михаля (в каквото и да било), щом мога да получа същото без книги, зор и мъки.     Laughing
Да си усложнявам излишно живота, без да е наложително, ми се струва чутовна ....глупост.

# 981
Четене усложнява живота ли? Не бях поглеждала под този ъгъл на литературата. Винаги съм смятала, че четенето по-скоро обогатява, но кой знае, някои може и да ги затормозява.

# 982
Пък ако позачетеш малко, може да ти дойдат по-креативни идеи за мръсно говорене, нали така...

# 983
Четене усложнява живота ли?

Да, разбира се, "книги, зор и мъки" беше мантрата на последните страници. Очевидно четенето е и повод за подигравка и ако имаш нужда да четеш, значи си по-зле от другите и нямаш право да раздаваш акъл.
 Grinning

# 984
Аз например имам нужда да чета Уолт Уитман, той доста е писал и за секса. А на някои може поезията да им идва отгоре и да не четат.

Колкото до писането в темата- не, не е от сексуална фрустрация, по-скоро някакво усещане за смущение в Силата. Има такива дни...

# 985
Четене усложнява живота ли? Не бях поглеждала под този ъгъл на литературата.
Все пак става дума за четене на сексуална литература, нали?    Laughing
Иначе, за човек с "набор" от около 2000 книги в домашната бибилиотека, е смешно.   
А, и всичките са прочетени.   
Но защо да чета нещо, което не ми е интересно, или не ми се налага?
Е, сексът е една от тези сфери-не ми се налага да прочета милион книги, за да получавам удоволствие, следователно не чета книги за секс.
Виж, в готвенето (например    Mr. Green  ) не ми се получават винаги лесно нещата...затова имам около 250 готварски книги.    Laughing
Явно, четенето с разбиране е повсеместен проблем....    Laughing

...... хич не си падам по трудности и гонене на Михаля (в каквото и да било), щом мога да получа същото без книги, зор и мъки.     Laughing
Ако ми закуца секса, ще се обърна към форОма за съвет...поне на теория тук бол специалистки.   Laughing  Ако не практикуват, дано са научили нещо поне на теория.....    Mr. Green

# 986
Amour, само малко встрани от темата. Важно е колко книги е прочел човек, но също така е важна и библиотеката от "непрочетени книги". От един момент нагоре човек не чете, само реферира. Непрочетената библиотека следва да е около 20-30 хил. книги.

Относно секса, заглавията не са само директно на секс книги. Започваш с Мастърс и Джонсън, оттам ще разклониш по темите и ще трябва да четеш за когнитивна наука, бойни изкуства, древни култури, психология, анатомия, физиология, културна антропология и още няколко по-големи и малки клона.

Та така, търсиш източници, за да получиш по-пълна картина за света, защото дори 2000 книги не са достатъчни. А в 21 век понятието "библиотека", че и домашна, е вече малко поостаряло. Една част от библиотеката ми е по компютри някъде по света. Да не говорим, че една библиотека от 150 подбрани книги може да е по-мощна от такава от 2000, сред които има немалко бози.

# 987
Относно секса, заглавията не са само директно на секс книги. Започваш с Мастърс и Джонсън, оттам ще разклониш по темите и ще трябва да четеш за когнитивна наука, бойни изкуства, древни култури, психология, анатомия, физиология, културна антропология и още няколко по-големи и малки клона.

Да не мислиш, че дори е отворила да види какви книги? Почти съм убедена, че хората като чуят "книги за секс" си представят статии в Космополитън във формат от 400 страници, примерно. Негативната реакция е разбираема, но и от интелигентни хора не се очакват такива първосигнални реакции.

# 988
Сексуална литература е непознат за мене жанр, звучи много смешно.
На бас, че поне половината от тия, които не четат "сексуална литература" четат блудкави бози с подробни секс-описания от типа на "Барселона, гореща като шоколад" и "Чуй ме", както често съм виждала да се прави в метрото. И точно лелки на възраст 50 + ги листят, с номерче от блибиотеката.

# 989
Сексуална литература е непознат за мене жанр, звучи много смешно.
На бас, че поне половината от тия, които не четат "сексуална литература" четат блудкави бози с подробни секс-описания от типа на "Барселона, гореща като шоколад" и "Чуй ме", както често съм виждала да се прави в метрото. И точно лелки на възраст 50 + ги листят, с номерче от блибиотеката.

Съгласявам се, наистина звучи малко смешно и странно :Д
И второто е вярно по мои наблюдения, да! "Наръчници" няма да четем, ама "художествена литература" с извънредно съмнителна стойност - на килограм.

Общи условия

Активация на акаунт