Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 374
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 960
ми не се мъчи толкова много рано сутрин, прави го вечер и се наспи после - не е нужно научно подковаване  за подобен дребен житейски извод

# 961
  • София

На мен понякога секс с прекалено много оргазми ми дества релаксиращо до апатичност и депресия- налага се да пия 2 Неолексана и 2 кафета, за да си върна нормалното състояние. Хич не  е приятно. Но пък го правя заради партньора си, защото му харесва.

Ха, пак амнезия! Mr. Green
Нали всичко се правеше първо заради твоя кеф, щото на мъжете им било лесно всичко? newsm78

# 962
Ами, не знам....аз нали съм от простолюдието, за повече от два не смея и да мечтая.    Mr. Green
А и не ми трябват...дори един ми е предостатъчен за кефа.
"Дозата прави отровата!" все пак....
Знам си "дозата" и си взимам точно толкова, колкото да ме "изстреля във висините", а не да ме "хвърли в дебрите на депресии".

Ама темата става все по-интересна.....    Laughing   и без това имам още час за забавление.

# 963
Е няма какво да се спори- докато се случва, е приятно. После за главоболието пия по някое хапче и така.

Но въпросът е, че не е 100% позитивно и безобидно всеки път, а може да има и по-сериозни случаи. И да се чудиш откъде ти е дошло.

Amour, тоест не ти е обичайна практика повече от 1 оргазъм, така ли? И се пишеш сексуално талантлива? Мъжът ти не би ли се зарадвал на повече от 1? Его, нещо?

# 964
Но въпросът е, че не е 100% позитивно и безобидно всеки път...
Е, не е нужно да е всеки път. Човек не пие френско шампанско всеки ден. Понякога и на бистра водица му е добре. Но вредни странични ефекти поне аз не съм забелязала. Все пак сме нормални хора. Не се сексим 24/7/365 и други неща вършим и имаме потребност да вършим.

# 965
Аз си признах, без бой, че съм сексуално неталантлива.   Laughing
Обичайната ми практика е да ми е хубаво.С 1, 2 или 20, все тая.....докато не ми докарва депресии, все е добре.    Mr. Green
В секса търся, искам и получавам удоволствие, релакс, отпускане, любов ....не ща да покорявам някакви нАучни врЪхове.
Ако някой го влече да изкачва "Еверест" в секса всеки път,  о.к.
Това просто не е моят начин.   Laughing
Не приемам секса като предизвикателство, а като още едно от удоволствията на живота.
И докато това удоволствие ми се получава естествено, без усилие, без напрежение и без милиони книги и статии, добре дошло.    Grinning
Хич не си падам по усилните работи....Везна съм все пак.    Laughing  На мен всичко ми се получава лесно.

# 966
Сирена, ще сбъркаме ли ако предположим, че в тоя живот си спала с не повече от трима мъже? Примерно един във втори курс в университета, който ти е взел цветенцето и двамата семейни партньори.

Ясно е, че не си промискуитетна, но си мисля, че твоето е екстремен случай ако те наложим върху графиката с нормалната дистрибуция на тема "Сексуална история". Сексът подобно на много други неща е като правенето на омлет, трябва да счупиш няколко яйца за да се научиш. Само с теория не става, можеш да ми вярваш. Ама хич не става. Сексът е пот, горещи тела и обмяна на телесни течности, няма нищо общо с книгите, които четеш. Там можеш да прочетеш единствено за това, че пенис А следва да бъде инсталиран във вагина А и да остане там известно време за да може мъжа да еякулира. Дяволът е в детайлите, нали знаеш.

Всичките ти приказки дотук можем да интерпретираме като случай на сексуална фрустрация. Щото този двучасов секс три пъти седмично май ще се окаже просто влизане в роля за да пуснеш на половинката (щото не върви да кара на мастурбация само защото ти не обичаш секс). И всъщност тези два часа са твоята подготовка за това, което ще се случи в спалнята. Нещо което по мое скромно мнение едва ли трае повече от 10 минути - от времето в което с неохота и неловкост посягаш към скиптъра на мъжа ти (надяваме се поне малко инициатива да има от твоя страна а не да лежиш в поза 'морска звезда'  и да го оставяш да се самообслужи ), до момента в който той слиза от теб с опразнени торбички (убеден съм до голяма степен, че упражнението е издържано в консервативна мисионерска поза в която краката ти са в контрашпиц)

С две думи - старай се. Щото ако на момъка му светне, че има жени които могат и искат да го стиснат за топките гледайки го с влажен поглед ще се окажеш back to square one, но с дете повече. И тогава търсенето на подходяща партия хич няма да е лесно предвид резюмето ти. Това, което ще те спаси е единствено обстоятелството мъжът ти да е всъщност някакъв сексуален темерут и двамата да си пасвате прекрасно. Обаче това съвсем не би означавало, че правите умопомрачителен секс.

Знам, че съм изпуснала дискусията, но това е много добро. Не обичам да си развявам интимния живот, иначе много неща в подкрепа бих казала.

# 967
  • планетата Земя
Вие четете ли се като пишете?

# 968
Човек, четейки този форум ще се зачуди всички ли правят секс всеки божи ден по 2 часа с минимум 2-3 оргазма. Не започват ли да ви наболяват чарковете след месец-2?

# 969
Засега, с двучасов секс се похвали само Мамасита.

# 970
Засега, с двучасов секс се похвали само Мамасита.
Така е, но накрая цялостното усещане от темата, което ми остана е, че това е санитарния минимум и то за хора, на които секса им е скучен.  Mr. Green

# 971
Да си призная, по два часа всеки ден и на мен ще ми стане скучно. А за безоргазмения мъж даже не смея да си помисля.  Laughing

# 972
Значи, имаме мъж, който насила не свършва, заради удоволствието на жена си, тя пък насила достига 2-3 оргазма, заради които получава главоболие, меланхолия и депресия, пие Неолексани, кафета и хапчета за глава, за да се освести, но също заради удоволствието на половинката. И губите по два часа, заради този резултат? Ама пък как сте се намерили...

# 973
Ще се изненадате на какво са готови понякога мъжете, само и само някоя бъбрива жена да млъкне за час-два. 

# 974
Значи, имаме мъж, който насила не свършва, заради удоволствието на жена си, тя пък насила достига 2-3 оргазма, заради които получава главоболие, меланхолия и депресия, пие Неолексани, кафета и хапчета за глава, за да се освести, но също заради удоволствието на половинката. И губите по два часа, заради този резултат? Ама пък как сте се намерили...
  Joy

Общи условия

Активация на акаунт