Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 375
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 945
Мамасита, секс-машина си. С 3 деца в домакинството, по два часа секс и 2-3 оргазма. Евала. Аз не бих могла да издържам на такова темпо и натоварване. Не иронизирам.

# 946
А мъж, който не свършва всеки път, е адски секси именно защото го тресе хормонът и гледа като хищник, не като mangina.
Joy Чудесно е, че ти харесва, Мамасита. Чудесно е. Поне на някого да се харесва това.

# 947
За съжаление сега на мода са мъже с вид на mangina и барнати метросексуално, с фалшива мъжественост- пуснали брада, ама с пилешки мускули, плоско дребно дупе и блед тен. Добре че не трябва да си търся гадже сред новата реколта, не си падам по вида "Анорексичен Ботев".

# 948
А мъж, който не свършва всеки път, е адски секси именно защото го тресе хормонът и гледа като хищник, не като mangina.
Joy Чудесно е, че ти харесва, Мамасита. Чудесно е. Поне на някого да се харесва това.

Интересното е, че някъде по-назад в темата беше писала точно обратното - че мъжете, които правят секс всеки ден, но без да свършват, не ги тресял хормонът и затова били добри любовници и задоволители.

# 949
При релаксиращ секс всеки ден с нервната система се случват специфични неща, които блокират онова нервничко търсене на секс. В същото време нивата на хормони са по-добри. Получава се секс, който подпомага здравето, а не ти хаби силите и не ти изкарва хормоналната система от норма.

# 950
При релаксиращ секс всеки ден с нервната система се случват специфични неща, които блокират онова нервничко търсене на секс. В същото време нивата на хормони са по-добри. Получава се секс, който подпомага здравето, а не ти хаби силите и не ти изкарва хормоналната система от норма.
Може, може. Да ти кажа честно обаче на някои хора (и мъже, и жени) оргазмът им действа много релаксиращо. По тази причина не пробват релаксиращото безоргазмие.

# 951
Оргазмът синхронизира бързо напреженията на симпатиковата и парасимпатиковата нервна система, това е tl;dr версията.

Дългата версия: същия ефект върху нервната, сърдечно-съдовата система се получава и от достатъчно дълъг сексуален сеанс. Само че без оргазъм не се получава временния дисбаланс между серотонин и допамин, което пък не води след себе си tristesse и депресия.

Има хора, при които оргазмът предизвиква доста сериозна меланхолия и не го харесват. Вкл. и мъже. Та не може оргазмът да се обяви за панацея. Затова в някои случаи, а дори и в нормалния случай, е добре да се внимава и да се следи, защото т. нар. отпускане и релаксация може да се окажат доста скъпи.

На мен понякога секс с прекалено много оргазми ми дества релаксиращо до апатичност и депресия- налага се да пия 2 Неолексана и 2 кафета, за да си върна нормалното състояние. Хич не  е приятно. Но пък го правя заради партньора си, защото му харесва.

# 952
Мъчиш се самоотвержено с депресиращи оргазми заради партньора? Бравос!  Laughing

# 953
Правя го в името на науката:)

Но наистина оргазъм в неподходящ момент може да е много неприятно нещо- може да се изпокарате. Трябва да се внимава, бракът е минно поле:)

# 954
Егаси късметлийката съм значи- не ми се е случвал оргазъм в неподходящ момент. Във всеки момент, когато се е случвал, съм го намирала за много подходящ.  Laughing

# 955
Но наистина оргазъм в неподходящ момент може да е много неприятно нещо- може да се изпокарате. Трябва да се внимава, бракът е минно поле:)

знаех си аз, че предизвикването на симпатии чрез секс, за да не се дразня от чорапите му, не е читав довод!*
горкият, сега ще отнесе повече от обичайно просто, защото съм получила оргазъм

*т. 3 преди около 30 страници

# 956
Има случаи, в които един път няма да те измори, но 2-3 по-интензивни или 4...после е хубаво да може да си позволиш да поспиш повече.

# 957
Егаси късметлийката съм значи- не ми се е случвал оргазъм в неподходящ момент. Във всеки момент, когато се е случвал, съм го намирала за много подходящ.  Laughing
И аз така.....     Laughing
Това за депресия при оргазми сефте го чувам.....     Joy    аз след качествен, изригваш оргазъм направо летя в облаците от кеф.До депресия по-скоро бих се докарала от липсата на секс и оргазми.
Ама нали съм невежа и правя посредствен секс, какво знам аз за секса при боговете....    Mr. Green  Друго си е да правиш готин секс и да изпаднеш в депресия.

# 958
Amour,  а след 3-4 как е усещането? Нали се сещаш, че и от Moet et Chandon боли глава, като препиеш, при това много гадничко...

# 959
Аз не съм Амур, но когато са ми се случвали 3-4, много добро си е било усещането. И само с един пак е добро.

Общи условия

Активация на акаунт