Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 394
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Е сори, ще те разочаровам, имам 100% успеваемост с оргазмите, не ми е нито трудност, нито мистерия някаква, нито е нещо чак толкова невероятно и специално.
А смяташ ли, че тези, които имат 80-90 % успеваемост са супер разочаровани?! Аз и 200 % успеваемост ще имам, ако ме работят по 1 час като теб. Дори се учудвам, че за толкова време само едно мижавко оргазъмче изкопчваш. Сериозно ти го казвам това последното.

# 931
  • София
Имам въпрос, може и да не отговаряш, просто ми стана любопитно. Не е по темата, затова в скрит текст.
Скрит текст:
След като оставяш децата си "сами да се гледат", а доколкото разбрах заниманието ти лесно позволява фрийлансърство и работа от вкъщи, работиш ли по време на майчинството newsm78
Не е loaded въпросът ми, просто се сетих, че ако аз имам почти цял свободен ден, щях да си поддържам темпото, за да не стана накрая наистина фикус. Whistling

# 932
Е сори, ще те разочаровам, имам 100% успеваемост с оргазмите, не ми е нито трудност, нито мистерия някаква, нито е нещо чак толкова невероятно и специално.
Аа, не, не вярвам ....   Laughing   Обеща доказателства, искам нагледен материал.2 часа качествено видео как правиш неземен секс и как получаваш N на брой оргазми.
Иначе, на думи всеки може.....    Joy

# 933
Два чАса, Тонка, два чАса! Naughty

# 934
А смяташ ли, че тези, които имат 80-90 % успеваемост са супер разочаровани?! Аз и 200 % успеваемост ще имам, ако ме работят по 1 час като теб. Дори се учудвам, че за толкова време само едно мижавко оргазъмче изкопчваш. Сериозно ти го казвам това последното.

Как реши, че е само едно? 2-3 е редовното, а времето е нужно, за да са по-интензивни. Въпрос на координиране и събуждане на повече части от нервната система, това си иска технологично време.

# 935
  • у дома...
За два часа колко пъти? И двата часа от кога ги броим? От началото на "заигравката" или два часа съществен труд?

Сирена, логиката си ми е съвсем наред. Има жени, и то доста, които на 50+ въртят по-млади от тях мъже. Но определено не само спят с тях. И секс правят!

# 936
Колкото искам, хайде сега. Два часа включва заигравки, ескперименти, спиране, започване пак- никой не е казал, че е два часа пневматичен чук.

Въпросът е, че при повече отделено време се случват различни процеси в тялото и усещанията са с по-дълбок ефект върху нервната система, промяна на настроението, хормони и всичко. В други теми е писано, че клиторът не е само това, дето се вижда на повърхността, а има нервни разклонения. Та изисква се време, докато всички или поне по-голяма бройка от разклоненията започнат да откликват на сигналите.

Четете злонамерено отново, вместо да търсите хубавото. Чудя се дали и в живота така търсите негативното и като попаднете сред полянка цветенца, дали търсите точно знаете какво, за да кацнете...

# 937
Сирен, минаваш в тон и плоскост, които не отговарят на претенциите, които имаш. Буквално слизаш от пиедестала на богиня, върху който твърдиш, че си стъпила здраво. По-добре спри и го давай леко и меко, с финес и аристократизъм.

# 938
Колкото искам, хайде сега. Два часа включва заигравки, ескперименти, спиране, започване пак- никой не е казал, че е два часа пневматичен чук.

Въпросът е, че при повече отделено време се случват различни процеси в тялото и усещанията са с по-дълбок ефект върху нервната система, промяна на настроението, хормони и всичко. В други теми е писано, че клиторът не е само това, дето се вижда на повърхността, а има нервни разклонения. Та изисква се време, докато всички или поне по-голяма бройка от разклоненията започнат да откликват на сигналите.

Четете злонамерено отново, вместо да търсите хубавото. Чудя се дали и в живота така търсите негативното и като попаднете сред полянка цветенца, дали търсите точно знаете какво, за да кацнете...
Много искам да се почувстваш на мястото на мъжа(за съжаление невъзможно), който възбуден след 2 часа заигравки, секс, експерименти, жена ти да се побърка от оргазми и накрая да ти каже, да не свършваш, защото все пак нейното густо е по важно от твоето......... Rolling Eyes Или просто си егоист в секса.
Нали обичаш да четеш, ето ти наУчно четиво.

Testosterone Levels by Age

Avg. Adult Male   270-1,070(ng/dL)   
Avg. Adult Female   15-70(ng/dL)

30+ yrs.   -1% per year

Източник: http://www.mayomedicallaboratories.com/test-catalog/Clinical+and … nterpretive/83686

Отделно, наблюдава се увеличение със 72% на тестостерона при мъжа НЕЗАВИСИМО от възрастта по време на секс. Та тъпите ти коментари за бабки и дядовци/пенсионери си ги запази за себе си.
https://link.springer.com/article/10.1007/s10508-010-9711-3/fulltext.html

# 939
Ах, този тестостерон!

Въпросът е там, че дори да ти се вдигне тестостеронът от секса, при оргазъм ще произведеш и пролактин, който, вече писах, е един от най-гадничките хормони. При жените иди-дойди, адаптираме се, макар че пак има много странични ефекти при кърмене. Но при мъжете пречи на действието на тестостерона. И затова мъж, който прекалено често пуска пръскачката, се превръща в mangina.

Мога трактат да напиша за пролактина, все пак съм прекарала над 4 години сумарно с високи нива на този хормон, по време на лактация. Пълна гадост- и за тялото, и за съзнанието.

Хормоните винаги действат в двойки, никога не е проста картинката.

А мъж, който не свършва всеки път, е адски секси именно защото го тресе хормонът и гледа като хищник, не като mangina.

# 940
Ах, този тестостерон!

Въпросът е там, че дори да ти се вдигне тестостеронът от секса, при оргазъм ще произведеш и пролактин, който, вече писах, е един от най-гадничките хормони. При жените иди-дойди, адаптираме се, макар че пак има много странични ефекти при кърмене. Но при мъжете пречи на действието на тестостерона. И затова мъж, който прекалено често пуска пръскачката, се превръща в mangina.

Мога трактат да напиша за пролактина, все пак съм прекарала над 4 години сумарно с високи нива на този хормон, по време на лактация. Пълна гадост- и за тялото, и за съзнанието.

Хормоните винаги действат в двойки, никога не е проста картинката.

А мъж, който не свършва всеки път, е адски секси именно защото го тресе хормонът и гледа като хищник, не като mangina.
Пиши два трактата, но ти си жена и няма как физически и психически да се поставиш на мястото на мъжа по време на секс. А гурутата в секс областта за която говориш(езотеричен Таоизъм мисля се нарича) препоръчват чести медитация и масаж на простатата за да се освободи сексуално натрупаната енергия от несвършването, че да няма проблеми за мъжО.
БлАгодарим ти за полезните съвети, но аз а като чета и повечето от писалите в темата обичаме нормален секс в който си доставяме взаимно с партньора удоволствие, а не 2 часови мъчения за да бъде задоволена господарката/богинята.

# 941
Както количеството тестостерон в тялото на жената не влияе по същия начин като на мъжа, така и пролактина в тялото на мъжа не влияе по същия начин като на жената.    Peace
Мамасита не спира да ръси безсмислици.....    Laughing
А като гледам, е на път да превърне мъжа си във ....фригидник.     Mr. Green
По-удачна ми се струва думата Скопен, ама е много ...селска, пък тя нали е богиня, да не й свалям нивото.    Joy

# 942
Не знам за пролактина, но редовната еякулация понижава риска от рак на простатата. Примерно. Даже колкото по-често, по-добре било за мъжа. Peace

# 943
  • София
Аз друго си мисля- явно и мъжът на Сирената не е от силно либидните, затова тя гледа да го запъне да клати до откат, че да си навакса с няколко оргазма.
При един спонтанен секс, винаги може да се получат няколко последователно свързани оргазма при жената, без нещастникът да потроши таблата на спалнята и накрая да гледа " секси" на кръв, несвършил.... Mr. Green

# 944
Пролактинът влияе много неприятно на мъжа, питай бодибилдърите и културистите.

Тестостеронът влияе на жените по съвсем същия начин: увеличаване на мускулна маса, костна плътност, подобрено настроение, повишена агресивност (донякъде). Ниският тестостерон при жените води до подтиснато настроение.

А пролактинът е депресант. Също така понижава либидото и при мъже, и при жени.

Мъжът ми е този с по-високото либидо, търси повече секс от мен. И като цяло е по-силен и витален.

Общи условия

Активация на акаунт