Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 367
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 005
Янечек, разбрах. Мислех, че обръщението е към мен и отговорих.

Последна редакция: сб, 03 юни 2017, 17:21 от Анонимен

# 1 006
А поне д-р Спок, докато беше бременна, не прочете ли? Не че съм фен на популярната психология, но понякога е полезно да прочетеш нещо от специалист преди да е възникнал проблем. Аз например нямам проблеми с наркотиците, но чета с интерес, дори за целите на тази тема има какво да се сподели за някои вещества, ама щом не ви интересува, ще си трая.

# 1 007
Янечек, аз също. Мен ме интересува. Споделяй.

Точно вчера говорехме за влиянието на т.нар. 'date rape drugs' и 'spiked drinks'. Гледахме някакъв филм за Афганистан и за реколтата им от хероин и оттам тръгна и раговора.

И това са важни неща и всеки пълнолетен трябва да ги знае, че излизайки на бар това може да му/й се случи доста по-често отколкото предполагат.

# 1 008
Оу, не в такъв смисъл, бре! За кеф говоря аз. Даже на авторката си мислех да й дам съвет да предложи лек коктейл на гаджето и да видим кон боб яде ли, но после реших, че може би не трябва такива съвети да се пущат във форум, защото четат и дребосъци. Пък и без това всички в темата са довольни-предовольни, понеже Ляльо вече ги е издебнал, та наистина няма смисъл.

# 1 009
А поне д-р Спок, докато беше бременна, не прочете ли? Не че съм фен на популярната психология, но понякога е полезно да прочетеш нещо от специалист преди да е възникнал проблем. Аз например нямам проблеми с наркотиците, но чета с интерес, дори за целите на тази тема има какво да се сподели за някои вещества, ама щом не ви интересува, ще си трая.
Д-р Спок не.Но имаше две книги от една френска авторка, не й помня името, а дадох книгите на сестра ми....Чела съм я, за да си обясня това, което изпитвам и да съм сигурна, че е нещо нормално.    Grinning    Т.е., имала съм някакви притеснения, намерила съм начин да ги разсея.
Ето, и за наркотиците нищо не знам.Не са "минали" покрай мен, нито покрай семейството ми, не ме вълнуват, не ме интересуват.
Допреди майка ми да се разболее от рак, и за тази болест нищо не знаех.
Не знам как по-просто да го обясня:
ако дадена област ме интересува, вълнува, търся, намирам, чета...
ако не ме вълнува и не влияе на качеството ми на живот, не търся, не чета, не се информирам.
Може да е наивно, може да е ограничено, може да е мързел или инат, не знам....но наистина не намирам смисъл зорлем да си усложнявам живота.Той  и без това си е достатъчно сложен, без да го "наслагвам" с още тежести.

# 1 010
Янечек, 'Ляльо' да не е 'Льольо'?  hahaha

Иначе идеята е добре, но авторката отдавна забегна.

# 1 011
Kontesa, язък ти за четенето, защото май четеш безкритично.

Да стигнеш далеч в секса не значи да пробваш екстремни каскади. Но може да се разнообразяваш с партньор, в когото имаш доверие. А резултатите в секса вече ги описах и те нямат общо с външните движения и техники.

Въпросът е- можем ли да стигнем по-високи нива на възбуда, променено съзнание, чувство за свързаност на ниво тяло, но и на ниво ум, ей такива работи.

Защото при дългосрочна връзка единият риск е да се изпадне в пълна рутина, а да има данни за доста повече.

Аз пък по някаква случайност знам доста за рака. Хубаво е да се знае, да си прецениш ако те сполети, или някой друг в семейството, дали има смисъл от мъки и лечение или да се напиеш и надрусаш за последно.

# 1 012
Ми може и Льольо да е, сигурно е въпрос на местен диалект. На мен в Плевен са ми я разказвали с Ляльо тази любовна история  Simple Smile

# 1 013

Превантивно - точно така. Защото няма как да знаеш дали няма да имаш проблем с тийнейджър, примерно, и когато ти дойде на главата, е хубаво вече да имаш в запас някакви идеи, мисли, трикове, ако щеш медитационни техники, за да не го убиеш. Предимството е, че ще си имала достатъчно време да отсееш информация, докато ако четеш тепърва при вече възникнал проблем, най-вероятно ще се хвърлиш да прилагаш тактики и съвети, които може и да не са приложими за твоя конкретен случай.
И другия момент - зависи си от човека. Ако човек е максималист и му се струва, че винаги може повече, ще чете, за да оптимизира. Е, винаги го има момента да ти щукне някоя малоумна идея* или да си създадеш проблем от нищото, ама... рискове на любопитството, какво да се прави.

* стана ми интересно за коктейла  Mr. Green

# 1 014
Може. Аз я знам така думата, но схванах смисълът ясно Simple Smile

'Екстремни каскади' ли наричаш посочените? Това са нормални практики за доста хора.
Иначе за другото съм съгласна.

Сирен, така ме разсмя с това 'язък'. Имаше една шеговита фраза, която все я споменаваме с мм когато има подходящ обект за сравнение. Акациев:

"мачка ближе контакт
цък-цък
язък"
hahaha hahaha

# 1 015
А за коктейл против бързо свършване...съветът от махленските батки е айран с 50 гр. мастика и черен пипер.

Bambinnah, тук ми се смеят, че превантивно чета за тийновете, но аз преди да почна да правя секс, бях чела за бременността; преди да забременея- за кърменето. И винаги ми е било от полза, не съм се намирала в небрано лозе, да не знам какво да правя и да отида в родилното като добиче, а после да се чудя какво да правя с бебето. Та така и с тийна, отсега си трупам инструменти и проучвам сценарии.

Контеса, суингът е житейски екстремен, заради драмата, изисква определен тип човек, който е малко по-далеч от стандарта и златната среда. Фистингът...не знам, с три раждания може да се окаже, че не е толкова екстремно, но и не е много естетично, та бих пропуснала. Тройката не я броя за нещо екстремно, но има проблеми, подобни на суинга, особено ако няма ясни правила. Обаче ако се правят тройки и суингове само заради келешлъка, а нивото на възбуда е като при петъчен секс на семейни хора, тогава няма много смисъл, пак не е "да стигнеш далеч".

# 1 016
Защото при дългосрочна връзка единият риск е да се изпадне в пълна рутина, а да има данни за доста повече.
Ако двойката има "данни" да постигне някакви "върхове" в секса, това едва ли ще се случи, като "седнат да четат как става".
Обикновено такива двойки, с данни за по-"необикновен" секс, имат силна емоционална връзка, склонни са на експерименти, които им идват отвътре по време на интимно общуване.
В интерес на истината, тук от форума разбрах как е научното название на нещо, до което ние с мъжа ми стигнахме и ни харесва да правим,  "развивайки" се в секса....    Joy Joy Joy
Изобщо нямам претенции, че съм открила и знам всичко, но ето-факт, че човек може да "открие" нещо, без никога да е чувал или чел за него.    Laughing

# 1 017
Не смятам, че суингът е житейски екстремен, но не е конвенционален. На много места е позната практика и не е нищо екстремно. Доста е популярно даже. Вместо 'Смени жената' става истинска смяна на жената Simple Smile

http://instantwatcher.com/title/80116365

Каква конотация влагаш в ' петъчен секс на семейни хора'?

# 1 018

Bambinnah, тук ми се смеят, че превантивно чета за тийновете, но аз преди да почна да правя секс, бях чела за бременността; преди да забременея- за кърменето. И винаги ми е било от полза, не съм се намирала в небрано лозе, да не знам какво да правя и да отида в родилното като добиче, а после да се чудя какво да правя с бебето. Та така и с тийна, отсега си трупам инструменти и проучвам сценарии.

От една порода сме с теб значи newsm24

# 1 019
А за коктейл против бързо свършване...съветът от махленските батки е айран с 50 гр. мастика и черен пипер.
hahaha
Местен пенкилер, сигурна съм, че същата смес, изпита от жена, действа като спешна контрацепция. Може да се пробва и при хемороиди или кашлица, звучи като да помага.

Общи условия

Активация на акаунт