Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 282
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 230
  • град-държава
И аз така зяпах един наскоро. И с мъжа си бях, но нищо нямаше значение... М@мка му, стоеше като Нептун насред бунище, а аз не можех и не можех да откъсна поглед от оскубаните му вежди.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 07 юни 2017, 15:33 от Vermilion`

# 1 231
Даже понякога прекалено излъскан и направен мъж е смешен.

На мен винаги такива са ми смешни. Никога не бих тръгнала с мъж, който прекарва повече време пред огледалото от мен.  Laughing

# 1 232
А ако човек си мисли, че има характер и излъчване, най-вероятно ги няма. Това са неща, които въздействат, без да ги знаеш. Ако ги знаеш, значи са изкуствени и стоят неловко до смешно. Е, могат да прилъжат неопитна девойка за целите на упражнението...

# 1 233
За да се зазяпам в мъж в нощен бар, трябва той да е фосфоресциращ. .. поне  Laughing Бигчо, много си забавен Wink

# 1 234
О, не се правете на интересни, изглеждате нелепо. Мигар искате да убедите себе си и мен, че няма да се зазяпате в расов екземпляр, който ви кара да се подмокряте?

# 1 235
  • София
А ако човек си мисли, че има характер и излъчване, най-вероятно ги няма.
Обикновено да.
Хората, които сами си заявяват колко са присъствени и как цялото помещение грейва, когато влязат, са смешници обикновено от това, което съм видяла.  Stop

# 1 236
  • град-държава
Аз лично съм омъжена за този, другите да му мислят.  Flutter
Оскубани са ти веждите, нали?

# 1 237
Външността на мъжа няма значение дотолкова доколкото 1.80 "рус със сини очи" (примерно) не е непременно равно на дивен красавец и мъжкар и нз си кво.
Излъчването се брои много, много повече. Помня, че някога някъде се бяхме опитвали с няколко девойки да обясним на един тип какво разбираме под това излъчване, ох, ми май не успяхме, трудна работа си е за обяснение. Но "външност, стил и маниери" е добро начало, дам.
Нз защо "маниери" ми навява негативна конотация тип Евгени Минчев.

# 1 238
О, не се правете на интересни, изглеждате нелепо. Мигар искате да убедите себе си и мен, че няма да се зазяпате в расов екземпляр, който ви кара да се подмокряте?
Tired    ooooh!    Stop

# 1 239
Бе, той и режисьор стана вече, поне три циганки утрепа - отдайте му нужния респект моля,  това си е развитие  Mr. Green

# 1 240
А ако човек си мисли, че има характер и излъчване, най-вероятно ги няма.
Обикновено да.
Хората, които сами си заявяват колко са присъствени и как цялото помещение грейва, когато влязат, са смешници обикновено от това, което съм видяла.  Stop

С една думичка - комплексари.

# 1 241
То и аз съм омъжена за расов екземпляр. И веждите си стриже, че иначе мяза на Буги Барабата.

Един път работех в близост до култов фитнес, всеки ден покрай мен дефилираха от расови по-расови. Да се чудиш това добиче с дъх на тестостерон какво да го правиш- да го гледаш ли, да му се любуваш ли или да минеш на канибализъм. Наистина някои мъже са смешни в опитите си с визия да привличат жени.

Друго е при мъжете. Съвсем друго.

# 1 242
Бе, той и режисьор стана вече, поне три циганки утрепа - отдайте му нужния респект моля,  това си е развитие  Mr. Green

Моля ти се, доживях български кинематограф да критикува WestWorld...мда, то и заставката на Сънчо скрива топката на всички анимации на Pixar...

# 1 243
  • град-държава
Ми за това става въпрос Мамасита. Ако те зяпат, не се знае - знае ли се.  Laughing

# 1 244
Сирена, нямаш капацитета да спориш с мен за кино.
А веждите си обгрижвам наред с всичко друго по тялото си.

Общи условия

Активация на акаунт