Колко често е нормално да се прави секс?

• 78 229
  • 1 542
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Хайде да говорим за мръсотиите в кревата. Какво е мръсотия в кревата, Абсурт?

Моля за извинение, не съм го формулирама правилно.
Да се чете, " говоренето на мръсотии по време на секс". Mr. Green

# 1 246
...може да те зяпат заради космите в носа...

Напомня ми за една история от баровете, имах един колега, той ходеше по барове, за да троли.

Значи, беше порода "нърд", компютърджия, много интересен тип, ама не "примамка за коври". Ходи, сваля момичета и те му отказват, щото нали не отговаря на визията...а той отвън си е паркирал поршето и после ги троли, като го видят с каква кола си ходи БЕЗ тях...споменах ли, че беше адски въшлив от пари?

# 1 247

Напомня ми за една история от баровете, имах един колега, той ходеше по барове, за да троли.

Значи, беше порода "нърд", компютърджия, много интересен тип, ама не "примамка за коври". Ходи, сваля момичета и те му отказват, щото нали не отговаря на визията...а той отвън си е паркирал поршето и после ги троли, като го видят с каква кола си ходи БЕЗ тях...споменах ли, че беше адски въшлив от пари?

Пак комплексар, който не може да преживее, че в гимназията готините мацки не са му връзвали. Peace Тролел ги бил... себе си троли с жалкото си хоби.

# 1 248
  • София
О, не се правете на интересни, изглеждате нелепо. Мигар искате да убедите себе си и мен, че няма да се зазяпате в расов екземпляр, който ви кара да се подмокряте?
О, да! newsm03
В расов екземпляр- винаги.
Но, в метросексуален хибрид- няма начин.

# 1 249
  • град-държава
Знаех си аз, но отчитай, че не сме малко тези, които обгрижените мъжки вежди ни карат да избухнем в истеричен смях, или биха приковали погледите ни от недоумение.  Sunglasses

# 1 250

Пак комплексар, който не може да преживее, че в гимназията готините мацки не са му връзвали. Peace Тролел ги бил... себе си троли с жалкото си хоби.

Много си беше готин даже:) има си мацки, не го грижа. Говорим за човек поне 195 висок, с хубаво лице, атлетичен, само че не е барнат по метросексуалната мода и не гледа на кръв като мутра.

# 1 251
Ама това с метросексуалния вие си го измислихте :д

А за веждите... бива ли такава първосигналност, момичета? "Обгрижени мъжки вежди" не значи приличащи на женски с чупчица. Значи адекватни за физиономията му, ако има една вежда - кво правим? Или някви косми, които са решили да са по метър дълги и му стигат до средата на челото? Да ги остави, щото "истинските мъже имат косми"?  Naughty Naughty Сакън.

А ако този тип е бил толкова готин, що са му отказвали? Момичетата не си падаме по метросексуални като цяло, беше някаква мода преди няколко години само.

# 1 252
О, не се правете на интересни, изглеждате нелепо. Мигар искате да убедите себе си и мен, че няма да се зазяпате в расов екземпляр, който ви кара да се подмокряте?

Жените не са толкова първосигнални, че да се подмокрят само от вида на някого. Жалко за теб, ако не го знаеш. Може да са заинтригувани, привлечени по някакъв начин, но подмокрени - забрави, лъжат те Joy

Жените се подмокрят от отношение, интелект, и доколко "екземплярът" отговаря на някакви лични очаквания и проекции. Което обяснява и защо много не-"расови" и дори неугледни на пръв поглед "екземпляри" имат около себе си тълпи от фенки, за разлика от самотните "високи топки", които с времето стават все по-самотни, но не и по-високи, ако ме разбираш.

# 1 253
  • град-държава
Всеки с предпочитанията си момичета. Няма лошо. Имат си своя таргет, в крайна сметка по-голямата част от населението на планетата прави секс.  Grinning

# 1 254
  • София
Много си беше готин даже:) има си мацки, не го грижа. Говорим за човек поне 195 висок, с хубаво лице, атлетичен, само че не е барнат по метросексуалната мода и не гледа на кръв като мутра.
Значи всъщност за една жена с адекватни критерии хич не е бил нърд Grinning
На мен ми е крайно антисекси мъж, който винаги е с оправени вежди, примерно. Дори да не става дума за оскубване, а привеждане в нормален вид. Самата мисъл, че не пропуска да се погрижи за това би ми била дразнеща.

Какво ще кажете за мъжете с бижута- гривни, пръстени (ланците дори не ги споменавам).  Laughing

# 1 255
  • град-държава
Халка и евентуално часовник, ако настоява.

# 1 256
Халка и евентуално часовник, ако настоява.
+1

# 1 257
  • София
Да, халката я забравих, изключвам я. Часовник е готино, но аз лично съм против, когато другите компоненти не ми навяват мъжественост. Часовник в моето съзнание стои добре само на типичен мъжкар, не на женчовци (не визирам селяндуреста мутра). Получава се карикатурно. Тези с гривните ги пращам да си дооскубят веждите  Peace

# 1 258
Значи всъщност за една жена с адекватни критерии хич не е бил нърд Grinning

Да бе, просто имаше хоби да троли златотърсачки-коври, защото както казах- реално е голям паралия, перспективен и щедър.

Мъжът ми си оправя веждите редовно. Ако не ги пооправи, настава космат ужас, който хич не му отива на лицето. В началото и на мен ми беше странно, че си епилира тялото и веждите, докато един път не пропусна да го направи около месец и му напомних, защото все едно живеех с върколак. Много ми е сладък, ама изисква фризиране от време на време.

# 1 259
Ще го гледаш в междувеждието и ще му броиш косъмчетата, за да прецениш дали ги е скубал тая или миналата седмица?  newsm78 (Без майтап, искам и аз да мога да си скубя веждите веднъж на две седмици и да изглеждат идеално)

Не на всяка ръка стоят аксесоарите (на по-нежни например не стоят) и Бога ми, не на кутрето, повдига ми се от такива.
Но една хубава метална груба гривна или кожена или семпъл мъжкарски пръстен е готино, според мен. Привлича внимание към ръцете, а мъжките ръце са ... ахм  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт