Звездни компромати - 325 част

• 100 252
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Бижу, признай си, че ти отмъкнала Радев под носа!Нямам друго обяснение Mr. Green Laughing

# 331
Познавам един от мъжете на снимката и е висок поне 1,88 и г-жа Радева е колкото него.  Даже с косата идва идея отгоре.

# 332
Бижу, признай си, че ти отмъкнала Радев под носа!Нямам друго обяснение Mr. Green Laughing
Обяснение за какво бе, Пали? Показвам снимка на мъже, приятели на президента. Нищо общо нямам аз с Радев.  Rolling Eyes

# 333
Разкости я генералшата Crazy
Личен мотив ли има

# 334
Ти не си добре! ooooh! Какво съм и разкостила?! Пиша "още официални лица", слагам една снимка и съм я разкостила? Shocked Много пъти писах, че като човек е приятна, мила и любезна (това през 2005-та, сега не знам). Не се надува(ше), обличаше се спортно, динамична и оправна в това, което работеше някога, и толкова. Хайде стига сте вадили жаби от джобовете си!  Crossing Arms

# 335
Снимката на моделките и Лонгория - тя колко точно е ниска и те колко точно са високи?!  Crazy
Същия въпрос и за Радеви и Ко  Laughing
Господата с малки изключения са като сдъвкани и изплюти, по-дребните от тях не са чували за шивашки услуги явно, едно подкъсяване не струва кой знае колко...  Crossing Arms

# 336
155 см е Ева Лонгория. Grinning

# 337
Четох коментарите за г-жа Радева, та не се стърпях да изкажа мнение. Вижда се старае се жената,  визия, прическа, костюмчета.

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 07:56 от Galadriel78

# 338
Не знам какво толкова ви избоде очите прическата на Радева, за мен е ок.
Не съм й фен, но не мога да отрека, че се старае. И има напредък. Знае, че ще я разкостим, но все пак е до мъжа си и го подкрепя. За разлика от предишната, която беше твърде хай,за да се появява сред простосмъртните

# 339
  • София
Да, и аз това си мислех. Всякаква президентша е по-добре от никаква. Пък има и приятни изненади - като Мелания. Всички й се смяха, подиграваха, пък май ще изскочи нелош заек от нейния храст.

# 340
 Нейния храст?!  Laughing  Не вярвам Мелания да си е оставила някакъв храст където и да било, американка, но и източноевропейка с храст??  Виж за останалите не мога да гарантирам, особено за френската дама.

# 341
Добре ми е Президентшата, старае се и изглежда добре.
Но Мелания, Мелания е просто върха. Какви дрехи, каква осанка....Невероятна е! Тепърва ще се говори за нея наистина. Иванке, учи се!
Найлон?! Нещо да наметнеш Дончо и Гергана?! Бъди звезда, яхни вълната Меланиева!

# 342
  • София
Меркантилнице Mr. Green!!!
Моля за твоя разбор на тоалетите на Мелания Heart Eyes.

# 343
  • София
Лени Кравиц е рожденик днес

Скрит текст:

Кристиано Роналдо е показал снимка с гаджето си Джорджина Родригез, на която се вижда, че тя е бременна

Скрит текст:

# 344
Толкова енергия изразходвах днес във възхвала на Радева, която дори не харесвам Crazy за Мелания вобще не помислих, а сега и време не ми остана.
 На първо време аз съм наранена от това, че на едната снимка е набутана в някакъв ъгъл, далеч от останалите, дали не се дължи на нахалното избутване, което съпругът и направи по-рано, или може би по-късно, на Черногорския президент?? Отмъщението на отчаяните съпруги??
 Коженото тоалетче не ми е никак в графата ТОП по принцип, но на нея всичко е прекрасно, много се старае и тя, много учи явно, научила е протокола по-добре от мъжа си, знае кога може за ръчичка и кога не, аз съм фен, определено. Чудесна е, да гледат от нея и да се учат, някой, който си нямаше хабер от нищо допреди година, сега може уроци да дава, риспект!

Общи условия

Активация на акаунт