Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 18

• 45 012
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Апропо не споменах, че Ария носи мюсюлманска фамилия...

може би не е Ария, а Ария Peace

Цитат
Aria is another spelling of the Sanskrit and ancient Persian name Arya, which means "pure", "noble". They are the same name and have the same meaning and pronunciation. Both spelling are acceptable.

# 196
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ми не е нито от русалки, нито от лъжкините, нито от опера.. тук се харесва,а на вас може да ви е странно

Всеки има право на мнение не се пали. Peace
И на мен ми е странно името.

Абсолютно, и аз си имам мнение почти за всичко  Laughing

А от чисто любопитство, странно, че не ти харесва, или че не се среща често?

Thinking Ами не ми харесва.

# 197

Ария - бебче на около 40 дни. Може би идва от русалките.

Аз се сещам за групата Ария
Скрит текст:

# 198
  • Пловдив
Офтопик. Бившият ми приятел харесваше групата "Ария", покрай него ми бяха познати и на мен, но ги бях позабравила, дори само по името не се сетих кои са, само ми прозвуча познато.

Не знам къде е "тук", където се харесва името Ария, но разбира се, че може в една държава да звучи напълно нормално и да се харесва, а в друга да не се среща и да звучи странно. Нали говорим за странни за България имена. Wink

# 199
  • Германия
Офтопик: Тук е в Германия. Не е познато името, на много хора може също да им е странно, но като цяло звучи добре с фамилията и често ни казват, че им харесва. (без да ги питаме Simple Smile)Не че някой ще ми каже в лицето ако не му харесва де Wink

# 200
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Жмела  Tired

# 201
  • София
 Shocked  Joy
Ужас.

# 202
Ария с мюсюлманската фамилия не е ли Аря, с ударение на 'я'? Като персийското и не е ли туркиня? Но Аря и Ария трябва да са различни.

# 203
Оооо, аз не зная етимологията на името Ария, или идеите на родителите. Възможно е всякакъв вариант.
Пък и не съм казала, че е отвратително име. Допада ми. Просто не е срещано. А нали темата е такава - рядко срещани и нетипични имена.

# 204
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Илин, момченце на 1г.
На дядо си Илия.

Познавам Илина.  Peace

# 205
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Преди малко чух за Живослав - 30 годишен мъж.
Но на мен и Живомир ми е странно, а то е по-разпространено, май...

# 206
  • Пловдив
Еделвайс - жена, коментирано ли е?
Предполагам, че може и да не е само една единствена с това име в страната, но все пак е странно.

# 207
Илина ще да е производно на Елена. (Редактора го подчертава като правописна грешка  Laughing).

Руснаците имат - Ильи́н като фамилно име. От Илья - Ильин.
Алекса́ндр Алекса́ндрович Ильи́н..

# 208
Светулка Shocked

# 209
  • Най-красивата страна
И Еделвайс и Ария са интересни имена , на мен ми харесват.

Светулка много ще си пасва с Щурец.
А пък за Жмела просто нямам думи...

Общи условия

Активация на акаунт