Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 18

• 45 616
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Кристийн Неделчева.  Laughing
Това ми е обикновена на фона на Ягодка и Лимончо  Joy Joy

# 496
По темата със зарзавата, познавах Лимонка, която беше известна с факта, че си гледа лимони в саксии у дома си  Joy

# 497
  • Countryside
По темата със зарзавата, познавах Лимонка, която беше известна с факта, че си гледа лимони в саксии у дома си  Joy

Следва събдата си Mr. Green относно имена на плодове и зеленчуци, познавам мъж с името Малин, и жена Смокиня  Crazy

# 498
# 499
  • Някъде там
Цветка,видях днес в един списък с деца.Цветана,Цветелина, Цвети съм чувала,но Цветка не.И ми е супер странно, при наличие на толкова по- хубави подобни имена.

# 500
  • Телиш/Плевен
Цветка се казваше класната ми в основното училище. Но вече е много възрастна. За дете и на мен ми е странно името.

# 501
  • Далече, далече
Аз имам бивш съученик, който се казва Цветко. Досега не ми се беше струвало странно това име, поне в сравнение с останалите.

# 502
  • София
В съседна тема Бижу е писала:
"Бащата на мой колега се казва Бебчо, редом с фамилията Динчин. На друг колега майката е Хубавица с фамилия Пижова (самият той също е Пижов)."

# 503
Золтан е много популярно унгарско име. Възможно е въпросният Золтан да е с унгарски произход.  Peace

# 504
  • София
Филиян Иванов, младо момче, треньор по бокс

# 505
  • Пловдив
Майка ми е имала съученик, известен от детските до пенсионерските си години с името Бебо, но на него поне това не е било истинското му име.

# 506
  • София
В гимазията имахме един Бебо. Това си му беше цялото име на човека. Simple Smile

# 507
Джуна - момиченце на около 2 г.

# 508
  • Пловдив
Аз също съм срещала жена на около 50 с име Джуна, но ако се съди по бащиното и име, е българомохамеданка по всяка вероятност (фамилното звучи неутрално).

П.П. Всъщност като цъкнеш в Гугъл "джуна избирателен списък", се появяват и други разни Джуни. И с християнски, и с мюсюлмански фамилии. И аз доскоро не бях чувала за друга Джуна освен онази лечителката, ама имало.

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 15:06 от Магдена

# 509
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Жара

Общи условия

Активация на акаунт