Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 18

• 44 938
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • Countryside
И аз съм имала такова чувство, нещо там, да има как да им подвикват. Но сигурно не е така, други са били вкусовете по онова време, сигурно са им харесвали. Макар, че преди 50 години със сигурност Кичка и Гичка вече са смятани за грозни. И сега има такива хора. Кръщава се на свекъра, така се прави и без размисли. А че той се казва Паруш - име като име, какво му има.
Точно, кое от всичките деца беше, а да Гичкееее  Mr. Green
Баба ми лека й пръст имаше много красиво име, аз нося само буквата, и много съжалявам че не нося цялото име. В известен смисъл ме отгледа и ми е много мъчно за нея, бих искала да нося същото име, но уви.

# 77
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Дасен  Mr. Green

# 78
  • Варна
Деспина - още едно рядко име.Конкретно познавам дете с това име, също и една възрастна жена.

# 79
  • София
Кичка и Гичка, сестри, доста възрастни вече, но все пак. Имам чувството, че хората преди 50 и повече години изобщо не са се вълнували какви имена дават на децата си.
Познавам Гичко, млад човек, на 26-28 години.

# 80
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
А аз Кичка на 35 години  Tired
Майкъл Арсов Чочков............

# 81
  • София
Прелестна-бебе

# 82
  • София
Агня

# 83
Озан
Пелин
6-7 годишни

# 84
  • София
На Пелин родителите явно са любители на билковото вино Mr. Green

# 85

Това са турски имена.

# 86
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
днес видях презиме Първи със стандартни лично и фамилно име  Crazy
Скрит текст:
на един некролог

# 87
Вестислава

# 88
Ивиян

Ростиян

# 89
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
От мен Илина - на 2 годинки. Ни Елена, ни Ирина... newsm78 Странно малко, но му отиваше на хлапето.

Общи условия

Активация на акаунт