Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 18

• 45 657
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Майкъл не е смешно, но с българско обръщение - Майкъле, Майкълчо? Ами смешно става. За да не е смешно би трябвало да е Майкъл, Майк, Майки, Мики...

# 436
Майкъл не е смешно, но с българско обръщение - Майкъле, Майкълчо? Ами смешно става. За да не е смешно би трябвало да е Майкъл, Майк, Майки, Мики...
Точно!

# 437
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Майкъл и Михаил нищо общо нямат 
Joy Joy

По темата - Тяна.

# 438
Тяна казват на Стоянка и на Стоян също. Някоя внучка може да се решили на галеното да я кръстят така. Не звучи лошо, на мен ми харесва.

# 439
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Имах позната Стояна като малка, всички й викаха Таня. Помня колко се изненадах като разбрах как се казва, защото мислех, че е Татяна.  Blush

# 440
  • Пловдив
Предлагам да си пуснете тема, може и с анкета, тук темата е за странни, необичайни и интересни имена.

По темата - Бияна и Шишман - от списък за 1 клас, прилагам списъка за достоверност  Laughing

Скрит текст:

Добавям и Ветослав. Милко и Минчо също ги има в този списък, тях ги смятам за поостарели и вече неизползвани, но явно се намират все още:

Скрит текст:

# 441
На мен пък ми е странно Мима Rolling Eyes За галено - ок,ама за цяло име..

# 442
  • София
Добре де, тия хора.. как може да слагат такива застаряли имена на децата си в днешно време. Гинка и Мима... :/
А за Ветослав и Бияна пак съм без коментар. Чак се ядосвам. Grinning

# 443
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

Добавям и Любчо  Tired
Гинка за малко дете........

# 444
Не бях срещала млади хора, носещи имената Надка и Цеца. Явно се завръщат, защото все по - често кръщават децата с такива стари имена, особено момченцата.

# 445

Добавям и Любчо  Tired

Увековечила е гениалното име на баща си - Гинка Гинкова Божкова  #Crazy newsm78

# 446

Добавям и Любчо  Tired
Имам колега Любчо.До 2ри курс мислех,че се казва Любомир Laughing
Иначе от Гинка и Цеца съм в потрес..

# 447
Това да не е някое село и да има силно малцинствено присъствие? При тях гледам, че контрастират двете крайности - селски, архаични имена до ултра модерни. По нашите списъци нямаме такова разнообразие.

# 448
  • Варна
Преди време бях добавила едно има-Неделя(баба Дека),а сега добавям Малтица, Вань (цяло име),Венециян,Морена,Лина(цяло име),Йолина,Илко и Елка  Laughing Joy
Микаела ми допада, но галеното му не и наистина има да се уточнява постоянно, че е с К. За Лазара съм, въпреки че и Хана ми харесва.
Аз се казвам така и никога не ми се е налагало да уточнявам дали е с ,,к''. На галено ми казват Миши,но са ма наричали Михи и двата прякора си ги харесвам. Sunglasses Лазара наистина е много нежно и хубаво име! Heart Eyes

# 449
Рахилка и Георгица
Лина съм го чувала на младо момиче, Гинка - също.

Общи условия

Активация на акаунт