Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-17

• 116 593
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
  • София
ТоНи, не се сърди но и на мен въпроса ти ми се стори неструктуриран и крайно елементарно зададен.
[/quotе]
 За сметка на това отговорите са структурирани и крайно неелементарни.
Айде със здраве!

# 526
 Ама, че на всичко отгоре си и дразнител. А то и неосъзнатата простотия е качество човешко.

# 527
Еее, хайде стига, де!!! Жената зададе въпрос! Ако смяташ, че е непълен, посочи кое точно смяташ, че липсва или направо го пропусни! Аман от хора, правещи се на интересни!!!  ooooh!  ooooh! Кому бяха нужни подобни квалификации като "елементарен въпрос", "неосъзната простота" и прочие?!?

# 528
 Хайде  да  бъде мир.  Протягам ръце за всеобщо разбирателство.

# 529
Всеки, който е предприел тази стъпка да си търси жилище е наясно, че цената е много относителна относно стара тухла, нова тухла, квартал, квадратура, състояние и т.н. Ако не си наясно с тези неща, не ми се мисли какво те чака. Друг е въпроса, че ако трябва да се отговори на конкретния въпрос, трябва да се направи анализ на пазара на тухленото строителство в София може би.  На ми се стори като някаква шега, затова и отговорих в този тон, без да се заяждам.

# 530
  • София, Bulgaria
Всеки, който е предприел тази стъпка да си търси жилище е наясно, че цената е много относителна относно стара тухла, нова тухла, квартал, квадратура, състояние и т.н. Ако не си наясно с тези неща, не ми се мисли какво те чака. Друг е въпроса, че ако трябва да се отговори на конкретния въпрос, трябва да се направи анализ на пазара на тухленото строителство в София може би.  На ми се стори като някаква шега, затова и отговорих в този тон, без да се заяждам.

Всеки, който е тръгнал да си търси жилище особено ПЪРВО такова, въобще не е наясно с нищо. Дори... кое е панел, кое тухла и какво "животно" е ЕПК-то. Да не говорим за други детайли.
Идеята на форума е компетентните да помагат на тези, които не са навътре в нещата. И да и за мен много от задаваните въпроси са елементарни, но никога не трябва да забравяме, че някой хора нямат необходимия опит и факта, че са тук, говори, че са почнали от някъде, а именно от събиране на информация и трупане на знания в една непозната материя. Съответно, като е непозната материята, не знаеш и какво точно да питаш и още повече как да си формулираш въпроса.
Смятам, че тук мястото точно за всякакви въпроси, защото от тук се почва. Все пак човекът не е стигнал до нотариус и тогава да се е сетил да пита и да се образова по темата.

# 531

Всеки, който е тръгнал да си търси жилище особено ПЪРВО такова, въобще не е наясно с нищо. Дори... кое е панел, кое тухла и какво "животно" е ЕПК-то. Да не говорим за други детайли.
Идеята на форума е компетентните да помагат на тези, които не са навътре в нещата. И да и за мен много от задаваните въпроси са елементарни, но никога не трябва да забравяме, че някой хора нямат необходимия опит и факта, че са тук, говори, че са почнали от някъде, а именно от събиране на информация и трупане на знания в една непозната материя. Съответно, като е непозната материята, не знаеш и какво точно да питаш и още повече как да си формулираш въпроса.
Смятам, че тук мястото точно за всякакви въпроси, защото от тук се почва. Все пак човекът не е стигнал до нотариус и тогава да се е сетил да пита и да се образова по темата.

Не мисля, тогава защо уточняват, че търсят тухла. Ако не бяха наясно, въпросът щеше да звучи така: Търсим си жилище в София, но не сме се ориентирали дали да е тухла или панел, нито за квартал , бихте ли ме насочили, за да започнем от някъде. Имаше шеговит тон в отговорите, нищо повече. Ако наистина искат помощ, нека да конкретизират въпроса, за да получат отговори.

# 532
  • София, Bulgaria
Всеки, който е предприел тази стъпка да си търси жилище е наясно, че цената е много относителна относно стара тухла, нова тухла, квартал, квадратура, състояние и т.н. Ако не си наясно с тези неща, не ми се мисли какво те чака. Друг е въпроса, че ако трябва да се отговори на конкретния въпрос, трябва да се направи анализ на пазара на тухленото строителство в София може би.  На ми се стори като някаква шега, затова и отговорих в този тон, без да се заяждам.

Не мисля, тогава защо уточняват, че търсят тухла. Ако не бяха наясно, въпросът щеше да звучи така: Търсим си жилище в София, но не сме се ориентирали дали да е тухла или панел, нито за квартал , бихте ли ме насочили, за да започнем от някъде. Имаше шеговит тон в отговорите, нищо повече. Ако наистина искат помощ, нека да конкретизират въпроса, за да получат отговори.

Говорих принципно, а не за конкретния случай. Който иска да помогне ще отговори или ще зададе уточняваш въпрос и пак ще помогне.
Аз лично не видях нещо заяждащо и нелюбезно, но на нови хора тук явно по-друг начин им звучат нещата.

# 533
Какви 1700 Е за стара мухлясала тухла newsm78 В темата наистина има мечки Mr. Green Няма такива работи, не се стряскайте. Ново, качествено строителсктво върви на 1000-1200 Е, и то супер изпълнение, като това на бул. България, което скоро показах. Вземаш директно от строител, което ти спестява 3000 Е комисион на 100 кв. апартамент. Да не говорим, че по Симеоновско шосе изобилстват по 700-750 Е. Айде сега да не надуваме балона изкуствено, че ще вземе да гръмне.

# 534
Аз знам доста сгради в строеж в широкия център, които наистина продават даже и на 1800. Така че има и то не малко. Като цяло качествено изпълнение, на което в обявите му казват луксозно.

# 535
Аз знам доста сгради в строеж в широкия център, които наистина продават даже и на 1800. Така че има и то не малко. Като цяло качествено изпълнение, на което в обявите му казват луксозно.
Продават, вярно, но кой купува newsm78. И в Мотописта продават на 2200, но така си стоят  hahaha hahaha Луди за връзване винаги има.

# 536
Написаните от мен по-горе цени са по сделки от последните един-два месеца в София за НС в строеж .

# 537
  • София
Не Томева, явно темата е да се правим на интересни. Ще ти пиша на лични, ако нямаш нищо против.

# 538
Продават, вярно, но кой купува newsm78. И в Мотописта продават на 2200, но така си стоят  hahaha hahaha Луди за връзване винаги има.

На 50% бяха изкупени, когато проверявах преди месеци. Сега как е не знам, не ме интересува. И Артекс продава на толкова, а всичко им е продадено.

# 539
Ми луди за връзване винаги има, както казах.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт