Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 128 784
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Защо да не стават? Аз хич не се съобразявам кое е подходящо, кое не. Даже не ги гледам дали са на водна основа. Мажа, изчаквам и минавам с мезото, като пръскам с розова вода.  Peace

# 616
Хмм, заинтригува ме. А какво би станало, ако намажа масло и мина с мезото. Ще се препека ли, или ще си навредя? Или ще го скапя?

# 617
  • Русе
С маслото няма да имаш контакт. Ще трябва да го изчакаш да попие и отгоре с вода или гел да мажеш за да се плъзга мезото. Пробвай.
Най-лошото което е ставало при мен е кожата да стои сбръчкана (смачкана) в определен участък но след ден й минава.
За себе си знам вече какво що но всичко е с проби.  Peace

# 618
Ох, сега си припомних че съм го чела, но съм забравила, това за контакта Flushed
Благодаря ти

# 619
  • Перник
Изчетох аз всичко тук, та реших за моята смесена кожа с големи пори, черни точки, вече леки бръчки и като цяло кофти фейс, да си поръчам прословутото бяло мезо и ултразвука-шпатула. Чакам си ги, малко тъпо нацелих китайската им нова година, но както и да е.

По-интересното е, че си взех дерма стик от ню дерма (развълнувах се и не ми се чакаше за 4 пъти по-евтино...сега се чувствам, като турист, ама както ид а е)
Таааа вече си правих 3-4 процедури и на една приятелка също и двете сме много много доволни за сега. Ако някой се колебае - да не се!

Първия път си изчатках порите с 1мм, след няколко дни се пообелих, ама НИКОГА не съм си виждала порите толкова свитички и чистички. Честно. Бих ги дала тия 180 лева за една процедура, ако знаех какво ще ми причини на най-сериозния комплекс. За бръчките нищо не мога да кажа за сега. Обаче смея да твърдя, че целулита се влияе и то сириъс. 2 мм на дупарата и на краката изобщо не болят, усеща се по-леко от епилатор.

И така, де, поотнесох се, ама горещо препоръчвам всякакви процедури, свързани с бодене с игли  Simple Smile

# 620
  • ВАРНА
Колебая се да поръчам това бяло мезо,от него ли са повечето доволни ?
https://ru.aliexpress.com/item/Mesotherapy-Electroporation-RF-Ra … bbc9d2843e2ad65a9

Кои светлини използвате за лице,кои за болки в гръб/врат,кои за целулит ... Ще се радвам на изпробвани похвалени рецепти Simple Smile

# 621
  • Русе
Да, това е. И моето е от там.

Пускам инфото което Зори сподели с мен. Надявам се да не се разсърди че я цитирам  Praynig Hug

Режим на светлините

Скрит текст:
модель 1: Розовый свет
длина волны: 415nm (+-10нм)
се използва за избелване на кожата.

модель 2: Розовый мигающий свет
използва , за да се подпомогне проникването на продукти за грижа за кожата.

модель 3: Красный свет
длина волны: 620nm (+-10нм)
Използва се за лечение набръчкана кожа и подобряване на регенерацията на колаген и еластичността на кожата.

модель 4: Желтый свет
длина волны: 590nm (+-10нм)
се използва, за да се проясни на кожата. той е подходящ за кожата тъмни петна и тъмни/ области

модель 5: Синий свет
длина волны: 465nm (+-10нм)
Използва се за лечение на акне и мазна кожа.

модель 6: Зеленый свет
длина волны: 520nm (+-10нм)
се използва за лечение на тъмни петна или обезцветени кожата, като работи за забрана на свръхпроизводството на меланин

Движете устройство бавно от дъното към върха лицето и отвътре навън. Кожата може да загрее по време на употреба и това е нормално. Устройството ще се изключи автоматично след 10 m. на използване. Препоръчително е,  устройството да се използва 3 пъти седмично за 10 m. всеки път. Препоръчително е също така,  да се използва серум, за да поддържа кожата влажна по време на всяко лечение с това

# 622
Изобщо не се сърдя, разбира се Simple Smile, лично аз съм го пускала в темата поне 2-3 пъти Stuck Out Tongue Winking Eye. Ще трябва да го оформя прилично и да го сложа към първия пост в началото на следващата тема.
И искам лично да потвърдя ефекта от синята светлина за пъпки. Не съм я ползвала до скоро точно нея, защото почти нямах такива, от известно време обаче на всеки две седмици ми набъбва по една подкожна болезнена гадина, която не избива, а стои поне месец като рог на лицето и ми прави петно на края Rage. Първата и втората ги изпуснах и им влача последствията, но следващите три още като ги усетя че се надигат и включвам мезото на синя светлина и със спрей с алое вера и после гел алое поне 5 минути държа и масажирам върху пъпката. Две процедури са достатъчни за да я спрат и за 2-3 дни изчезва без да набъбне.

# 623
Момичета, вчера получих шпатулата от Алиекспрес. Дойде за 25 дни. Естествено снощи веднага е пробвах. Използвах само функцията почистване. Използвах я само с розова вода, под ъгъл 45 градуса. Като за първи път май не ми се получи много. Не забелязах някакъв ефект, освен че бях доста розова след това. Но се надявам с времето да се усъвършенствам.

# 624
Момичета, вчера получих шпатулата от Алиекспрес. Дойде за 25 дни. Естествено снощи веднага е пробвах. Използвах само функцията почистване. Използвах я само с розова вода, под ъгъл 45 градуса. Като за първи път май не ми се получи много. Не забелязах някакъв ефект, освен че бях доста розова след това. Но се надявам с времето да се усъвършенствам.
Аз моята я чакам тези дни, според тракера ми е кацнала в бг-то. Сега ще търся влогове от бюти инфлуенсъри ха ха как се ползва точно, големи надежди възлагам!

# 625
  • софия
Не е лошо тук да качиш каквото откриеш,за шпатулата,все ще е полезно на някой.

# 626
  • Varna
Здравейте момичета! Изчетох почти всичко , но се чувствам още по объркана в избора си на четка за почистване на лице.Моето лице е с нормална към мазна в т-зоната кожа, с широки пори и черни точки. Моля препоръчайте "правилната" четка за всекидневна употреба. Ще Ви бъда благодарна.  Kissing Heart

Последна редакция: вт, 27 фев 2018, 11:51 от Tamina

# 627
Не е лошо тук да качиш каквото откриеш,за шпатулата,все ще е полезно на някой.
Нищо особенно не открих...вчера дойде,пробвах я на режим почистване набързо,но не видях нещокой знае какво  да излезе от порите ми,вие как процедирате,межете ли с нещо предварително,което омекотява замърсяванията ,както при козметичката,иначе ясно,че трябва кожата да е мокра-аз пръскам с розова вода.Големи надежди възлагам на тази шпатула ,дано да и хвана цаката,цял живот се боря с тези мои разширени пори,ужаааассссТ  Stuck Out Tongue Closed Eyes  То е ясно,че без почистване при козметик няма как да мине ,но поне на поддръжка м/у две посещения се надявам.Така,че ,казвайте си триковете за шпатулата Laughing

Вчера ,лежа си аз вечерта на дивана и си мисля с цялата апаратура дето я събрах  как да процедирам планово така да се каже хахаха-примерно събота микродермото,неделя парна баня и почистване и понеделник мезото ,четвъртък пак микродермото -два пъти седмично  още 1-2 месеца докато няма много слънце..

# 628
No_frame bitch в указанията за употреба на микродермабразиото пише един ден преди и след процедурата да не се ходи на сауна. Също така да не се ползва повече от 1 седмично. Мисля, че не е добра идея това със парната баня на следващия ден след микродермабразиото. 

# 629
Така ли !?! Пък на моето не пише нищо... но все пак ще ги разредя през един ден ,да кажем,това не ми е никакъв проблем.

Общи условия

Активация на акаунт