Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 128 307
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Точно така, с обратната страна на шпатулата.
Те и уредите за мезотерапия правят същото. Усещането е като боцкане с иглички.

# 76
  • гр.София
Здравейте момичета,
имам следният продукт
http://condiciashop.com/kozmetichno-oborudvane/darsonval-s-argon … -s-neon/darsonval
до момента го ползвам без крем / гел / серум

Бихте ли ми казали дали мога да го ползвам примерно с тези серуми
http://condiciashop.com/profesionalna-kozmetika-dermedics/serum- … ia-5ml-za-koja-35

Благодаря предварително за отговорите.

# 77
  • София
Дарсонвала се използва само на суха кожа!

# 78
Netynet, stasy_f, благодаря ви за споделеното, относно дерма ролера. Още не мога да се престраша, дори на тяло. Сега излизам в отпуска и вероятно ще пробвам, когато не става за плаж.

ava_67, благодаря и на теб, ще се върна в предната тема, за да си припомня. Peace
 bouquet bouquet

# 79
  • софия
Момичета как обработвате околоочният контур с бялото мезо?

# 80
Дами, как сглобявате микродермаабразиото? Получих го днес, знам английски, ама от тези картинки нищо не ми става ясно. Никъде не е обяснено коя глава за какво е, това пластмасовото с тънкия дълъг накрайник за какво е?

# 81
  • София
Дами, как сглобявате микродермаабразиото? Получих го днес, знам английски, ама от тези картинки нищо не ми става ясно. Никъде не е обяснено коя глава за какво е, това пластмасовото с тънкия дълъг накрайник за какво е?
А кое получи по-точно? Може ли линк.

# 82
  • варна
Здравейте момичета,
и аз си купих микродермабразио,но като за първо ползване ми се струва изключително агресивен уред!Разтегля ми много кожата,а като сложа крем за лице ми пари и щипе .Дали само първия път е така? newsm78

# 83
  • Бургас
Би ли споделила кой точно уред си купи? Аз взех този от Лидл, но тъй като по никакъв начин не успях да си поръчам резервните глави и филтри ще трябва явно да си търся друг.
И при мен има разтегляне на кожата, затова придържам с другата ръка мястото, което обработвам. Зачервявам се доста и после малко ми щипе от крема, но съм супер доволна от резултата. За съжаление от месец почти не мога да го ползвам и виждам, че кожата ми става по-зле. Купих и ултразвуковата шпатула, но изобщо няма същия ефект при мен.

# 84
  • София
Момичета, дермабразиото се ползва месеците октомври- март.
Защо сега - в разгара на лятото, в тая жега, силни УВ лъчи и допълнително изсъхване на кожата, си причинявате допълнително стресово третиране на лицето?
Дермабразиото в същество е излющване (премахване) на горния слой на кожата - и как така няма да имате зачервявания и щипане? Отделно след третиране (зимните месеци), върху кожата задължително се нанася слой УВ крем и не се излага на преки слънчеви лъчи.

# 85
  • варна
Да,всичко това ми е известно и летния сезон не смятам да го ползвам интензивно,но не издържах на любопитството и го пробвах.
Линк от телефона не мога да сложа,но на предните страници някой беше сложил .От Али експрес е.Смятам да го ползвам само на местата с порички и то на първа степен може би.

# 86
Здравейте Simple Smile С голям интерес чета темата и си харесах една шпатула, но не мога да разбера дали има 4 функции, подобна на тази, която повечето от вас имате. Можете ли да ми кажете дали има 4 функции? Причината да я избера е че гледам за продукти с максимално висок рейтинг. Благодаря ви предварително!
https://ru.aliexpress.com/item/Portable-Anion-Skin-Scrubber-Ultr … 835b-1143e1c87361

# 87
Много интересна тема,момичета!
Не знаех,че цените на тези уреди са толкова приемливи!Ще чета назад и мисля да се сдобия с някои от тях.

# 88
Здравейте. Днес си получих дарсонвала от Алиекспрес- здрав и работещ Simple Smile Ще помоля да ми препоръчате пудра с която да го използвам.

# 89
Момичета как обработвате околоочният контур с бялото мезо?
Минавам го на най-ниска степен,за да не ми придърпва много.

Общи условия

Активация на акаунт