Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 129 549
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
И аз към тях се насочих, от това което гледах
А как могат да се прилагат с шпатулата? На шпатулата ползвам само режим 3, станалите не са ми ясни

# 136
За шпатулата не мога да помогна,нямам такава.

# 137
И аз към тях се насочих, от това което гледах
А как могат да се прилагат с шпатулата? На шпатулата ползвам само режим 3, станалите не са ми ясни

Вода (може сребърна), розова вода в едно малко пулверизаторче. Върши перфектна работа.
Режим три не знам кой беше. Но аз май на всичките й режими само това ползвам.

За мезотерапията и аз поръчах няколко от амупулките с линка на предната страница, но наистина супер бързо попиват, като вода са, не са гелообразни. Взела съм също контактен гел алое, пак от сайта на кондиция
http://condiciashop.com/profesionalna-kozmetika-dermedics/DERMED … era-kontakten-gel
Въпреки, че е намален, ми се струва висока цената. Освен това не остава влажна кожата през десетте минути на процедурата с мезото, та пак се налага да пръскам с вода.

# 138
От аптеките (ремедиум например) мога ли да си купя контактен гел за мезотерапията?
Може, но ми обясниха аз търсех за триполар стоп, че задължително трябва да е безцветен, а на много места има но е син, зелен.
Жени, защо трябва да е безцветен?

# 139
  • София
Имам 500 мл (в литрово шише) от колаген гел на Dermedics

Купен от Амазон.
Ако някой проявява интерес нека ми пише.

# 140
  • София
От аптеките (ремедиум например) мога ли да си купя контактен гел за мезотерапията?
Може, но ми обясниха аз търсех за триполар стоп, че задължително трябва да е безцветен, а на много места има но е син, зелен.
Жени, защо трябва да е безцветен?
Нямам представа, но явно има някаква логика защото и гела в комплекта на уреда ми беше безцветен.

# 141
jeni ,a със какъв гел замени контактния гел на триполара

# 142
  • София
Знаете ли откъде мога да си купя ултразвук за домашна употреба на прилична цена.Не искам електронна търговия, че може да има дефекти,а не ми се занивама с рекламации.
Благодаря!

# 143
Знаете ли откъде мога да си купя ултразвук за домашна употреба на прилична цена.Не искам електронна търговия, че може да има дефекти,а не ми се занивама с рекламации.
Благодаря!
Аз като си купувах уредите останах с впечатлението, че голяма част от интернет-магазините предлагат същите уреди, които ги има напр. в Алиекспрес или Амазон, но на много по-висока цена. Вероятно е да препродават същите стоки и това да е причината за високата надценка. Всички уреди си ги поръчах от въпросните два сайта, на в пъти по-ниска цена като само с бялата мезотерапия мисля, че има някакъв проблем с батерията и зареждането й, но е възможно и да не е така.

# 144
Здравейте!

Четох,четох назад и накрая се реших направо да питам, защото съвсем се обърках.
Решила съм да си взема уред за някаква грижа, по възможност по-комплексна тъй като съм пълна с неприятни неща по кожата си. Имам дребни лунички по лицето, които се засилиха след бременността, деколтето ми е от доста години е като на куче шарпей (три дълги бръчки от двете страни и в средата), а за стриите след раждането и целулита от пубертета да не говорим. Иначе като цяло лицето ми винаги е било с хубава и чиста кожа, никога не съм имала акне или белези, но предвид, че съм на 31, сякаш е време да помисля за нещо по-сериозно като поддръжка. Общо взето се ориентирах към радиочестотен лифтинг, тъй като е по-универсален и влияе по малко и на стриите и целулита, освен на блъчките и другите неприятности по лицето. Обаче освен него виждам и какви ли още не варианти, работещи на сходен принцип и обещаващи все същите велики неща. Може ли някой да ми разясни съвсем накратко каква е разликата между ултразвуковите и радиочестотните уреди за подмладяване (без да броим очевидната различност на вълните) в посока кои са по-ефикасни? Също и какво ще рече електропорация и по-добра ли е от радиочестотния лифтинг за моите цели? Доколкото разбирам е идентична на безиглената мезотерапия, нали така?

И накрая - харесах си едно уредче, което има впечатляващо описание, но и ми се вижда доста съмнително заради пълната си универсалност на фона на сравнително ниската цена и грешките в превода на характеристиките. Някой може ли да даде мнение дали има смисъл да инвестирам в него или да си чакам и кътам средства за Tripollar Stop/ Pose ? И там не мога да реша кое от двете да е.

Какво мислите за следните два уреда? Единият е по-горе описания, а вторият е с ултразвук.

http://krasotaistil.com/%D0%9A%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0% … 8?product_id=1372

http://condiciashop.com/fotonen-ultrazvuk-7cviata
Благодаря!

# 145
Радиочестотен лифтинг е най-общо загряване на кожата. Първия уред не е радиоч.лифтинг,нито втория.
Мезотерапия е
Такъв е първия уред,който аз имам и ползвам ежедневно и тук в Б-я както всичко  Mr. Green струва тройно. Втория мисля че е на същия принцип.

# 146

Взела съм също контактен гел алое, пак от сайта на кондиция
http://condiciashop.com/profesionalna-kozmetika-dermedics/DERMED … era-kontakten-gel
Въпреки, че е намален, ми се струва висока цената. Освен това не остава влажна кожата през десетте минути на процедурата с мезото, та пак се налага да пръскам с вода.

A този гел как го ползваш? Заедно с ампулите, или отделно?

# 147
  • София
Имам гел на DERMEDICS с хиалурон 500 мл за 21 лв Simple Smile Купен от Амазон. Ако някой го иска нека ми пише. Много са скъпи в Кондиция, дори и след намалението!
Иначе за да не изсъхва по време на процедурата аз слагам глицерин в него.

# 148
Здравейте, вчера за първи път използвах бялата мезотерапия от алиекспрес на Konmison. Имам 2 въпроса: отмивате ли контактния гел накрая, или го забърсвате? И другото странно нещо - серумът ми е витамин ц (цвят бледо жълт), използвах червената светлина на мезотерапията и накрая сложих крем безцветен(който си ползвам винаги вечер). Сутринта като станах минах лицето с памук с мицеларна вода и по памука остана розов цвят 😯. Нямам нищо, което да боядиса лицето, чаршафите и калъфката са бели. Това от червената светлина на мезотерапията ли е и нормално ли е?

# 149
Винаги ползвам червената светлина,не е от нея.

Общи условия

Активация на акаунт