Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 128 862
  • 739
  •   2
Отговори
# 525
И при мен на филтъра след ползване почти няма нищо. Найкрайниците ги почиствам с хладка вода, попивам и след това минавам с тампон със спирт. А филтъра го дават, че е за еднократно ползване.
 Ще си призная, че филтъра го измивам много хубаво със сапун и оставам да изсъхне. Предстои ми да купувам купувам филтри. По-назад в темата има линкове от сайтове за филтрите.

И аз така с уреда. Филтри има достатъчно при тази честота на процедурата , ще мисля по-нататък.
А с какъв крем се мажеш след процедурата ?
Днес съм с един дебел слой мазен крем , вчера явно здраво се остъргах , та сега се чудя дали няма да изпръхна в студа.

# 526
  • София
tays, внимавай с уреда. Не е шега.
Ползвам по-подхранващ крем. Имам на Нивеа, на Арома е много добър, на Ейвън, на Лореал....зависи кой крем ползвам в момента, но важното е да подхранва добре, да е малко по-мазен и нанасям обилно. 

# 527
И аз ползвам фултърите многократно,те нямат никакъв досег до кожата,функцията им е да събират мъртвата кожа,така,че не виждам причина да им придирям и да са стерилни Simple Smile

# 528
  • София
И аз ползвам фултърите многократно,те нямат никакъв досег до кожата,функцията им е да събират мъртвата кожа,така,че не виждам причина да им придирям и да са стерилни Simple Smile

newsm10

# 529
Здравейте момичета!
Съвсем случайно попаднах на тази чудесна тема и от три дни се опитвам да изчета първата тема и  да се ориентирам в уредите за домашна грижа. Но вече нямам търпение да си купя нещо.На този етап нямам никакви уреди. Ползвам само козметика и като ме прихванат мераците правя процедури в козметичен салон.

Като за начало реших да си взема тази ултразвукова шпатула:

http://chervenkovtrade.com/%D0%BA%D0%BE%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D1%82% … D1%80%D0%B0%D0%BD

Моля споделете дали е подходяща като за пръв уред! И трябва ли към нея да взема дарсонвал и сауна за лице за по-добър ефект?
Много благодаря! Може и да е коментирано в предни теми/коментари но нямах търпение да изчета всички...

# 530
  • гр.Видин
В алиекспес е на тройно по-ниска цена, около 28 долара,

# 531
  • гр.Видин
http://asticosmetics.com/?p=contacts_1&lang=bg

В секцията Контакти има и мейл и телефони. Помоли ги за продуктов каталог и поръчвай Simple Smile))
И аз поисках и получих каталога. Но цените са 2 пъти по-високи /на ампулите поне/, отколкото на  http://www.medeos.com
Например тази е 2.10лв
http://www.medeos.com/product/1710/aktiven-serum-bioeffekt-s-lakesis.html
а в каталога

БИОЕФЕКТ   за зряла кожа. Подходяща за околоочния контур, шия и деколте.   екстракти от макадамия,
арган, авокадо, витамини С и В, лакесис   3 мл   4.20 лв

# 532
R_penkova, гледай цените на едро Simple Smile Wink

# 533
  • гр.Видин
В каталога, който са ми пратили няма такива.

# 534
Хъм, нямам идея защо е така. Да не би да са спрели да обслужват клиенти на дребно? Аз, в интерес на истината, не съм поръчвала от тях от есента, да каже някой, който скоро е пазарувал какво е положението.

# 535
  • Русе
Зори, и мен ме цакаха с цени на дребно  Tired

# 536
Еййй, опасна работа е българинът, само това мога да кажа .... Crossing Arms Close.

Ще взема да се пробвам тези дни да поръчам нещо, да видя как ще ме "кръстят" като съм им клиент от повече от година  newsm78. Ама ще чакам да мине малко време, защото тези дни доста им искаха каталози и сигурно се чудят какво става  Laughing Laughing

# 537
  • На брега на реката
Благодарение на Ели_дечкин и аз силно се запалих по тази тема. За сега планирам да си взема уред за микродермоабразио. Имам суха, склонна към омазняване кожа, с твърде мазна Т-зона, запушени пори, които обожавам да човъркам и цвръцкам. За това мисля, че този уред ще е най-подходящ за момента. Обаче чета, че не се прави през летния период. Това важи само за България ли? Laughing Защото съм в държава, където слънце почти не огрява и лятото няма да стане повече от 20 градуса.
Какво ще кажете за това? Хареса ми, че е с повечко приставки, цената е добра, спрямо другите, които гледах. А и ми беше важно, че доставят до Ирландия.
И последно, в инструкциите пише че лицето се запарва с топла кърпа, за да се отворят порите, после се използва лoсион, третира се с уреда и се завършва с тоник и маска за свиване на порите. Какви да са и въобще каква козметика ще препоръчате за дермото, абсолютно боса съм! До сега все си взимах ексофолианти и маски без да се зачитам твърде, абе по картинката ги избирах, анти ейдж кремове никога не съм ползвала. Сега искам да е качествено и да не си прецакам кожата Simple Smile

# 538
Ако се регистрирате в медеос имате отстъпка и 1 ампула е 2,04, другите цени не ги помня. Над 100лв е безплатна доставката. Пазаря от тях втора година, нямам забележки, изпращат с еконт. Отначало пробвах и други серии, нищо друго освен тази с лакесис не ми допада. Най-ужасни бяха хиалурон и окси геловете, едно лепнене, един кир вфект, силно ароматизирани... Ампулите вит Ц например са маслени, ботокс ефекта беше нулев ефект.
А за амрита не говорим изобщо, изхвърлих и подарих бая неща, основно маски.
От разтворите за йонофореза също не видях смисъл, почистващия съдържа детергент и туй то, колагена мирише гадно.
За асти съм споделяла лошото си впечатление преди 2 години от опита ми да поръчам от тях, да не се повтарям.

Едит: не съм сигурна, но мисля, че медеос имат и магазин в софия, не само офис.

Последна редакция: пт, 26 яну 2018, 23:42 от gevestra

# 539
  • София
Мнения за този уред ?
https://m.facebook.com/Vendo.bg/photos/a.1875568232772498.107374 … e=3&source=48

Ползвам си бялата мезотерапия от месец. Ефект - нула. Даже виждам пори , които никога е нямало на това място.

Общи условия

Активация на акаунт