Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 128 821
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • София
И аз не бих дала на всеки да ми пипа зоната на очите , камо ли вкъщи сама

# 556
Целта беше да разясня, че не е за пукане на белите точки, а за друго. А и аз не бих посмяла да се правя сама  Shocked

# 557
Може ли да споделите от къде си купувате Триполар стоп. Няколко съфорумки тук споделиха добри отзиви за него, но във всички сайтове ми излиза изчерпан.
Или уред за радиочестотен лифтинг от който да сте доволни. Разглеждам този но изобщо не мога да се ориентирам.
http://condiciashop.com/portativen_aparat_termag
Успях да изчета подробно само първата тема. Тази и предната още ги чета..., та моля да ме извините ако вече сте обсъждали.
Скоро си поръчах ултразвукова шпатула от алиекспрес и сега я чакам с нетърпение, дотогава искам да я допълня с още нещо.

# 558
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,момичета.Вчера пристигна и моята мезотерапия от алито.Включих я,работи.Преди малко реших да я заредя,защото беше само на една чертичка батерията,но след половин час виждам ,че не се е заредила въобще-още си стои на една черта.Как да разбера дали зарежда?

# 559
  • Русе
Явно не си я сложила хубаво на зарядното. Peace

# 560
На колко време си сменяте главите на четките за почистване на лице?

# 561
  • софия

На 3 месеца.

Здравейте,момичета.Вчера пристигна и моята мезотерапия от алито.Включих я,работи.Преди малко реших да я заредя,защото беше само на една чертичка батерията,но след половин час виждам ,че не се е заредила въобще-още си стои на една черта.Как да разбера дали зарежда?

И моята е така.
Хубаво я размърдай на стойката и виж от кое положение зарежда  ,моята седя 24ч и нищо сега я подпирам с кутия и зарежда зо около 4-5ч.

# 562
Момичета пуснете линк с надежден продавач от алито -ще си поръчам и шпатулата и спирам за тази година Grinning
Моята четка е силиконова,имитация на форео-луна от лидъл-много съм доволна и няма нужда от смяна.

# 563
  • Plovdiv, Bulgaria

На 3 месеца.

И моята е така.
Хубаво я размърдай на стойката и виж от кое положение зарежда  ,моята седя 24ч и нищо сега я подпирам с кутия и зарежда зо около 4-5ч.
Благодаря ти,ще пробвам.А как да разбера ,че е започнала да зарежда?Показва ли индикатор на батерията?

# 564
  • софия
Момичета пуснете линк с надежден продавач от алито -ще си поръчам и шпатулата и спирам за тази година Grinning
Моята четка е силиконова,имитация на форео-луна от лидъл-много съм доволна и няма нужда от смяна.

https://es.aliexpress.com/item/Mesotherapy-Electroporation-RF-Ra … 042311.0.0.6R61SF

# 565
  • София
Имайте пред вид, че наближава китайската нова година и почти до края на февруари китайците няма да работят. В този период е много рисковано с поръчките от Китай.

# 566
  • sofiq

Аз редувам 3 различни вида четки и не ползвам ежедневно....сменям ги определено пред повече от 3 месеца.....тогава когато забележа,че четката запова да и се изкривяват косъмчетата в края .

# 567
Може ли да споделите от къде си купувате Триполар стоп. Няколко съфорумки тук споделиха добри отзиви за него, но във всички сайтове ми излиза изчерпан.
Или уред за радиочестотен лифтинг от който да сте доволни. Разглеждам този но изобщо не мога да се ориентирам.
http://condiciashop.com/portativen_aparat_termag
Успях да изчета подробно само първата тема. Тази и предната още ги чета..., та моля да ме извините ако вече сте обсъждали.
Скоро си поръчах ултразвукова шпатула от алиекспрес и сега я чакам с нетърпение, дотогава искам да я допълня с още нещо.
http://www.stop2pose.com/special-offers?utm_source=newsletter&am … c020c22-452045757
това е сайта на триполар
Моят уред е купен от българска фирма, но впоследствие нещо в условията на дистрибуция се е променило и фирмата вече не го внася. Затова от сайта на триполар са поръчах гел, когато моят свърши. В момента имат и някакви намаления.

# 568
  • София
Ползвате ли бялото мезо за шия и контур (че отзивите са полярни заради щитовидната жлеза)?

Отзиви от дермабразиото ми - отлична покупка.  Взех такова: https://www.aliexpress.com/item/Silver-Pro-2-Diamond-Heads-High- … priceBeautifyAB=0 (линка ми е примерен, че не мога да си намеря продавача, от когото го взимах аз)
Първият опит завърши с страшно много мъртва кожа по тампончето, чак се уплаших (особено от отзивите на някой нагоре в темата, че нямало нищо). Вторият опит беше по- добре Simple Smile Част от бръчиците изчезнаха и тена ми се избистри като с магическа четка Simple Smile. Харесва ми, че за всяка зона апаратчето си има таймер и различна сила на засмукване, като в комплекта има две различни глави (по- груба, която използвам за чело и бузи и фина, която използвам за шия, околоочен контур). След приключване на процедурите, слагам серуми до попиване, но понеже кожата ми се изсуши доста и се опъна, се напръсках с флорална вода и пръснах шипково масло отгоре.

# 569
  • На брега на реката
И аз съм много доволна от моята машинка. Дълбоките черни точки се позаличиха, имах и петна около устата, те също избледняха. За бръчки не виждам още ефект, но съм го ползвала 3 пъти. Моят е водоустойчив и го ползвам докато съм под душа. Смятам, че така е доста по-ефективен, понеже смъква невероятно количество мъртва кожа. Първият път го тествах само на измито и затоплено лице и нямаше такъв ефект.

Общи условия

Активация на акаунт