Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 128 830
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • софия
Аз поръчах шпатулата вчера и съм пас поне за година, ако можеше и упоритост да си поръчам да си ги ползвам редовно, да си тренирам и да държа голямата си уста далеч от сладко оо Stuck Out Tongue Winking Eye

Хахаха кефиш ме,и аз така и ММ ме поглежда и започва-преса студена ,преса с кератин,фритюрник с топъл въздух и т.н и му показвам уред за пица(ама няма да ме огрее).
На жената никога нищо не и стига.
Ето по -нагоре се обсъжда уред за околоочния контур и аз вече го гледам ,мисля и ще се търси нещо и за там.

# 586
Аз съм си наумила да си взема  jett plasma lift pen и  хич не ме е страх да си го ползвам.
Само, имам задръжки от поръчки от Алибаба, а същия уред тук е с цена 5000 Е, с/и 25 $ от Алито ...
Доста си е за чудене....

# 587
Аз съм си наумила да си взема  jett plasma lift pen и  хич не ме е страх да си го ползвам.
Само, имам задръжки от поръчки от Алибаба, а същия уред тук е с цена 5000 Е, с/и 25 $ от Алито ...
Доста си е за чудене....

`

Али баба или алиекспрес е все едно и също абсолютно са едни и същи като вид и модел, просто ако искате повече бройки на едро поръчайте от али баба

# 588
Здравейте! Вдъхновена от вас, реших да си закупя уред за микродермабразио. Имате ли наблюдения над този продукт - https://www.remington.bg/za-litze-i-tialo/ured-za-mikrodermoabra … ton-md3000-reveal ? Чудя се между него или това - https://www.emag.bg/ured-za-pochistvane-na-lice-beurer-fc-76-beu … 589/pd/DVVJY3BBM/ - в момента е на доста добра цена. Благодаря ви!

# 589
  • София
Момичета пуснете линк с надежден продавач от алито -ще си поръчам и шпатулата и спирам за тази година Grinning
Моята четка е силиконова,имитация на форео-луна от лидъл-много съм доволна и няма нужда от смяна.

https://es.aliexpress.com/item/Mesotherapy-Electroporation-RF-Ra … 042311.0.0.6R61SF
Здравейте,
Имате ли вече впечатление от този уред, защото ми се иска да си го поръчам?Търся си уред за масаж на лице, но все още проучвам.

# 590
Мо мичета, днес си поръчах четка за почистване на лице Ремингтън.
Тук намерих най-изгодна цена, ако някой се интересува:
[url http://technika.bg/product/17890/chetka-za-pochistvane-na-litse- … facial-clean.html]
[/url]

Последна редакция: чт, 15 фев 2018, 16:49 от didoni

# 591
Момичета пуснете линк с надежден продавач от алито -ще си поръчам и шпатулата и спирам за тази година Grinning
Моята четка е силиконова,имитация на форео-луна от лидъл-много съм доволна и няма нужда от смяна.

https://es.aliexpress.com/item/Mesotherapy-Electroporation-RF-Ra … 042311.0.0.6R61SF
Здравейте,
Имате ли вече впечатление от този уред, защото ми се иска да си го поръчам?Търся си уред за масаж на лице, но все още проучвам.
,
За имитацията на форео луна ли? Или за мезотерапията?
От имитацията аз лично съм много доволна почиства страхотно и има функция за лек масаж при нанасяне на продукт след почистване.

Ако въпроса е за мезотерапията -повечето коментари от форума са много добри,аз лично за съжаление съм я ползвала само веднъж,откакто я имам .Но така или иначе това не е уред за масаж ,а за мезотерапия ,работи със специфични ампули ,виж на 1ва стр.са описани.

# 592
  • София
Току що поръчах четката на Ремингтън от немския амазон.
https://www.amazon.de/gp/product/B00T2XX7EM/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

В момента там е 41,37 евро, с доставката до Бг - точно 100 лв ще ми легне. Все още й се почудвам, защото Амазон не всички отзиви са добри. Някои казват че батерията отказала след 4 -8 месеца.

Знаете ли колко е гаранцията от Амазон - 1 или 2 години.

# 593
  • sofiq
https://www.amazon.de/gp/product/B00T2XX7EM/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

В момента там е 41,37 евро, с доставката до Бг - точно 100 лв ще ми легне. Все още й се почудвам, защото Амазон не всички отзиви са добри. Някои казват че батерията отказала след 4 -8 месеца.

Имам тази четка от над година в началото в ползвах ежедневно,последните месеци 2-3 пъти седмично,с различни приставки.До сега не е мръднала ,много съм доволна.Батерията държи с едно зареждане поне месец(не съм засичала с точност).

# 594
  • София
Каква вреда може да нанесе мезотерапията от Алиекспрес ?
Питам си.

Момичета , искам да знам на вас как ви се отразява бялата мезотерапия , защото аз с положителност мога да кажа, че при мен няма абсолютно никакъв ефект.
За контакт използвам хиалуронов серум , но не би.
1 месец правих , че и повече ...
не ме е яд за парите , а че възложих надежди.

# 595
Може би ефект се очаква от хубав серум
И при мен няма, но аз ползвам спорадично и с някакви измислени серуми, колкото за проба. Мезотерапия само засилва ефекта от серума, едва ли сама по себе си прави нещо особено. Не знам.

# 596
Каква вреда може да нанесе мезотерапията от Алиекспрес ?
Питам си.

Момичета , искам да знам на вас как ви се отразява бялата мезотерапия , защото аз с положителност мога да кажа, че при мен няма абсолютно никакъв ефект.

Преди малко повече от  година, когато аз събирах информация за мезото доста четох при рускините, които ползват този тип уреди от доста години вече. Не прочетох нито едно мнение за нанесена вреда. Има такива, които като теб не виждат никакъв ефект, но за нанесена вреда не съм срещала нито едно мнение. В коментарите към продукта в алито също, а има доста коментари и то от преди няколко години.
По другият ти въпрос, може би трябва да кажеш ти първо какъв ефект очакваш?
Врязани бръчки със сигурност няма да изглади. Това може само ножа на хирурга и инжекция с ботокс и то пак е за краткосрочен план.
Ефекта според мен е за мимическите бръчки, забавя се врязването им при редовна употреба с подходящи продукти. Аз лично при себе си забелязвам промяна в структурата на самата кожа. Някак по плътна и по-изгладена изглежда. На челото мимическите са смекчени, имах три забелязващи се линии в спокойно състояние, сега две от тях почти не си личат. Третата е врязана вече и няма оправия нито с козметика, нито с уреди, с това съм напълно наясно. Около очите все още нямам големи проблеми, но и за една година от както ползвам уреда, нямам задълбочаване на вече наличното Simple Smile. Имам назолабиални обаче, при които нямам никаква промяна, но се надявам да не се задълбочават поне в близките няколко години Rage

# 597
  • софия
Бръчки ,стрии и целулит с каквото и да ги бориш без лекар не става.
Зори правилно е обяснила.
Ако ходиш на козметик щеше ли за няколко месеца да изгладиш бръчки .
Уредът е домашен не професионален -ще е бавно ,за месец не знам дали ще видиш ефект.
Само докато откриеш подходяща за твоята кожа козметика могат да минат месеци.
Аз не очаквам да си призная нищо от апаратчето.Ако нещо заличи ок,но пък за целулита и стриите за мен реално има видимо подобрение.
Сега чакам серумите на Мизон и тях да пробвам.

# 598
  • Русе
За година и половина, моята четка Ремингтън съм я зареждала точно 4 пъти. Ползвам я всеки ден а детето поне два пъти в седмицата също. Четките съм ги сменяла само веднъж и то защот трябва а не защото имаше нужда. Мия ги с дезинфекциращ гел. Също купена от немският Амазон на подобна цена.

Аз ползвам мезото само в неделя. Установих че мигащата лилава ми скапва кожата но червената ми придава  свежест. Ползвам всякакви серуми, не само професионални. Обаче и генът ми няма грешка  Mr. Green

# 599

Аз вчера си я поръчах от техника.бг за 120 лв. Днес я получих. Нямам търпение да я пробвам. Шпатула си поръчах преди 17 дни от Алиекспрес и още не е дошла.
Аз мезотерапия си правя от време на време в салон с цел хидратация на кожата. За бръчки не съм забелязала. Но кожата като се хидратира, те и бръчките изглеждат по меки.

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 14:11 от didoni

Общи условия

Активация на акаунт