Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 128 779
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, бихте ли ми препоръчали сигурен продавач от алиекспрес за микродермоабразио?

# 661
Момичета, ако някой от Стара Загора има  желание да си купи микродермабразиото на Sanitas, днес имаше доста бройки в първия Лидл в града.

# 662
Да знаете откъде се купуват резервни  накрайници за микродермабразиото

# 663
  • Перник
дали има сносен гел за ултразвук по аптеките?

# 664
  • софия
Сносен гел не мисля .Ако има гел ще е обикновен за ултразвук.
Тези с колаген ,алое,и хиаур. и т.н са в спец.козм.магазини.
Аз пък се замислям някой пробва ли след почистване с фриматор да мине и с дермабразио или обратното?Изобщо да се комбинират два уреда било то след почистване с гориспоменатите да се вкара ампула с бялото мезо?
Ползвам ги трите уреда и в седмицата ги въртя така че всеки ден по нещо .
А някой пробва ли маслено измиване и след него да почисти допълнително лицето с един от уредите?

# 665
 Аз съм комбинирала микродермото с мезото, и аз съм се замисляла за маслена баня и шпатулата, но още не съм пробвала

# 666
Аз комбинирам маслено измиване и шпатула. И въпреки масленото измиване и последващо къпане, шпатулата пак успява да изкара себум от порите на носа ми. А принципно не се водя със мазна кожа. По бузите даже е суха сега зимата. Но не бях ползвала шпатулата от може би месец, защото имах доста ангажименти и вечер бях прекалено уморена за процедури.
А иначе редовно ползвам мезото след шпатула.

# 667
  • софия
Зори добре ,че те имаме във групата,ти си ни гурото.Благодаря ти.
Зори,кое маслено измиване ползваш само с масло(олио) или корейското маслено измиване.След това само с вода ли ползваш за шпатулата?И какво е подходящо след нея да се сложи -серум,крем или масло?

# 668
А кое е корейско маслено измиване? Двойно - първо с масло, после с измиващ гел ли?
Ако е така, значи второто Grinning, но не с тази цел, която е вложена по подразбиране, а просто защото вечер задължително си взимам душ, а преди душа си правя маслено измиване на лицето. И то ща не ща си мия и лицето пак Joy. После следват процедурите - или с шпатула или с мезото /ако имам време и не ми се спи много/.
С шпатулата ползвам флорална вода / винаги имам поне 2-3 вида, много ми тонизира сетивата/. И на края завършвам или с масло някакво и отгоре крем, или ампула и после крем /ако съм ползвала мезото/.

# 669
Момичета, не искам да отварям нова тема, не съм сигурна, че точно тук трябва да попитам...кожата на корема след раждането ми е увиснала, не е фрапантно, но ми е изключително неприятно! Родих преди година и почти 2 месеца, отдавна съм си върнала килограмите, даже съм с близо 5 кг по-слаба от преди да забременея, но пустата кожа... 🙁

# 670
  • софия
Да този метод го водят за корейско измиване.
Благодаря ти Зори ,знаех си ,аз съде да питам.

# 671
Аз комбинирам маслено измиване и шпатула. И въпреки масленото измиване и последващо къпане, шпатулата пак успява да изкара себум от порите на носа ми.
И за мен това е най-добрата комбинация за сега. Аз използвам шпатулата веднъж седмично. Последния път дори   включих и ензимен пилинг преди шпатулата. Май няма никакъв ефект този пилинг, ама вече го поръчах, че и куп други неща покрай него.

# 672
Здравейте момичета,

имам въпрос към онези, които са ползвали Tripollar Pose и Stop. По принцип исках нещо ефективно срещу целулит, което да ползвам у дома. Така стигнах до Tripollar Pose . Но фирмата, която ги внася е прекратила дейност /днес звъня/. Намерих ги от чужд сайт, сега имат и намаление, но по всяка вероятност ще трябва да платя ДДС и мито и така цената ще се вдигне доста. Затова исках да попитам тези от вас, които са ги ползвали - доволни ли сте в дългосрочен план, от къде купувате гела и само с него ли правите процедурите. След препоръчителния първи курс, правили ли сте ги втори, трети и как се разгръща ефекта във времето. с други думи - струва ли си инвестицията. Отзивите на английски и руски в нета са малко.

И за да не е само питане - имам и ползвам :
Бялото мезо от али експрес със серуми от Кондиция и съм доволна. Правя си процедура веднъж седмично.
Професионален комбиниран козметичен уред Silver Fox с дарсонвал и йонофореза, купен от България - от разпродажба на затварящ магазин за козметично оборудване. Доволна съм. Ползвам и него със същите серуми и с розова вода на Алтея. Дарсонвала ползвам сутрин след като съм ползвала дермаролер, предната вечер за дезинфекция.
Мезото с кабел купено от физически магазин в София - за тяло с антицелулитени гелове. По принцип след като си купих безкабелното, това остана да отлежава в шкафа. Но ми направи впечатление, че при терапия на тялото с бялото не усещах почти нищо. И тогава реших да пробвам с това. Разулата беше доста по добър.
Не ползвам - шпатулата. Пробвах два пътни , не видях нито ефект нито ми допадна като процедура.

# 673
Момичета, като използвате функцията clean на шпатулата усещате ли болка и като парене на всеки 2-3 секунди. Пробвам я няколко пъти и на тази програма все го прави, все едно ток ме удря..

# 674
Мдам, усеща се, но не ми е силно или неприятно.
    ходих на почистване при козметик и ми казаха, че от ползването на натурални масла съм съм си прецакала кожата-образувала съм комедони и горният ми слой е сух и се бели. Предложи ми крем на Мария Галанд, даже ми даде мостра, добър е, но тази сухота продължава. Замислям се, дали не е остатъчни остатъчна  лющене от процедурите с микродермото последният месец..... Препоръчайте нещо допълнително  за екстремно суха кожа

Общи условия

Активация на акаунт