Уреди за домашна грижа за кожата - 3

• 128 776
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
No_frame bitch , би ли обяснила как точно си ползвала маслата / под, над крем, маслено измиване?/, за да доведат до въпросната сухота. И какви точно масла?
Иначе можеш да си вземеш ампули Суперхидратация и с мезото да си направиш няколко последователни процедури в рамките на седмица + гел Алое вера /дават го силно овлажняващ/ и за финиш хубав ултрахидратиращ крем. Чистият мед е много добро домашно овлажняващо средство, така че преди душ можеш да походиш намацана с медец за 20-тина минутки Simple Smile. Ако е и захаросан, става чудесен нежен пилинг с него. Би трябвало за седмица-две да има подобрение на нещата.

Момичета, като използвате функцията clean на шпатулата усещате ли болка и като парене на всеки 2-3 секунди. Пробвам я няколко пъти и на тази програма все го прави, все едно ток ме удря..

Абсолютно нормално е. Явно си с висок праг на чувствителност. На мен отдавна не ми прави впечатление.

# 676
  • София
Здравейте момичета,

имам въпрос към онези, които са ползвали Tripollar Pose и Stop. По принцип исках нещо ефективно срещу целулит, което да ползвам у дома. Така стигнах до Tripollar Pose . Но фирмата, която ги внася е прекратила дейност /днес звъня/. Намерих ги от чужд сайт, сега имат и намаление, но по всяка вероятност ще трябва да платя ДДС и мито и така цената ще се вдигне доста. Затова исках да попитам тези от вас, които са ги ползвали - доволни ли сте в дългосрочен план, от къде купувате гела и само с него ли правите процедурите. След препоръчителния първи курс, правили ли сте ги втори, трети и как се разгръща ефекта във времето. с други думи - струва ли си инвестицията. Отзивите на английски и руски в нета са малко.

Здравей, аз имам и Stop, и Pose.
И двата уреда са много хубави и си заслужава инвестицията ако ще си постоянна и ще ги ползваш.
Аз ги купих двата в комплект, бяха на промоционална цена.
Stop ползвам всяка седмица за по 20 минути. Но за съжаление Pose не го ползвам защото изисква много време...
Първоначалния курс го направих миналата година, докато бях по майчинство у нас, но сега вече нямам това време за съжаление. За поддръжка е хубаво да се ползва веднъж седмично, а това си е около един час масаж. Ефект иначе има. Да сравня - в момента правя процедури Venus Legacy, за които дадох 1500 лв. Това е цената за 10 процедури от по 30 минути, но аз купих пакета на промоция и за тази цена получих 20 процедури. До момента съм направила 14 и ефекта не е по-различен то този, който бях постигнала у нас с Pose по време на интензивния курс. А цената, която платих е три пъти цената на уреда. Така че аз съм ЗА, купи си го, но само ако наистина ще бъдеш редовна в ползването.

# 677
Благодаря ви, просто се зачудих и тъй като и майка ми има шпатула пробвах и нейната и пак същото. Ще се опитам отново като знам, че не са дефектни и просто си е така. Досега само пилинг си правех.
А може ли в един ден пилинг и почистване и в каква последователност. За тонизиране какви продукти използвате със шпатулата.

# 678
Ползвах арганово,карите,жожоба,кокосово масло, вечер самостоятелно и сутрин след серум ,преди крема,понякога,най-вече  уиокенда ,когато не ми се налага гримиране през деня слагам само масла.

Имам ампули от кондиция,съжалявам,че си поръчах обикновен контактен гел,без добавки,скоро ще поръчам този ,който ми препиръча с Алоето.

# 679
Здравейте,относно триполар stop i pose,за също ги имам и двата уреда.Като цяло съм много доволна от действието им.Ще потвърдя,че задобри резултати наистина е необходимо постоянство.До сега не съм намерила подходяща алтернатива на оригиналните гелове/за съжаление са доста скъпи/,но въпреки това си заслужава да ги имате Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 680
Здравейте момичета,

имам въпрос към онези, които са ползвали Tripollar Pose и Stop. По принцип исках нещо ефективно срещу целулит, което да ползвам у дома. Така стигнах до Tripollar Pose . Но фирмата, която ги внася е прекратила дейност /днес звъня/. Намерих ги от чужд сайт, сега имат и намаление, но по всяка вероятност ще трябва да платя ДДС и мито и така цената ще се вдигне доста. Затова исках да попитам тези от вас, които са ги ползвали - доволни ли сте в дългосрочен план, от къде купувате гела и само с него ли правите процедурите. След препоръчителния първи курс, правили ли сте ги втори, трети и как се разгръща ефекта във времето. с други думи - струва ли си инвестицията. Отзивите на английски и руски в нета са малко.

Здравей, аз имам и Stop, и Pose.
И двата уреда са много хубави и си заслужава инвестицията ако ще си постоянна и ще ги ползваш.
Аз ги купих двата в комплект, бяха на промоционална цена.
Stop ползвам всяка седмица за по 20 минути. Но за съжаление Pose не го ползвам защото изисква много време...
Първоначалния курс го направих миналата година, докато бях по майчинство у нас, но сега вече нямам това време за съжаление. За поддръжка е хубаво да се ползва веднъж седмично, а това си е около един час масаж. Ефект иначе има. Да сравня - в момента правя процедури Venus Legacy, за които дадох 1500 лв. Това е цената за 10 процедури от по 30 минути, но аз купих пакета на промоция и за тази цена получих 20 процедури. До момента съм направила 14 и ефекта не е по-различен то този, който бях постигнала у нас с Pose по време на интензивния курс. А цената, която платих е три пъти цената на уреда. Така че аз съм ЗА, купи си го, но само ако наистина ще бъдеш редовна в ползването.

Благодаря много за страхотното обяснение. От това имах нужда. Отзивите за уредите не са много и твоето мнение ми е ценно. Само още един въпрос - понеже вече гела, не се внася в България и трябва да се поръча от вън , дали може да се замени с нещо друго. Правила съм преди Venus Legacy на лице и там гела беше предимно глицерин /така ми обясни операторката/. В един форум четох, че някой го заместват с био глицерин. Ти само с оригинален гел ли го ползваш.
П.П в сайта който официално продава двата уред има 20 % намалени за Великден и има комплекти по 3 бр. гелове. Аз съм се насочила към него - има двата уреди с по 3 опаковки гел, а и долара е нисък. Остава само да проверя дали пращат стоките от Англия или от Израел.

Още веднъж благодаря на Lodsi и August!!!     Simple Smile

# 681

Ползвах арганово,карите,жожоба,кокосово масло, вечер самостоятелно и сутрин след серум ,преди крема,понякога,най-вече  уиокенда ,когато не ми се налага гримиране през деня слагам само масла.

Имам ампули от кондиция,съжалявам,че си поръчах обикновен контактен гел,без добавки,скоро ще поръчам този ,който ми препиръча с Алоето.

Ами всичко изглежда правилно от това, което си описала, но не е лошо да спреш временно маслата и да действаш със хидратирането, докато се оправи кожата. Възможно е просто неподходящо съчетание на масло + серум или крем да е довело до нежелана реакция и на това да се дължи изсушаването.
Аз ползвам алое вера гел от този в тубичките, а не контактен гел. Не знам дали са ваимно заменяеми.

Последна редакция: сб, 12 май 2018, 13:02 от bubanka

# 682
  • София
Само още един въпрос - понеже вече гела, не се внася в България и трябва да се поръча от вън , дали може да се замени с нещо друго. Правила съм преди Venus Legacy на лице и там гела беше предимно глицерин /така ми обясни операторката/. В един форум четох, че някой го заместват с био глицерин. Ти само с оригинален гел ли го ползваш.

stany, и на мен Venus Legacy ми ги правят с чист глицерин.
Аз не ползвам оригиналния гел с Tripolar Pose.
Купила съм си контактен гел с хиалуронова киселина и с алое, които обаче ако се ползват самостоятелно засъхват много бързо. Затова ги смесвам с глицерин.
В едно контейнерче от 100 мл от аптеката изсипвам едно шишенце глицерин (то е 40 мл и струва около левче) и допълвам с контактния гел. Получения гел е доста по-рядък от оригиналния, но не засъхва и може спокойно да се ползва за масажа.
За лице - Tripolar Stop ползвам все още с оригиналния гел защото е суууупер икономичен, но като ми свърши смятам да си направя с глицерин и контактен гел и да ползвам него.

# 683
Само още един въпрос - понеже вече гела, не се внася в България и трябва да се поръча от вън , дали може да се замени с нещо друго. Правила съм преди Venus Legacy на лице и там гела беше предимно глицерин /така ми обясни операторката/. В един форум четох, че някой го заместват с био глицерин. Ти само с оригинален гел ли го ползваш.

stany, и на мен Venus Legacy ми ги правят с чист глицерин.
Аз не ползвам оригиналния гел с Tripolar Pose.
Купила съм си контактен гел с хиалуронова киселина и с алое, които обаче ако се ползват самостоятелно засъхват много бързо. Затова ги смесвам с глицерин.
В едно контейнерче от 100 мл от аптеката изсипвам едно шишенце глицерин (то е 40 мл и струва около левче) и допълвам с контактния гел. Получения гел е доста по-рядък от оригиналния, но не засъхва и може спокойно да се ползва за масажа.
За лице - Tripolar Stop ползвам все още с оригиналния гел защото е суууупер икономичен, но като ми свърши смятам да си направя с глицерин и контактен гел и да ползвам него.

Огромни благодарности!

# 684
  • ВАРНА
Моля препоръчайте с какви ампули и лосиони използвате бялата мезо-терапия https://ru.aliexpress.com/store/product/Mesotherapy-Electroporat … bbc9d2843e2ad65a9

На 37г съм,сега я поръчах и иаксм и с ампулите да се подготвя предварително,няма проблеми предполагам лятото да се ползва ?

# 685
Здравейте дами, искам да Ви попитам някой ползвал ли е този уред
Епилатор Philips Lumea IPL SC1995/00, 250 000 импулса?
https://m.emag.bg/epilator-philips-lumea-ipl-250-000-impulsa-bja … P-1318_1541_15959
Може ли някой да ми даде мнение?
Благодаря!

# 686
Има отделна тема за фотоепилация и друга за фотоепилаторите. Има и отделна за лумеа
Аз съм доволна за крака.

# 687
Момичета току що ми пристигна ултразвуковата шпатула за за лице модел LW 006. Да попитам - работи когато се докоснат двете сребристи пластини от страни на шпатулата ли? И може ли да използвам дермабразиото и шпатулата с почистваща функция в един ден?

# 688
  • Перник
Да, трябва да си ги пипнала и двете метални отстрани. Аз нямам дермаабразио, но шпатулката е толкова нежна, че ако имах щях да ги ползвам едно след друго

# 689
  • На брега на реката
Моето микродермоабразио умря! Даже сбогом не каза, просто спря да работи. Мислех, че е от батерията, заредих я и нищо! Повече Али експрес НЕ! Търся си нова джаджа, от тази бях изключително доволна!

Общи условия

Активация на акаунт